Aha acıldı valla çok saol
Dolunaymis isteBalığın arkasına kişi başı 1 tane almış bende hepsini küçük parçalara bölüp önüne koydum
Tebdili mekan olayları
Hepsini bana yedirme diyor o da
İyi ki helva kavur demedi
Canım diyetisyenim sağolsun iş yerimde güzel meyve ve köfte var ama diyetisyen ablam onların kalorisi daha yüksek sen evden al gel dedi. Bu hafta tam uyacagim söz verdim
Yaa ben 77 çıktım yine ne olacak benim bu halim
Ben de diyorum bisey eksik simdi oldu daha mis olduKaptanım teşekkür ederim. Bir özrüm var. Akşam öğününde bir dilim wasa vardı sonra hatırladım.
İskenderin pidelerini yememissin bizi ona odaklamissin simit arada kaynar sandin dimiElhan
Kahvaltı 13:00
Bir küçük simit zeytin peynir
Ara
Kahve
Akşam 18.30
İskender (pidelerini yemedim)
Ara
Kuruyemıs
Ödem dedi ablam yaa öyle hemen yağ baglamazmisimTam gülerken bizi bir anda nasıl ağlama moduna getiriyorsun aşk olsun yani
Çokça şifa olsun11:45
2 elma
1 avuçtan fazla ceviz
17:30
1 brokoli
3 küçük patates haşyayıp fırınladım, tuzsuz, sadece kekik döktüm
1 lt su
1 kupa apaform
Elhan patimsilizm
simite de küçük demişİskenderin pidelerini yememissin bizi ona odaklamissin simit arada kaynar sandin dimibi de kuruyemis yanındaki gülücük çok manidar
Şöyle yorumlamak lazim kelime oyunlari harika bi liste!
Papatyacik nasıl tepki verir tam çozemedigim için sopayı çikaramiyorum
Öyle demiyorum ama takım genel olarak bu fikirde. Geçmiş sayfalarda cok konuşuldu tatlım.Öyle mi diyorsun. Hiç anlamıyorum astrolojiden
nasılsın canım?İyi değilim kötüyüm evliligimde skntilarim var psikolojim bozuk.. çocuklarım hasta şuan bile hastanedeyim Allah belamı vermeye devam ediyor
direnilebilir evet ama hiç de boş bahaneler değil amaÖyle demiyorum ama takım genel olarak bu fikirde. Geçmiş sayfalarda cok konuşuldu tatlım.
En iyi yeme bahaneleri top 3
1 Regly
2 Dolunay
3 insülin direnci/şeker