Allah sabır versin o kokular deli eder insanıBi de sağ tarafim pastane
Bir Çarşamba yiyeydik nolurdu sankiO akıllı benim gibi deli mi aferin leyla hemsehrime
Benimde köşe başında pastane evimin karşısında yeni açıldı imalat hane var allahım o vanilya kokuları bir geliyor anlatamam şimdi kış dışarı pek çıkmıyorum balkona filan ama yazın yandık vallahi kokudanAllah sabır versin o kokular deli eder insanı
Sizin bir de İzmir bombaniz var. Ne harika bir şey o... Antalya'da Salman pastanesi var Allah'ım o kadar güzel yapıyorlar ki...
iyice yoldan çıktık aklıma neler geliyor böyle
Beklentiyi o kadar büyütürsek hayal kırıklığı yaşarız sankiEvet evet o
Ay ben de alıcam o zaman dur bakim belki 20 yıllık basenlerim ödemdir
Ayyy kıyamam sana ye kız bi çarşamba sende başın kelmiBir Çarşamba yiyeydik nolurdu sanki
Bir daha bu dünyaya gelirsek nerelerde ev alacağımızı öğrendik tatlışım.Benimde köşe başında pastane evimin karşısında yeni açıldı imalat hane var allahım o vanilya kokuları bir geliyor anlatamam şimdi kış dışarı pek çıkmıyorum balkona filan ama yazın yandık vallahi kokudan
Kurabiye kokulari mahvediyor beniBenimde köşe başında pastane evimin karşısında yeni açıldı imalat hane var allahım o vanilya kokuları bir geliyor anlatamam şimdi kış dışarı pek çıkmıyorum balkona filan ama yazın yandık vallahi kokudan
Ayyy insalahh bu günleri görürüz bizde 630 grm artım var demek nasip etsin hepimizeHepimiz citirlar kategorisine girince burada ki sohbetimiz
Yüz elli gram fazlaligim var deyip depresyona girmek istiyorum lütfeeeeeenHepimiz citirlar kategorisine girince burada ki sohbetimiz
Aaaa demeye de gelmiyor demekki evren bize ye ye ye diye mesaj gönderiyor ama yemezlerKurabiye kokulari mahvediyor beni
Bikere dedim de bu kokular mahvediyor beni diye canım cekiyor sanip bana kurabiye getirdi pastaneci
Yüz elli gram fazlaligim var deyip depresyona girmek istiyorum lütfeeeeeen
Ay çok tatlıymışKurabiye kokulari mahvediyor beni
Bikere dedim de bu kokular mahvediyor beni diye canım cekiyor sanip bana kurabiye getirdi pastaneci
Bide erzurumlular ya asla bos cevirmezlerAy çok tatlıymış
Benim yemegim hazir kaptanimEeeeee bugün ne yiyoruz
Gerçekler bizi bekliyor
Erzurum, Erzincan, Van, Bitlis, Muş , Ağrı, Kars, Elazığ oranin insanları bambaşka gerçekten . Gaziantepliler de iyi sıcaktir ama onların yanında devede kulak. Dut pekmezi ile kilo vermene şaşirdim tatlim.Bide erzurumlular ya asla bos cevirmezler
Bende kansizlik var surekli erzurumdan dut pekmezi getirmislerdi onu yedim hem kilo verdim hem demir depolarim doldu şok oldum
İyi sporlar bitanemBenim yemegim hazir kaptanimoglen bi granola yerim gecer gider
Simdi eliptikte ter atiyorum