- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Ekmeği ok da yağı varIskenderin ekmegini yemezsen ustune yagda dokturmezsen sorun degil bence
Diyetisyenler falan simit kahvaltı da yazıyor bazen ya yazmıyorlar mı valla ben ona inanarak yıyem barı dedım birde İnegöl de simitler hiç güzel değil , hamileliğimde de susamdan tiksinmiştim hiç yemedim memleketime gelince kahvaltıda görünce yedim Elhanım affola mısafırlıkteyızCanım ben simit yedim Kralicem gömdü beni. Simiti savundum bugün. Ondan yani simit görünce. İskenderi elhanim yorumlar.
Ay baktım baktım tek de cok Hakim olamadımCordelia bugün simit günüydü de niye bana söylemediniz Papatyacim önceki mesajları gördüysen beni yanlış anlamazsın kuzucum.
Menün çok güzel afiyet olsun.
Allah da benı ne etmesin
O kadar kahkaha attım kiİskenderin pidelerini yememissin bizi ona odaklamissin simit arada kaynar sandin dimibi de kuruyemis yanındaki gülücük çok manidar
İçimi rahat etme biçimim
Bugun ben kahvaltımdan memnundum ya akşamda dısarda olunca en ekmeksız fast food olmayan seyı seçmeye çalıştım salata yemekti nıyetım aslında sonra ıkıncıye yüzde 50 indirim varmış annem sağolsun et yicen yaa dedı iskenderimin içinden kıl çıktı bıde sonuna doğru ıste bunlar hep elhanın elı üstümde dıye dusundurttu benıŞöyle yorumlamak lazim kelime oyunlari harika bi liste!
Papatyacik nasıl tepki verir tam çozemedigim için sopayı çikaramiyorum
Bence esprimize o da güler, eline koz verirsek o da bize espri yaparPapatyacik nasıl tepki verir tam çozemedigim için sopayı çikaramiyorum
Bugün bizim kahvaltıda da simit vardı, sıcacık, çıtır çıtır.Bugün hem patates hem simit yedim
AFIYET olsun yiyenlereBugün bizim kahvaltıda da simit vardı, sıcacık, çıtır çıtır.
Eşimle oğlum yedi, kalanı beslenmelerine koydum.
24. 01. 2024 Çarşamba simit günüymüş
Yemeyenleri kınım kınım kınıyoruz
Ben aslında yokum
Regly en populeriÖyle demiyorum ama takım genel olarak bu fikirde. Geçmiş sayfalarda cok konuşuldu tatlım.
En iyi yeme bahaneleri top 3
1 Regly
2 Dolunay
3 insülin direnci/şeker
Teşekkürler.İnşallah olmaz canım.
Eşin kek yemedigin için küsmez değil mi
Ayy ne zor işimiz, haklısın. Sende de hemen yapisiyor demek ödemlerElhan ablan da senin gibi hatta daha berbat. Gün içinde iki litre su içiyorum ya bir litresi gidiyorsa biri bir gün bedenimde geziyor. Ödem de aynısı dün bir servis kaşığı bulgur pilavı aldım tabağına iki yemek kaşığı kadardı bugün +500 dü tartı . Gün içinde mi gider cumaya kadar mı keyfi bilir. Şu diyeti çift dikiş gidiyorum. Ama savaşıma devam ediyorum. Önüme bir şey geldiğinde veya aklıma düştüğünde yok demeyi öğrendim. Kriz demezler bizim oralarda pisbogazlik derler. Kendine bu konuda çok kizmalisin. Üzülmek iyidir zaten başka türlü nefis terbiyesi kolay mı . Zayiflayacagiz başka çare yok. Kaçip gider pes edersen küserim sana. Geldiğinde merhaba dersen imoci atarım konuşmam. Artık dirayetli ol kuzum. Ben yaşlara geldiğinde kuş gibi hafif ol bol bol gez. Oturup da bu kiloları nasıl vereceğim diye vakit kaybetme. Zaten menopoz olacaksın yediğin bir gram beş gram olarak dönecek sana ..Buralarda durum böyle diyim yani
TesekkurlerMahfolmamani diliyorumbu qrada massimonun kruvasanini denedin mi hic harikadir gerci pek bulunmuyor artik iyi ki bulunmuyor cikolata hangisi?
İşe yarayacagini umuyorumBen spora gidiyorum derin nefes burundan al, yavaşça ver cordiş hadi hadi yürü biraz.
@Diyettenvzgctm-olmuyo kendimle konuşuyorum bunu da senden çaldım
Oyyy cok gecmis olsunKaptanlarim
3 gündür rahatsızım
Sesim kısıldı burnum akıyor ve öksürük hapsuruk
Bunların üstüne bebeler de evde olunca giremedim girince menüleri yazamadım
Ya çocuklarla uyuyorum ya da kolumu kaldıracak dermanım kalmıyor
Eğer kabul ederseniz dünkü menumu yazarak devam edeyim pazartesi ve salıyı tam yazamam kesin eksik bırakırım
Elhan patimsilizm
Bugün gunlerden simit oldu dün:)) hastayken saglam beslenmek gerek hele bebeliysenÇarşamba menum
Sabah
Domates
1 yumurtayla pırasa kavurma
Yarım simit
1 kk peynir
2 Tk tahin pekmez,
Ogle
3 4 ısırık peynirli tost
1paket tambugday ünlü cips(sadece 90 kalori)
Akşam
Yarım tabak kıymalı makarna
3 tane biber turşusu
4 5 kaşık yoğurt
.Elhan patimsilizm
Sade mi o zaman izmir boyozu yeAyy ne zor işimiz, haklısın. Sende de hemen yapisiyor demek ödemler
pisboğaz kısmına katılmıyorum ama son iki yıl öncesi kriz yoktu bende cünkü bi de stresten de saldiri olabiliyor. Cidden kaçıp duruyorum, farkındayım. ileri yaşlar konusunda da haklisin valla. Zayiflayacağız çare yok.
Tesekkurlercikolata kinderdi. Netten bakayim kruvasana. Paketinden hatirlarim. Sade seviyorum ama artik nerdeyse hic bi yerde sade bulamiyorum.
İşe yarayacagini umuyorum
Ya var ya çikolata ve tatliyi cok severim. Hamur isleri favorim ama kruvasanı sade yiyip, tadını almak istiyorum. Tıpkı sade Türk kahvesi gibi. İcine şekeri basinca, serbetli su icsem daha iyi gibiOyyy cok gecmis olsun
Bugün gunlerden simit oldu dün:)) hastayken saglam beslenmek gerek hele bebeliysenAllah sifa versin
Sade mi o zaman izmir boyozu yeben ici cikolata dolgulu ustu gile badem ve pudra sekerli yicem 57 olunca hem de kocaman olcak
Günaydın canımGünaydın kızlar. Harika bir gün olsun.
Tamam sadeler senin cikolatalilar benim olsunYa var ya çikolata ve tatliyi cok severim. Hamur isleri favorim ama kruvasanı sade yiyip, tadını almak istiyorum. Tıpkı sade Türk kahvesi gibi. İcine şekeri basinca, serbetli su icsem daha iyi gibi