Muz kakao keser belki canımMenü
14.00
1 wasa üstüne krem peynir 2 jampon ve haşlanmış yumurta 3 çeri domates fotoğrafini koydum
Ara yok akşam 18.30
1 çorba kasesi bezelye yemeği tavuklu patatesli
1 çorba kasesinin yarısi salçalı makarna
Su hesapladım ama 1 litre anca
Spor akşam bildircem
Elhan Cordelia ffestinalente
(Hasta olcam canım aşırı tatlı istiyor)Eki Görüntüle 3374874
23.01Elhan ffestinalente Cordelia
Niyetliydim bugün .
17.40 1 but ( ama biraz büyüktü köy tavuğu) , 4 yk bulgur pilavı ve bol salata , 1 bardak da süt kaynatmistim ondan içtim zencefilli sıcak sıcak
Su şimdilik 1,5 litre 2 2 buçuk olur inşallah.
2000 adım ( yağmur bastirdi geri dönmek zorunda kaldım )
200 ip atlama 1000p( daha yapacağımı sanmıyorum ,orucun halsızlığı var üstümde)
15 dk pilates 300p
Toplam 1500p
Ben şuan ufak bir çikolata görsem agliicam mesela sırf bu yüzden erken yaticamHiç bir diyetisyen kruvasan vermez. Neden. Sagliksiz. Burada çikolata görse ağlayacak durumda arkadaşlar var sen küçük diyon büyük diyon her menüye çikolata ekliyon. Kararı sen ver
Yoo Mavi takım tutturmasada oluyormuşBiraz bölgesel yapacağımcuma günü hedefi tutturmak gerek
Uzakdogu yemeği sevenler toplanmisiz . Ben de kore dizisi izlerken acılı domates soslu çubuk makarna yerdim.Ayyy ben bayılırım noodle a her gün verseler şikayet etmem. Hele ramen ennn sevdiğim
Sen de maviydin bir zamanlar...Yoo Mavi takım tutturmasada oluyormuş
Evde muz yok cokta sevmem zatenMuz kakao keser belki canım
Afiyet olsun canım
İnşallah hocam. Güzel dileklerin için teşekkürlerYok kuzum ya koçlar gibisin maşallahen iyisini düşünelim. Kalbin tık tık iyiyim iyi diyecek .
Cordelia sana ve bana gozum ustunuzde demisti hatirlarsan
Yetisirsin neden yetismeyesin kiCordelia sana ve bana gozum ustunuzde demisti hatirlarsanama yok ben size yetisemem
Insallah istikrarli olurum bakalimYetisirsin neden yetismeyesin ki
Ben hemen bir muzu kakao ve tarcina buluyordum kurtarıcıBen regl oldum diye kendimi Tatli çukurlarında kaybettim6-7 kg vermek neden bu kadar zor hale geldi benim için
Çok güzel şarkı kaç kere dinledim, enişteye de teessüf ederim, gül gibi kadını üzdüğü için
Bu da benden sevgili eşime .
Harbiden yazıklar olsun