- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
Ay cok ozendim bu menuye benBen bugun dogru duzgun bir sey yiyemedim çocuk durmadı ona bile zor yemek yaptim
14.30 ceyrek ekmege peynir koydum yedim
19.30 2 yumurta kirip yedim bitti
Su 3 litre ama geceye kadar ne olur bilmiyorum. Şimdi spor yapicam cocuk durursa onu sonra yazarim
ffestinalente Elhan
E peki o zamanValla kizacagini biliyordum kız. Sağ ol inan haklisin ama ben aksama kadar hunharca yemedim ki. Cidden bak. Haslanmis yumurta zaten sporcu besini. Dur şarjim bitecek yarim yaziyim :)
Yok canım yaa onu tanıdığımdan beri başka şarkım yokNoldu canim bi sıkıntımi var
valla bunu yedigime bile şükrediyorum çünkü ağlayıp duruyorAy cok ozendim bu menuye ben
Kız niye kiziyon, bir kruvasan. CiddenE peki o zaman
Kruvasan 30 grlik mi pastane usulu buyuk olan miKız niye kiziyon, bir kruvasan. Ciddenekmek yemedim mesela. Hamburger ya da pasta zaten diyette olmaz.. Hatam ne kız? Cidden merak ettim. Kruvasan bence. Sence?
Ay korkuttun ya neyse cok sukurYok canım yaa onu tanıdığımdan beri başka şarkım yok
Ben. Çok beğendim tadiniO kadar çok wasa gördüm ki yarın bende wasa alıcam
Yok bugün böyle oldum. Eşim sade kahve getirmiş içene kadar buz oldu gözümü açıp icemedimBiran once denemelisin
Yeni mi bir suredir boyle mi
Şifa olsun
Niye benim bilmedigim bisey mi var
Aynen disaridaydin surekli ondandirYok bugün böyle oldum. Eşim sade kahve getirmiş içene kadar buz oldu gözümü açıp icemedim
Bu aralar uyku düzenim bozuk belkide ondandır. Gideceğim yerlere yürüdüm hatta ufak ufak koştum hava çarpmış olabilir
Hiç bir diyetisyen kruvasan vermez. Neden. Sagliksiz. Burada çikolata görse ağlayacak durumda arkadaşlar var sen küçük diyon büyük diyon her menüye çikolata ekliyon. Kararı sen verKız niye kiziyon, bir kruvasan. Ciddenekmek yemedim mesela. Hamburger ya da pasta zaten diyette olmaz.. Hatam ne kız? Cidden merak ettim. Kruvasan bence. Sence?
Bende hasta olcam insülinlerim yerlerde çok kötüyüm ama yemiyorumKızlar, sporumu ayrı paylaşsam size zorluk olur mu? Etiketleyip. Geç zamana kalmasin die menumu paylasayim dedim
Adıma devam çünkü.
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
1 buçuk küçük paket çikolata. (Cidden küçük, bu kaçamak diil, her çikolata kaçamak olmaz ki) kahvaltım çok az çünkü.
ÖĞLEN
Tavuk-pilav-salata (ayni tabakta)
AKŞAM
Çorba-salata-balık
Ara
Patiwiss düzgün yazamadım, yüzde 50 üzeri kakaolu
Ara
Az önce çikolatalı kruvasan (bu saçma oldu ve üzerime yapistigini hissediyorum) regl oldum, tutamadım kendimi.
Kahve ve çayları saymıyorum .
Elhan
Cordelia
ffestinalente
Taaa kahvaltıda yediysen tamamHaşlanmiş tavuk da sporcu besini. Patiwistt genelde sporcular tüketir. Corba, salata, balık zaten azacik kalori. Balik ve tavuk da karbonhidrat neredeyse sıfır. Cikolatayi taa kahvaltida yedim. Tek hatam kruvasan. Yanlis miyim ?Cordelia
İnşallah hemen geçer tatlımYemek yedikten sonra sürekli uyuyorum çok fenayım