Afiyet olsun bozam. Nasıl yorum yapayım?Kızlar, sporumu ayrı paylaşsam size zorluk olur mu? Etiketleyip. Geç zamana kalmasin die menumu paylasayim dedim
Adıma devam çünkü.
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
1 buçuk küçük paket çikolata. (Cidden küçük, bu kaçamak diil, her çikolata kaçamak olmaz ki) kahvaltım çok az çünkü.
ÖĞLEN
Tavuk-pilav-salata (ayni tabakta)
AKŞAM
Çorba-salata-balık
Ara
Patiwiss düzgün yazamadım, yüzde 50 üzeri kakaolu
Ara
Az önce çikolatalı kruvasan (bu saçma oldu ve üzerime yapistigini hissediyorum) regl oldum, tutamadım kendimi.
Kahve ve çayları saymıyorum .
Elhan
Cordelia
ffestinalente
Yemiyorum, arkadaşımın şehir dışından akrabaları geliyor, onun için yaptım, gönderdim, evdekilere bile ayırmadım.En sevdigimsimdi sen bundan yemiyon dimi diyetine uygun degil
Aaa bak iste ben shjkl
Bizimkiler genelde agga derbebekler pappa der ya ayakkabıya ondanhani nerde pappalar getir giyelim gezmege gidelim.. Cümle içinde de kullandım hocam teşekkür ederim Elhanım
Şifa olsunAnnemin buzluktan cikardigi kiyma degil cigermis
Neyse şöyle bi tabak yapip yedim yuruyuse cikacagim birazdan... patates sogan firinlanmisEki Görüntüle 3374836
Hadiii, ne kadar yiyebilirsin kiben insan değilim o zaman
Bende patlıcanlı bulgur pilavı yemek istiyorum, hayatımda hiç yemedim, tadını bile bilmiyorumKizlar normalde noodle falan asla sevmem yemem. Diyete basladigimdan beri instagram kesfetimde koreliler sürekli noodle yapip sosisli falan yiyor nasil canim çekiyor bir bilseniznormalde asla yemem canim da çekmez ama bakin mesela nasil da guzel yapip yiyor o yedikce ben doyuyorum adami takip ettim
Biran once denemelisinBende patlıcanlı bulgur pilavı yemek istiyorum, hayatımda hiç yemedim, tadını bile bilmiyorum
Yeni mi bir suredir boyle miYemek yedikten sonra sürekli uyuyorum çok fenayım
Şifa olsun12:00
2 elma
1 avuçtan biraz fazla ceviz
7 hurma
1 avuçtan biraz fazla ceviz
1 lt su
1 kupa apaform
1 kupa yeşil çay
Elhan patimsilizm
Niye benim bilmedigim bisey mi var
Bu da benden sevgili eşime .
Harbiden yazıklar olsun
Noldu canim bi sıkıntımi var
Bu da benden sevgili eşime .
Harbiden yazıklar olsun
Bende onu sorcaktim.
Valla kizacagini biliyordum kız. Sağ ol inan haklisin ama ben aksama kadar hunharca yemedim ki. Cidden bak. Haslanmis yumurta zaten sporcu besini. Dur şarjim bitecek yarim yaziyim :)Afiyet olsun bozam. Nasıl yorum yapayım?
Aklim cordeliada kaldi bir sıkıntısi var gibi geldi insallah yaniliyorumdurBu da benden cok eskiyen kocama gelsin madem. Erkekler