- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
yerini garantiliyorsun harikasın
Kahramanlik işte burada devreye girecek zor hepimiz için zor tatlım. Birbirimize destek olursak kolaylaşacak amaAhhbazen öyle şeyler pişiyor ki
Bu eşler canımızı yakıyordoğru diyorsun canımm, hiç aklımda yokken gelişti, dışarıdaydık eşim canım çiğ köfte çekti ama yarım yarım deyince itiraz edemedim
İnsaflı yazmışım o zaman30 minik dilim diye hatırlıyorum
sormaaaBu eşler canımızı yakıyor
Bundan sonra hep böyle tatlım ideal kiloyu görüp korumaya kadar devamEski Sara sahalarda
Teşekkür ederim kaptanım diyetisyenim ve sizlerin motivesiyle başarıyorum iyiki varsınızMenüler eksi gelecegim diyordu da bu kadarını beklemiyorduk maşallahTebrikler bitanem ffestinalente kaptanın sevincini hayal edemiyorum.
canım hepimizin evi aynı emin olAhhbazen öyle şeyler pişiyor ki
Ben yiyemem öyle şeyler ilk kokorecımı 17 yasında yedımEskiden mumbar dolma yerdim, seneleer önce görümcemle temizledik, daha yiyemedim
İşkembe ve bulursam karın tava yerim
Olsun canım arada böyle şeylerde lazım cumaya kadar toparlarsınPazar günü yemek yemenin cılkını çıkarttım da o yüzden
canım tarifi yazmış mıydın göremedim merakla bekliyordumTeşekkür ederim kızlar malesef resim çekmedim arkadaşlarım gelmişti onlarda yedi ve çok beğendi tekrar yapınca resim çekip gösteririm
Bu arada yazmayı unutmuşum böreğimin içinde 300 gram peynir 6 yemek kaşığıda yoğurt var
Günaydin kizlar
Dün menumu yazamadim
Aslinda disipli bir insanim bu konularda ve size karsi mahcup olmak istemezdim
Dün aksam maalesef ailevi meseleler oldu olumsuz
Girecek durumda degildim+ilacimi is yerinde unutmusum. Allahtan bi tane cantamda varmis ama dun icemedim
Şükür ki atlattim sayilir
Menumu bugun yazicam insaallah kusura bakmayin
Cuma 70.00
PaArtesi 69.4
Elhan
Cordelia
@ffestinalente
Evet bilinçli yedim zatenTatlım tatile gidilince böyle olabiliyor. Hazırlığa not alayım bu bildirimi. Gelince düzenine dönersin. Tecrübe olur senin için. Hâlâ çıtırsin dikkatli ol e mi
Ağaçtan çıkmadık tatlışım zaman zaman derdimizi de kendi içimizde paylaşıp eritiyoruz hep yağlar mi yanacakEvet kayınpederim yurtdışında, her Aralık yılbaşı tatilinde geliyor Ocak sonu gidiyor
Gelen gideni de oluyo 3 4 öğün neredeyse yemek oluyor ayrıca çay meyve ayrı
Bdv gibi oldu burası yeav normalde zorlamaz ama çocuklarla birde diyet yapmak isterken olmuyor
Dün 11 buçukta kelle paça çorbası içtiler (dışarıda da pek yemek yemez) ben yaptım.
Neyse az kaldı motivasyon düşürmüyorumm
Yavrularından anlayacağız yakisiklilari .2-3 gündür yok idi geldi zilli kim bilir hangi yakışıklının aklini çeldi sonra yüzüstü bırakıp geldi
Eki Görüntüle 3373879
Dün yazdım canım dur tekrar göndereyimcanım tarifi yazmış mıydın göremedim merakla bekliyordumtarif hep var googleda ama en garantisi denenmiş olandır
Tabiki hemen yazıyorum
Bir tane patatesi ve havucu rendeliyorsun pirasalarıda güzelce yıkayıp dogruyosun bir tanede kuru soğanı doğra üç diş sarımsak ekle bir paket kabartma tozu iki yumurta beş yemek kaşığı tam buğday veya yulaf unu tuz karabiber karıştır hepsini tepsiye dök üzerine karaçörek otu serp pişir bu kadar