- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Yavrularından anlayacağız yakisiklilari . onlari peşine takıp iç guveysi diye getirmediğine şükredelim...ipi var kopuğu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrularından anlayacağız yakisiklilari . onlari peşine takıp iç guveysi diye getirmediğine şükredelim...ipi var kopuğu var
Hafta içi 69' lar merhaba diyecek gibiDün düz 70 görmüştüm aslında, akşamki yemek hala yeni yemişim dibi duruyor, düne göre fazla çıkacağım belliydi
Tatlım bildirimler böyle yapılmıyor
Tebrikler bitanemmmm
Karbonhidrat alımı çok21 OCAK
Elhan
Cordelia
ffestinalente
Sabah zeytinyağlı pul biberli, takribi 3 haşlanmiş yumurta
Aralarda elma biraz
Fotosunu attiğim var
Yarma buğday çorbası yogurtlu var ya
Firinda kıymalı patates oturtma
Ev yapimi coco stardan 2 ye yaklasik
Kek yemistim ya demistim 2 dilim valla şuan aklima geldi. Hafizam da iyi diil
Poğacalarin tadina bakarken 3 tane yemisimdir ama doyurucu degildi
Akşam yemek yemedim. Elma yemiştim.
en bildiğim için hiç dikkatimi çekmediTatlım bildirimler böyle yapılmıyor
Ama ama Misafir şişkolar bu kız ne almış ne vermiş görmesin mi
Özür Elhanen bildiğim için hiç dikkatimi çekmedi
cuma günkü kilonu da yazıp arada ki farkı belirtmelisin inci-zehram
69.90 dı -400 Elhancım
Amin canım benimmmYolları açık olsun.
Evin bereketli, huzurlu olsun.
Erkeklerle işi olmaz benim kızımın Kısır o2-3 gündür yok idi geldi zilli kim bilir hangi yakışıklının aklini çeldi sonra yüzüstü bırakıp geldi
Eki Görüntüle 3373879
Saol kaptanımHayır kendim pazar gününün içinden geçerek sizin menülerinizi hangi yüzle yorumlayacağım bilmiyorum ama görev beni bekler ne demişler kaptanın dediğini yap, yaptığını yapma
Canım suyu arttırsan varya harika
Dengenin hası afiyet olsun
Canım suyu arttırsan senin de çok iyi direkt eksi cebinde
Çok keyifli bir menü olmuş
Sporundan suyuna muhteşem
Afiyetler olsun
Su harika, nasıl rahatlamıştır vücudun
Menünde tertemiz diyetisyenin listesi sanırım bu değil mi?
Afiyetler olsun, hiç üzülecek bir şey yok
Ne kadar dengeli ve sağlıklı
Sana helal olsun
Tertemiz mis gibi kaçamaksız bir gün olmuş
Canım hayatında doğal bir akışı var, sporunu yapıyosun, dikkat ediyorsun arada tabiki eşlik etmekte önemli suyun nasıl canım?
Afiyetler olsun
Burdakı tartıya göre 70.6 elhancım bıldıreyım cuma günü ıcın elımızde bır verı var pzrtesı evımdeyım devamFezocum yine harika
Tebrikler bitanemmmm
3020 dilim baklava yemisligi ile tarihe kazınan bir kaptan. @Cordelia hatırladın mi
Zipzip- kaptan bu sayfanın kurucusu bizim Cuma yarışlarındaki 6 . Takım kaptanimizdi. Takımlar kapatılınca bu sayfayı açtı dağılmadan diyetimize devam ettik. Sonra iş hayatina atılınca ben yardımcı olmak istedim kuzum.
kısırlaştırdım ben onu ama erkekler peşini bırakmıyor erkekleri dövüyor adeta bir ninjaya dönüşüyor.. hatta diğer dişi kedilere göz diken erkeklere de saldırıryor aynı benYavrularından anlayacağız yakisiklilari . onlari peşine takıp iç guveysi diye getirmediğine şükredelim...ipi var kopuğu var
kaydettim teşekkür ederim gözümden kaçmış
hehe aynen öyle can yakan ninja kedi dişisiErkeklerle işi olmaz benim kızımın Kısır o
oh çok şükür kalanı çabucak hallolur zaten
Sağ ol canim benim. Aslında ekmeksiz iki ana ögünüm var ama kekler ve poğaçalar işi bozdu. Akşam yemeyerek dengelemeye çalıştim. Haklisin canim benim . Yoksa genel olarak aç aç dolaştım.Karbonhidrat alımı çok
Afiyet olsun canım Hafta içi sebze protein kitliyorum sana. yogurt , bir meyve ama biiiiir