Teşwkkür ederim ablamİki menun de güzel Huzurum.Afiyet olsun. Kızının doğum günü kutlu olsun. Sağlıkla , mutlulukla büyüsün.
Sizinkisi psikolojiktir. Bu vitaminler iştah artırmaz. Metabolizmayı hızlanndırır. Ben de kullanıyorum. Hiç olmadı öyle birşeyBen demir B12 ve d vitamin kullanıyorum bunlara başlayalı yaklaşık 15 gün olcak ve başladığım günden beri bı istah artışı var sizler kullaniyormusun durumlar nasil
Ben de 1 haftadir kullaniyorum ikisini birden...Ben demir B12 ve d vitamin kullanıyorum bunlara başlayalı yaklaşık 15 gün olcak ve başladığım günden beri bı istah artışı var sizler kullaniyormusun durumlar nasil
Kaptan gibi kaptan beeHayır kendim pazar gününün içinden geçerek sizin menülerinizi hangi yüzle yorumlayacağım bilmiyorum ama görev beni beklerne demişler kaptanın dediğini yap, yaptığını yapma
Canım suyu arttırsan varya harika
Dengenin hasıafiyet olsun
Canım suyu arttırsan senin de çok iyi direkt eksi cebinde
Çok keyifli bir menü olmuş
Sporundan suyuna muhteşem
Afiyetler olsun
Su harika, nasıl rahatlamıştır vücudun
Menünde tertemizdiyetisyenin listesi sanırım bu değil mi?
Afiyetler olsun, hiç üzülecek bir şey yok
Ne kadar dengeli ve sağlıklı
Sana helal olsun
Tertemiz mis gibi kaçamaksız bir gün olmuş
Canım hayatında doğal bir akışı var, sporunu yapıyosun, dikkat ediyorsun arada tabiki eşlik etmekte önemlisuyun nasıl canım?
Afiyetler olsun
Tebrikler bitanemmmm
Afiyet olsun canımDünkü menüm
12:30
Tereyapda yumurta
4 dilim ekmek
1 dilim elmalı pasta
Zeytin
Kaymak
2 kase yayla çorbası
1 yumurtalı ıspanak
Turp
Elhan ffestinalente
Yanlışlık yok de mı kuzum
Hâlâ çıtır bir güzellik, kararlılığına hayranım.Geçen cuma:59.55
Pazartesi:59.90
Fark: +350
Haftaya bomba gibi başlıyorum kaptan merak etme amaffestinalente
Ohh parcalansin yaglarAyy bugün andulasyon terapiye de başladım ammaannn o ne güzel şeymişşş vallahi uyumamak için kendimi zor tuttumHem hafif bir ısı veriyor,hem masaj yapıyor,hem titreşim ve minicik akım. Nasıl iyi geldi anlatamam
Bu bizim kaderimiz galiba gecen gece de kardeşim çiğ köfte durum getirdi.gece geceBu kokorec neden gece 11 12 lerde girer hep eve... Kardesimde ne zaman disari ciksa gelirken 12 1 demez kalkin kokorec getirdim derevde 5 kisiyiz ben kalkar bakarim sen yemezsin diye 4 tane aldim yiceksen bundan ısır der
Yok kaptanım bu benim dengeli olduğunu düşündüğüm menümHayır kendim pazar gününün içinden geçerek sizin menülerinizi hangi yüzle yorumlayacağım bilmiyorum ama görev beni beklerne demişler kaptanın dediğini yap, yaptığını yapma
Canım suyu arttırsan varya harika
Dengenin hasıafiyet olsun
Canım suyu arttırsan senin de çok iyi direkt eksi cebinde
Çok keyifli bir menü olmuş
Sporundan suyuna muhteşem
Afiyetler olsun
Su harika, nasıl rahatlamıştır vücudun
Menünde tertemizdiyetisyenin listesi sanırım bu değil mi?
Afiyetler olsun, hiç üzülecek bir şey yok
Ne kadar dengeli ve sağlıklı
Sana helal olsun
Tertemiz mis gibi kaçamaksız bir gün olmuş
Canım hayatında doğal bir akışı var, sporunu yapıyosun, dikkat ediyorsun arada tabiki eşlik etmekte önemlisuyun nasıl canım?
Afiyetler olsun
Afiyet olsunn. Dengeli olmuş.Dünkü menüm
12:30
Tereyapda yumurta
4 dilim ekmek
1 dilim elmalı pasta
Zeytin
Kaymak
2 kase yayla çorbası
1 yumurtalı ıspanak
Turp
Elhan ffestinalente