Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ellerine sağlık kraliçem afiyet olsun güzel görünüyor
Tamamen regl bunalımı gelmeden de gelince de hep aynı benim bugün ilk günü mesela ağlamaya yer arıyorum.
Canım afiyet olsun gerçekten az olmuş
Afiyet olsun omlette zaten yulaf olduğu işün ekmeğe gerek olmuyor ama genel olarak çok az yemişsin zaten
Çok güzel menü canım afiyet olsun Adımlar süper

LenaG Ceeeeeeeeeeee
Bu günkü menüm

8:30
2 sütlü kahve

12:00
2 kuru patlıcan dolması
1 ısırık haşlanmış içli köfte
2/3 çatal yumurta
3/4 çatal peynir
Salata

Akşam yemeği 16:00 bitti
1 tabak peynirli salata
2 sarma
Kahve yanına 1 kare çikolata

Su 2 litre
Spor yürüyüş yapıyorum akşam fotoğraf atarım

Ben alışkın değilim canım. Genellikle eser gürlerim. Hiç ağlama modunda olmazdım.

Ceeeeeeeeeeee LenaG Boncuk2307

Perşembe

8.30
Omlet: 2 yumurta , yulaf kepegi 40 g karisik peynir
2 hindi fume, 7 zeytin ,7 badem
Salatalık, biber

Ara .hindistan cev. yağlı kahve

14.30
40 g kabuklu yer fistigi
25 g antep fıstığı

17.00
150 g. Kadar tavuk haşlama
Salatalık

Su bol
Maden suyu ve kiraz sapi cayi icerim.

Spor. 9000 adim

Yıl başına hedefim aslinda 2 li rakamlara düşmekti ama tutmaz o kadar veremem sanırım 103 diyelim kuzum
Hedefi tutturmak , tutsun diye ugrasmak cok zevkli bu yuzden tutturabilecegin bir hedef koymak mantikli .
Ben 85 iken ayda;
80lerde 5er kg
70lerde 4er kg
60larda 3er kg

gidtse 7 ayda 50lerdeyim diye hesaplamistim
Sonra bir baktim ilk 2 ay 4-5 degil ortalama 3.5 kilo gitmis , hedefimi 3. Ay da 3.5 gibi belirledim o bile zorluyor ama kimin umurunda ben mutluyum 7 ayda degil 12 ayda olalim yeter ki bu yolda devam edelim

Simdi hedefim 0cak sonuna 69.9 u gormek inşallah.
Ayda 2 ser kilo vererek 60lari gecsem haziran sonu temmuz başı ben 59.9 um
60lerdeki 10 kilo da ayda 1.5 kilo gitse 6.5 ay...2026 ocak ayinda bir yosunlupapatya olabilirim
Kizlar ben mübbet yedim sanki
Bu gidisle 2026da bile burada olmam lazim

Geçmiş olsunn kaptanımm
Tatlım dünden beri keyfim yoktu. Yeni yeni açılıyorum. Dün yurumedim canım diyet adına hiçbir şey yapmak istemedi. Bildirim bile yapmadım. Bize noldii
Umarım düzeliriz.
Ayy ben de böyleyim. Boğuluyorum sanki ağlayasım geliyor. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Sabahtan akşama günler hızlıca bitsin diye saat kovalıyorum. Diyeti de vicdan azabından bozamıyorum. Saçma bi ruh halinin içindeyim
Maşallah bence çok güzel plan yapmışsın. Yeter ki gitsin de ne kadar sürüyorsa sürsünn

Valla bu bir kısır döngü zaten canım ben 45 kilo verdim sonra hooop yeniden burdayım
Aynen gerçekçi hedefler koymak lazım dediğin gibi ama yaza kadar fitizz inşallah

Kızlar kusura bakmayın Mevlüt misafirlerim hala bendeler birde kocaları geldi hepsinin onlara da yemek tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…