- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
GünaydınGünaydın uzun ve uykusuz bir geceydi
40 dereceleri gördük
Çok yorgunum
Evet degisiklik iyi geliyor demi tariflerinide bizimle paylasirsan sevinirim canimÇıyan tohumlu tam buğday ekmeğine yüksek proteinli hindi fümeli bol söğüşlü sandvicimi yedim çayımı içiyorum
Bu haftaki diyet listemiz böyle bir hafta sonrasını çok merak ediyorum
Birazda kalkıp öğlene pırasalı börek yapacam (yufkasız) üç dilim yeme hakkım var yanında ayranla beraber
Sevdim bu haftaki listemi
Sen ödül yap dur, seni geçtim nabeerUrfa dürüm ve evet gece doğum gunu bıttıkten sonra babam gitmiş almış gelmiş resmen şaka gibi neyse soyle dıyorum uc haftadır sıfır kaçamak gittim ödül olsun
Sağol canım, nasıl dikkat edeceğim ki? Bir gün öncesi ayakta çok durmadım, yorulmadım, daha ne yapacağım bilmiyorum kiGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Tarif alabilir miyim ben de pırasa aldım pazardanÇıyan tohumlu tam buğday ekmeğine yüksek proteinli hindi fümeli bol söğüşlü sandvicimi yedim çayımı içiyorum
Birazda kalkıp öğlene pırasalı börek yapacam (yufkasız) üç dilim yeme hakkım var yanında ayranla beraber
Gecmis olsun canim
İnsallah Fezacim şifa icin her zaman duacinim
Oyy kuzucuk kiyamamcocuklar hic hasta olmasin biz kenarda kendi derdimizi cekeriz dimi onlar hasta olunca herşey zor psikolojik olarakta cokuyoruz
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimGünaydınkimin ateşi var geçmiş olsun canım
Öyle mii tabi hemen belirleyeyim sesli düşüneyim.2.5 litreyi bulur yazmissin ya ben onu bulgur diye okudum bi an neeeyyyy oldumcok dengeli komşum afiyet olsun
Soffty canim gecen Cuma artidaydin dimibu hafta eksi gelecegine eminim
Sidelyaaa biz de seni ariyorduk nerelerde diyehaftalik hedef belirledik kilona uygun ilacak sekilde sen de belirler misin bakalim neler yapicaz kendi adimiza
Ay senin diyetisyenini sevsinler menüye bak şıkır şıkır meyveli diyetafiyet şifa olsun canim harika
Cok hafif bir gün olmus Ayparemmm hafif ye hafifle mantigiyla ilerliyoruz galibaafiyet şifa olsun
Uuu protein günü olmuseksiler geliyor
Yaa çok güzel gerçekten bayıldım.Canim maviş takimim
Yarını sakin huzurlu midemizi dinlendirerek geçirelim,haftaici yeterince doluyor stres yasiyor zatenOncelikle Cumaya ne kaldi surda sonrasinda bahara yaza ne kaldi surda henuz hic baslamamis olanlardan oldukca ondeyiz,kendimize verdigimiz sözü tutalim basaracagiz
@soffty @aypare ackerman @Beth18 @FitVenus @Nergis 35s i d e l y a @tomrs Elhan @inci-zehram gezegenfeza @Tesnim1903 @HuzuRRR @Lavinia_98 @badem000 Cordelia @Efenin_Annesi
Eki Görüntüle 3373301
Selam canimm. Afiyet olsunn. Ben boza. Biliyosun dimi?Çıyan tohumlu tam buğday ekmeğine yüksek proteinli hindi fümeli bol söğüşlü sandvicimi yedim çayımı içiyorum
Tabiki hemen yazıyorumTarif alabilir miyim ben de pırasa aldım pazardan
Aaa hayır bilmiyordum hoşgeldin canım nasılsınSelam canimm. Afiyet olsunn. Ben boza. Biliyosun dimi?
Allah yardımcın olsun canımSağol canım, nasıl dikkat edeceğim ki? Bir gün öncesi ayakta çok durmadım, yorulmadım, daha ne yapacağım bilmiyorum ki
İyki sormusum basindan :) iyiyim şükür hos bulduk. Sen nasilsin?Aaa hayır bilmiyordum hoşgeldin canım nasılsın
Paylaşırım canım hatta paylaştım bileEvet degisiklik iyi geliyor demi tariflerinide bizimle paylasirsan sevinirim canim
Ben de iyiyim canım diyete devamİyki sormusum basindan :) iyiyim şükür hos bulduk. Sen nasilsin?
Hemen not aldimÖyle mii tabi hemen belirleyeyim sesli düşüneyim.
65i göreyim ama biraz da garantileyeyim yerimi 65in ilk yarısı olabilir ama o da fazla belki düşemem. 65.70 iyidirbirini etiketlenen gerekiyor muydu..kim ilgileniyor bu işle
Yaa çok güzel gerçekten bayıldım.
Geçen sene bugün 83 kilo ile başlamasaydim bugün çok daha fazla olabilirdi kilom.