Yok bacaklarım, yanmasının dışında sanki bıçakla derisini yüzüp atıyorlardıHasta miydi
Giymeme şansım yok ki, haftada bir gün giydirmeye gelmiyorlar, ben kendim giyiyorum,
Yok yaa, herzamanki ağrı biraz daha şiddetlendiBi zamanlar 1.kilo fıstık ezmesini şekersiz güya ama Altınbaşak a sürüp sürüp 15 günde bitirmisligim vardir
Canım ben sayfalara tam yetişemiyorum hayırdır rahatsız mısın
Heralde bizden kaçmış baksana
Yok yok, bir aparat var, onunla kendim giyiyorumBenim de aklıma o geldi
Yakında iki gün iyi bir gün kötüGiymeme şansım yok ki, haftada bir gün giydirmeye gelmiyorlar, ben kendim giyiyorum,
Bacaklarım bir gün iyiyse diğer gün kötü, bunada şükürler olsun, eskiden hergün kötüydü.
Geçmiş olsun.H.cevizi yagli filtre kahve icip yqpiyordum sabah eliptigimi tabatami bundan 3 sene once bir de ketojenik besleniyordum.. bu aliskanliktan 6 ay sonra bir mide agrisi bağışıklık çöküşü... Helikobakter dediler tedavisini oldum bu alışkanlıklarımi biraktim hindistancevizi yaginada bu sebeple küsümhep yumurta tavuk balik yesillik h.ceviziyagli kahveler ceviz boyle besleniyordum
Teşekkürler. Sen de at bakalımAfiyet olsun bende sabahları kahve seçmenlerdenim oh mis
Bende öyle diyorum, bak eskiden nasıldı, şimdi nasıl ?Yakında iki gün iyi bir gün kötühep iyi olsun , tedavin şifayla sonuclansin canım.
Gecmis olsun canimGünaydın uzun ve uykusuz bir geceydi
40 dereceleri gördük
Çok yorgunum
İnsallah Fezacim şifa icin her zaman duacinimBende öyle diyorum, bak eskiden nasıldı, şimdi nasıl ?
Umut hep var, önce hedefim 1 seneydi, bir sene içinde baya ilerleme oldu, yeni hedefim 6 ay, inşaAllah Türkiye ye gitmeden çok daha iyi olacağım
Oyy kuzucuk kiyamamGünaydın uzun ve uykusuz bir geceydi
40 dereceleri gördük
Çok yorgunum
Urfa dürüm ve evet gece doğum gunu bıttıkten sonra babam gitmiş almış gelmiş resmen şaka gibi neyse soyle dıyorum uc haftadır sıfır kaçamak gittim ödül olsunYarımurfa derken bildiğimiz Urfa? gece mi yedin?
Uzun uzun bakıştık ama olmaz yapamam dedimDöktür Muazzez döktür
Urfa' nın yarısı arkandan ağlamıştır nasıl kıydın gece gece
Selamlar, sevgiler tatlım.
Günaydın uzun ve uykusuz bir geceydi
40 dereceleri gördük
Çok yorgunum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineYok bacaklarım, yanmasının dışında sanki bıçakla derisini yüzüp atıyorlardı
Nerdeyse tüm gün yattım
Geçmiş olsun canımGünaydın uzun ve uykusuz bir geceydi
40 dereceleri gördük
Çok yorgunum
Afiyetler olsunUrfa dürüm ve evet gece doğum gunu bıttıkten sonra babam gitmiş almış gelmiş resmen şaka gibi neyse soyle dıyorum uc haftadır sıfır kaçamak gittim ödül olsun