- 18 Mart 2018
- 30.261
- 119.913
- 34
Aman canım, sen bildiğin düzeni bozma, geçmiş olsunTek öğün bana asla yaramiyor belki iki öğünde bilemiyorum yine eski duzenime döneyimsabah nabiz artışı huzursuzluk sekerim 53 tü.. az ve sık beslenme benim yolum belli oldu
Ellerine sağlık muhteşem görünüyorDün gece o kadar tahin pekmez konustuk ki tahin pekmezleri toplayip kurabiye yaptim aksama misafir gelecekmis onlara yediricem
Eki Görüntüle 3373509
Çok geçmiş olsunSağol canım, geçen sene felç geçirdim, bacaklarıma vurdu, yürümeye başladım ama ağrılarım devam ediyor, eskiye göre azaldı tabi
Maşallah sanaSağol canım, geçen sene felç geçirdim, bacaklarıma vurdu, yürümeye başladım ama ağrılarım devam ediyor, eskiye göre azaldı tabi
Aman Yarabbi
Allah sifalar versinSağol canım, geçen sene felç geçirdim, bacaklarıma vurdu, yürümeye başladım ama ağrılarım devam ediyor, eskiye göre azaldı tabi
Sen beni gaza getirdin tatlım. TeşekkürlerAman Yarabbimaşallah
rı maşallah
Sende beni yoksa ben spor filan hakgetireSen beni gaza getirdin tatlım. Teşekkürler
Bugün geçecek misin beni rakibem. Ona göre spor yapayımSende beni yoksa ben spor filan hakgetireeskilere bak spor yok yazıyordum her menü altına
Niyet ettim gecmeyeBugün geçecek misin beni rakibem. Ona göre spor yapayım
Çocukların sokakta kullandığı renkli iplerden almaya gidiyorum şuan ip atlicamBugün geçecek misin beni rakibem. Ona göre spor yapayım
YakışıırÇocukların sokakta kullandığı renkli iplerden almaya gidiyorum şuan ip atlicam
Pazartesi tarti günümüz ama takibi cumadan cumaya yapıyoruz. Pazartesi sadece kontrol amaçlı. Cuma bildirimimiz fotoğraflı tarih nick belirtilerek yapılıyor bilginiz olsun.Cuma yapamadım. Yarın zaten tartı günü yarın yazarım günceli. Tatil ya da izin günümüz oluyor mu nasıl ilerliyoruz burda? Ben de diyetisyeni bu ay bırakıp burdan devam etmeyi düşünüyorum haftalık küçük hedefler koyarak uzun vade de hedefime ulaşabilirim bu grupta inşallah
Annem kızıyor ama evde atlama komşular şikayet eder diyeYakışıır
Bu nedir tarif sayfamızda paylaş benceBozanız işler peşinde
leylacım tek öğün beslenme kadınların hormonal yapısına uygun değilmiş. erkeklere uygun deniyor. kadınlara 2 öğün uygunmuş. gerçekten 2 öğünde çok rahat oluyorum. ama tabi şu ara şeker dengemi sağlamam lazım. ara öğün yapıyorum mecbur.Tek öğün bana asla yaramiyor belki iki öğünde bilemiyorum yine eski duzenime döneyimsabah nabiz artışı huzursuzluk sekerim 53 tü.. az ve sık beslenme benim yolum belli oldu
geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?Günaydın uzun ve uykusuz bir geceydi
40 dereceleri gördük
Çok yorgunum