Tebrikler bitanem
Hallolur merak etme,hepimiz yaşadık bunları.Çenem çok
Maşallah
Canım küçük olanlar bulyon gibi
Geçmiş olsun canım
Kız seninki kaç zamaninki
Uff inşallah
Tebrikler kordişim.Selam 22 Aralık 2023 kilo bildirimi
Geçen Cuma 85,85
Bugün 85,05
Fark -800 gram
Oran 0,93
Elhan Jasminium84
canımm sen neyi uygun görüyorsan benim için de tamamdırSevgili Masterfit Üyeleri bugun üç tane fotoğrafsiz bildirimimiz var. Kabul edelim ama yarın fotoğrafli bildirim yapmalarıni isteyelim diye düşündüm. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Onayınızı alamazsam bildirimsiz kabul edilecekler.
sağol canımmGeçmiş olsun canım
maaşallah, süpersin kuzumm, tebrikler
TeşekkürlerTebrikler kordişim.Harika gidiyoruz
Sabırla o da düzelir canım, çok sevindim iyileşmesineEve çıktı annemde istirahat ediyor. İlk çıktığında yürüyemiyordu şuan destekle yürüyor. Dilin de çok büyük bir yara olmuştu o da geçiyor ancak dilinde uyuşukluk var bazı zamanlar çok anlaşılır konuşamıyor. düzelir inşallah
Teşekkürler canim . 60 lar Ligi'nde gözümcanımm sen neyi uygun görüyorsan benim için de tamamdır
sağol canımm
maaşallah, süpersin kuzumm, tebrikler
Süper, daha ne olsun, sağlıkla korumanı dilerimEki Görüntüle 3356511
Geçen cuma:58.25
Bugün: 56.85
Fark: -1.4 kg
Yüzde: %2.4
Kızlar ben yavaş kilo veririm artık çünkü gerçekten çok zayıfladım ve 55 tennsonra artık zayiflamak istemiyor gibiyim memnunum bu sekilde, biraz daha esnek olucak menülerim
1 ayÇenem çok
Maşallah
Canım küçük olanlar bulyon gibi
Geçmiş olsun canım
Kız seninki kaç zamaninki
Uff inşallah
az kaldı azzz, emin adımlarla ilerliyorsunTeşekkürler canim . 60 lar Ligi'nde gözüm
Cordişim yoksa spor yarışlarına mı başladınKim kazandı acaba
Yarın başlıyoruz canımCordişim yoksa spor yarışlarına mı başladın
Çok sukur canim böyle 2 2 gitse az kaldıaz kaldı azzz, emin adımlarla ilerliyorsun
arın ısmarla noolur, bende gelirim kahveyeHavamız yağ yakıyor
Biz de çok özledik.İşler bitsin sana bir kahve ismarlicim
ye canım, hakettin fazlasıyla, nasılsa sporunla ve sonraki gün öğününle sen dengelersinÇok sukur canim böyle 2 2 gitse az kaldıama bugün ödül yapcam . Bayagidir canım et doner istiyor onu yapcam yarın da menumde mumbar var ölçülü yemeye çalışcam ve erken bol da spor hallederim insallah