- 16 Mart 2008
- 45.497
- 221.255
Kaptanım üzülme lütfen Bildirimini görmedim. tekrar bakayım.Maşallah benden başka artı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanım üzülme lütfen Bildirimini görmedim. tekrar bakayım.Maşallah benden başka artı yok
Olur KraliçemSevgili Masterfit Üyeleri bugun üç tane fotoğrafsiz bildirimimiz var. Kabul edelim ama yarın fotoğrafli bildirim yapmalarıni isteyelim diye düşündüm. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Onayınızı alamazsam bildirimsiz kabul edilecekler.
Ben de bir kahvaltı yapayım sonra içeriz kahveni seve seveHavamız yağ yakıyor
Biz de çok özledik. İşler bitsin sana bir kahve ismarlicim
Canım kankişim ne demek kabul edersen
Oy kuzum çok geçmiş olsun. Sen birden ortadan kaybolunca aklıma kötü şeyler geliyordu. Bu kız hasta olmasa burada olur diyordum. Korktuğum başıma geldi.Eki Görüntüle 3356530
Geçen hafta 72.6
Yine ishal oldum en fecisiydi. Hastanede serum taktılar. Serumun hediyesiydi tartı sonucum.
Elhan
Tatlışım bunlar ödem. Yarın bile normale dönebilirsin.
Yarın tartılır misin ozimkusura bakma canım, ben bugün tartılamadım. evden sabah çok aceleyle çıktım.
Çok geçmiş olsunEki Görüntüle 3356530
Geçen hafta 72.6
Yine ishal oldum en fecisiydi. Hastanede serum taktılar. Serumun hediyesiydi tartı sonucum.
Elhan
İnşallah valla çok canım sıkıldıTatlışım bunlar ödem. Yarın bile normale dönebilirsin.
Geçen hafta 77,2
Bu hafta :75,3
Fark :1,9
Günaydın kızlarrr
Jasminium84 Elhan
Cuma 90.4
Bugün 89.5
Fark -0.9
Aslında biraz canım sıkıldı. Çünkü daha iyi bir rakam bekliyordum. Dün sabah daha iyiydim ama dün gece yeşilçay içtiğim halde ödem bırakmadı beni
Eki Görüntüle 3356393
Günaydın hayırlı cumalar
Geçen cuma 72.8
Pazartesi 71.30
Bugün 69.5
Fark 3.3
Elhan Jasminium84 @minerva1988
Sabitim maalesef Eki Görüntüle 3356412
Günaydın kızlarr.. Oğlumu uyandırmamak için hemen tartılıp bir fotoğraf alabildim.
Geçen cuma: 61.2
Bu Cuma : 60.5
Fark : - 0.7 gr Elhan
Eki Görüntüle 3356423
Günaydın hemen kilomu yazayım
Geçen cuma 63.9
Bu cuma 63.1
Fark -800 gram
Elhan Mthn83 @deli bir dombili @menekse_kokusu
Geçen hafta: 60,60
Bugün: 60,45
Fark: 0,15
Yüzde: 0,25
Böyle gram gram gidiyor, çok direndi vücudum 60a bir türlü inemiyorum
Yılbaşı hedefim de yalan oldu Mthn83
Eki Görüntüle 3356451
Elhan
Eki Görüntüle 3356460
Geçen Cuma : 70.6
Bugün : 69.9
Fark: -700 gr
Mthn83
bu lig değiştirme sevinci (kamera arkasında inancın, desteğin için teşekkürler @blonde ambition )
Geçen hafta:68,05
Bu hafta :67,8
Fark:0,25
Haftaya hedef: 67,4
Elhan
Pazartesiyi koruyamadım. Sütüm baya azaldı. Biraz daha yavaş gitmeyş düşünüyorum ve hazırlıkta devam etmek istiyorum. Menü paylaşmıyorum çünkü tatlıda yiyorum börekte. Hani hayatımı çook değiştirmeden yavaş yavaş vermek istediğimden. Kenarda böyle kalsam sıkıntı olmaz değil mi kaptanım
Geçen cuma 73.1
Bugün 72.8
Fark -300
Eki Görüntüle 3356475
Elhan Mthn83
Maalesef daha iyisi olsun isterdim takımım
Geçen hafta : 60.1
Bu hafta : 59.9
Fark: 200
Az da olsa takıma fayda sağladım inşallah. Benim de yeni ligim hayırlı olsun
Elhan Mthn83 Eki Görüntüle 3356510
Eki Görüntüle 3356511
Geçen cuma:58.25
Bugün: 56.85
Fark: -1.4 kg
Yüzde: %2.4
Kızlar ben yavaş kilo veririm artık çünkü gerçekten çok zayıfladım ve 55 tennsonra artık zayiflamak istemiyor gibiyim memnunum bu sekilde, biraz daha esnek olucak menülerim
Herkese merhaba
Geçen cuma 73,5
Bu Cuma 73,8
+300 (foto unuttum )
Almanya’da 3 haftalık Noel tatili başladı bugün ve biz seyahate gidiyoruz o yüzden izin istiyorum Elhan
Eki Görüntüle 3356530
Geçen hafta 72.6
Elhan
Sen daha iyi bilirsin sorun yok benim için deSevgili Masterfit Üyeleri bugun üç tane fotoğrafsiz bildirimimiz var. Kabul edelim ama yarın fotoğrafli bildirim yapmalarıni isteyelim diye düşündüm. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Onayınızı alamazsam bildirimsiz kabul edilecekler.
Bastım nikahı çayla beraber sen ne yiyecen çıtırcımBugün nikah var
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın,bu aralar salgın var herhalde kızımda ishal olup serum vermişler hastanede.Eki Görüntüle 3356530
Geçen hafta 72.6
Elhan
Canım yeni geldim hemen cekiyorumBusra196 tatlım bildirim
tebrikler canımm, şahanesinizSelam 22 Aralık 2023 kilo bildirimi
Geçen Cuma 85,85
Bugün 85,05
Fark -800 gram
Oran 0,93
Elhan Jasminium84
çok geçmiş olsun canımEki Görüntüle 3356530
Geçen hafta 72.6
Elhan
Çenem çok310.000 mesaj tebrikler
Maşallah
Canım küçük olanlar bulyon gibikızımın eski bakıcısının kocası kasap, onu arayacağım bugün, rica edeceğim bana hazırlasın :) yarın da kaynatırım, ben plastik bardaklara koyayım dedim ama buzdolabı poşeti de mantıklıymış
Geçmiş olsun canımdeme yaa
hastaneye de gitmek o kadar zor ki benim için, ama doğru diyorsun bi gitsem hiç fena olmayacak, son 1-2 aydır daha da kötüleşti diz çöküp kalkmak ızdırap şu anda benim için
Ben varım 3.65 kg
Uff inşallahHiç sıkıntı yapmıyoruz ona göre