Karatay kahvaltısı ne hocam?21 Aralık Menüsü
Bu gece uzun olacak iyi beslenin
8.00 Kahve
10.00 Çay , fıstık( bir tutam) , kuru üzüm ( iki tane)
13.00 Karatay kahvaltısı
14.00 Kahve
17.00 Smoothie ( yeşil)
2 litre kadar su
Mthn83
Eki Görüntüle 3356174
@Cordelia
600 puan
21.12.2023
Teşekkür ederim kaptanıminşallah canımm
akşam pilavla turşu olmasaymış en azından iyi olurmuş, afiyet olsun canım
çok çok geçmiş olsun
şahanesin canımm afiyet olsun
ellerine sağlık canımm
yeesssss
afiyet olsun canım güzel menü
evet öyle yapacağım canım, hem buz kalıplarına koyup sabahları bi tane ılıtıp içeceğim hem de yemeklerimize koyarım çocuklara da fayda verir
hapa güvenemedim, nihayetinde kimyasal
neden sıkıyorsun güzel canını, nasıl güzel eksiye düşmüşsün, tebrikler
tebrikler canım çok çok güzel
vazgeçtim canım zaten, ilikli kemik suyu yapacağım, inşallah haftada 2-3 sabahları içerim. dizlerim çok ağrımaya başladı daha doğrusu ağrıdan ziyade oturup kalkarken inanılmaz zorlanıyorum, sanki diz kapaklarıma kilit vurulmuş gibi
onun için kullanmak istiyorum
şahane canım tebrikler
öyle yapacağım ablacım, hem çocuklara da faydası olur, kemik suyu onlara da iyi gelir
çok karbonhidratlı olmuş menün canım, afiyet olsun
öfff öffff öffff, maaşallahtebrikler canımm şahanesin
tebrikler kuzum
Olursun olursunTeşekkür ederim canım
Ama kaptan olmam nedenini en iyi sen biliyorsun hahaha
Ksaptan bile alabilirsin yada migroslarda var satılıyor haşla iliği zaten çıkıyor çorbalarda kullan çocuklarada şifa olur .inşallah canımm
akşam pilavla turşu olmasaymış en azından iyi olurmuş, afiyet olsun canım
çok çok geçmiş olsun
şahanesin canımm afiyet olsun
ellerine sağlık canımm
yeesssss
afiyet olsun canım güzel menü
evet öyle yapacağım canım, hem buz kalıplarına koyup sabahları bi tane ılıtıp içeceğim hem de yemeklerimize koyarım çocuklara da fayda verir
hapa güvenemedim, nihayetinde kimyasal
neden sıkıyorsun güzel canını, nasıl güzel eksiye düşmüşsün, tebrikler
tebrikler canım çok çok güzel
vazgeçtim canım zaten, ilikli kemik suyu yapacağım, inşallah haftada 2-3 sabahları içerim. dizlerim çok ağrımaya başladı daha doğrusu ağrıdan ziyade oturup kalkarken inanılmaz zorlanıyorum, sanki diz kapaklarıma kilit vurulmuş gibi
onun için kullanmak istiyorum
şahane canım tebrikler
öyle yapacağım ablacım, hem çocuklara da faydası olur, kemik suyu onlara da iyi gelir
çok karbonhidratlı olmuş menün canım, afiyet olsun
öfff öffff öffff, maaşallahtebrikler canımm şahanesin
tebrikler kuzum
Tebrikler bitanem
kızımın eski bakıcısının kocası kasap, onu arayacağım bugün, rica edeceğim bana hazırlasın :) yarın da kaynatırım, ben plastik bardaklara koyayım dedim ama buzdolabı poşeti de mantıklıymışKsaptan bile alabilirsin yada migroslarda var satılıyor haşla iliği zaten çıkıyor çorbalarda kullan çocuklarada şifa olur .
Kroplastın buz poşetleri var içine döküp at buzluğa,koparıp kullanabilirsin.
Yumurta yeşillik bitanem .. Karbonhidrat yerine ceviz.Karatay kahvaltısı ne hocam?
Hiç fark etmez. Plastik bardak , kağıt bardak bile kullanıyorum ben.kızımın eski bakıcısının kocası kasap, onu arayacağım bugün, rica edeceğim bana hazırlasın :) yarın da kaynatırım, ben plastik bardaklara koyayım dedim ama buzdolabı poşeti de mantıklıymış
Tebrikler limonicim az bir eksi bekliyorum dedin.Günaydın kızlarr.. Oğlumu uyandırmamak için hemen tartılıp bir fotoğraf alabildim.
Geçen cuma: 61.2
Bu Cuma : 60.5
Fark : - 0.7 grElhan
Eki Görüntüle 3356423
Azmin zaferiYok değiştirmedim canimcim sadık kaldım veeee azmin zaferi -800 gram
Oo çok iyi
şahanee, yarınki işim belliHiç fark etmez. Plastik bardak , kağıt bardak bile kullanıyorum ben.
Günaydın hemen kilomu yazayım
Geçen cuma 63.9
Bu cuma 63.1
Fark -800 gram
Elhan Mthn83 @deli bir dombili @menekse_kokusu
Tamam bitanemBiricikim bana iyi gelmiyor biliyorsun özür dilerim
Yaaa . Bana da çok iyi geliyor çok ciddiye alıyorum zaten bu daha fazla sorumluluk var diye ciddiye almamı sağlıyorBüşracım çok teşekkür ederim ama ben kaptanlık yapamam ne zaman kaptan olsam strese girip kilo alıyorumbir de bu sene yoğunluğum var takip etmem zor :)
Harikasinn canimm . Tebrikler
Bu bahsettiğim kroplastın,dökmesi zor biraz ince uçlu huni varsa rahat olur,yada poşet bardakta olur dolapta yer tutar o zamanda.kızımın eski bakıcısının kocası kasap, onu arayacağım bugün, rica edeceğim bana hazırlasın :) yarın da kaynatırım, ben plastik bardaklara koyayım dedim ama buzdolabı poşeti de mantıklıymış
Bu 3unu istedigin kadar yiyebiliyor musunYumurta yeşillik bitanem .. Karbonhidrat yerine ceviz.
Azmin zaferi
Çok mutlu oldum. Allah sevincimizi daim etsin.
Harika bir sonuç
Ben işte kaptan olmak istemediğim için az kilo veriyorum asdfBiricikim bana iyi gelmiyor biliyorsun özür dilerim