Popüler Konu LenaG ile MasterFit

IMG_20231222_101637.jpg

Geçen Cuma : 70.6
Bugün : 69.9
Fark: -700 gr
Mthn83 Mthn83
:KK76: 👈 bu lig değiştirme sevinci (kamera arkasında inancın, desteğin için teşekkürler blonde ambition blonde ambition :KK60::dua:)

Bu 3unu istedigin kadar yiyebiliyor musun

:eğlence: :halay: :21: :KK54: :spor::KK55::KK68:

:halay::halay:
Tatlım iki yumurta, yeşillik domates, salatalik sınırsız, iki ceviz veya yarım çay bardağı çiğ badem veya çiğ fındık
Zeytin, peynir, kayısı da var.
Tabağı bitiremiyorsun zaten. Bir dahakine azaltma ihtiyacı hissediyorsun. Karatay candır ve dikkat edip yapılırsa sağlıklı kilo vermek garanti. :KK5:

Tatlım iki yumurta, yeşillik domates, salatalik sınırsız, iki ceviz veya yarım çay bardağı çiğ badem veya çiğ fındık
Zeytin, peynir, kayısı da var.
Tabağı bitiremiyorsun zaten. Bir dahakine azaltma ihtiyacı hissediyorsun. Karatay candır ve dikkat edip yapılırsa sağlıklı kilo vermek garanti. :KK5:
Yumurta baya tok tutuyor

Herkese iyi geceler dilerim. :KK200:
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum. :KK52:

Tüm spor bildirimlerinizde :

@CordeLia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,

önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.

Elhan Elhan

Mthn83 Mthn83 KAPTANKırmızı Kaptan
@kayipdunyaKırmızı
@SIFIR MODKırmızı
gezegenfeza gezegenfeza Kırmızı
@AkrrepKırmızı
fesang fesang TRANSFERKırmızı
@minerva1988Kırmızı
@HayalkuranKırmızı
@Ruveyda-Kırmızı
blonde ambition blonde ambition Kırmızı
Beth18 Beth18 Kırmızı
@Leyl35Kırmızı
@suspushanimcimKırmızı
@badem000Kırmızı
Elhan Elhan Kırmızı

Canım ben serbest takılıp spor yapmıyorum bilgin olsun. 😘

Geçen hafta:68,05
Bu hafta :67,8
Fark:0,25
Haftaya hedef: 67,4
Elhan Elhan

Pazartesiyi koruyamadım. Sütüm baya azaldı. Biraz daha yavaş gitmeyş düşünüyorum ve hazırlıkta devam etmek istiyorum. Menü paylaşmıyorum çünkü tatlıda yiyorum börekte. Hani hayatımı çook değiştirmeden yavaş yavaş vermek istediğimden. Kenarda böyle kalsam sıkıntı olmaz değil mi kaptanım 🙃🙃🙃🙃

Eklentiler

• D156D355-9589-44FB-A711-469EB2E54CF7.jpeg
    D156D355-9589-44FB-A711-469EB2E54CF7.jpeg
    60,7 KB · Görüntüleme: 27
Böyle azar azar ve hiç yipranmadan kilo vermeyi çok sevdim. Akşamları hafif geçiriyorum ve ertesin gün kg olarak güzel bir eksi geliyor. Yavaş yavaş denegelemeyi de öğrendim.

Dün 1 aydır görmediğim bir arkadaşla görüştüm Beth ne yaptin baya zayıflamışsın dedi
Gerçekten de yüzümden de baya gitti anlaşılıyor
Yılbaşına 60 olamam ama ocak ortalarında inşallah 60a inerim

Teşekkür ederim casminim canım maviş kaptanım. :KK60: En en güzel menü yorumlayanim. :KK74:
balsın sen balll, tatlı dillim :KK60: :KK9:

Sonuçta gidiyor. :halay::halay::halay:
Çünkü kilon az çünkü sağlıklı gidiyor. :dua::dua:
Tebrikler kaptanim. :KK60:
yaa öyle tabii, inşallah kalıcı olsun önemli olan o da hedefe bu kadar yaklaşıp da ulaşamamak sinir etti beni :KK70:

X