- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Ben ilk kaptanlığımda 2 kilodan fazla almıştım stresten şiştim resmenYaaa . Bana da çok iyi geliyor çok ciddiye alıyorum zaten bu daha fazla sorumluluk var diye ciddiye almamı sağlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk kaptanlığımda 2 kilodan fazla almıştım stresten şiştim resmenYaaa . Bana da çok iyi geliyor çok ciddiye alıyorum zaten bu daha fazla sorumluluk var diye ciddiye almamı sağlıyor
aaa bu da güzel birşeymiş, ama okyanusu geçip derede bğulurum bunu dolduracağım diyeBu bahsettiğim kroplastın,dökmesi zor biraz ince uçlu huni varsa rahat olur,yada poşet bardakta olur dolapta yer tutar o zamanda.
Eki Görüntüle 3356456
Ya her zamanki gibi şahane mantıklısın hayranım sanaBen işte kaptan olmak istemediğim için az kilo veriyorum asdf
Tebrik ederim biricikim 6lara geçtik çakEki Görüntüle 3356460
Geçen Cuma : 70.6
Bugün : 69.9
Fark: -700 gr
Mthn83
Lig değiştirme sevinci (kamera arkasında inancın, desteğin için için teşekkürler blonde ambition )
süpersin canımmm, tebriklerEki Görüntüle 3356460
Geçen Cuma : 70.6
Bugün : 69.9
Fark: -700 gr
Mthn83
Lig değiştirme sevinci (kamera arkasında inancın, desteğin için için teşekkürler blonde ambition )
Çeşmenin altına tutup su dolduruyom bunla buz için.aaa bu da güzel birşeymiş, ama okyanusu geçip derede bğulurum bunu dolduracağım diye
ben yine plastik bardaktan devam
Tebrik ederim biricikim 6lara geçtik çak
Tatlım iki yumurta, yeşillik domates, salatalik sınırsız, iki ceviz veya yarım çay bardağı çiğ badem veya çiğ fındıkBu 3unu istedigin kadar yiyebiliyor musun
Yumurta baya tok tutuyorTatlım iki yumurta, yeşillik domates, salatalik sınırsız, iki ceviz veya yarım çay bardağı çiğ badem veya çiğ fındık
Zeytin, peynir, kayısı da var.
Tabağı bitiremiyorsun zaten. Bir dahakine azaltma ihtiyacı hissediyorsun. Karatay candır ve dikkat edip yapılırsa sağlıklı kilo vermek garanti.
Teşekkür ederim casminim canım maviş kaptanım. En en güzel menü yorumlayanim.süpersin canımmm, tebrikler
Kesinlikle bitanemYumurta baya tok tutuyor
Sonuçta gidiyor.Geçen hafta: 60,60
Bugün: 60,45
Fark: 0,15
Yüzde: 0,25
Böyle gram gram gidiyor, çok direndi vücudum 60a bir türlü inemiyorum
Yılbaşı hedefim de yalan oldu Mthn83
Eki Görüntüle 3356451
Elhan
Canım ben serbest takılıp spor yapmıyorum bilgin olsun.Herkese iyi geceler dilerim.
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Tüm spor bildirimlerinizde :
@CordeLia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,
önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.
Elhan
Mthn83 KAPTAN Kırmızı Kaptan @kayipdunya Kırmızı @SIFIR MOD Kırmızı gezegenfeza Kırmızı @Akrrep Kırmızı fesang TRANSFER Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @Hayalkuran Kırmızı @Ruveyda- Kırmızı blonde ambition Kırmızı Beth18 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı @badem000 Kırmızı Elhan Kırmızı
Jasminium84 KAPTAN Mavi Kaptan @deli bir dombili Mavi @anneadayiiii Mavi @CordeLia Mavi @pastelfit Mavi @menekse_kokusu Mavi @60kiloyum Mavi @Tesnim1903 Mavi @Limoni026 Mavi @Ozzybal Mavi @Gonul83 Mavi @Meryem1306 Mavi @muhendishanim98 Mavi @Safransari TRANSFER Mavi @sibel_84 Mavi
Efsane geri döndüGünaydın hayırlı cumalar
Geçen cuma 72.8
Pazartesi 71.30
Bugün 69.5
Fark 3.3
Elhan Jasminium84 @minerva1988
balsın sen balll, tatlı dillimTeşekkür ederim casminim canım maviş kaptanım. En en güzel menü yorumlayanim.
yaa öyle tabii, inşallah kalıcı olsun önemli olan o da hedefe bu kadar yaklaşıp da ulaşamamak sinir etti beniSonuçta gidiyor.
Çünkü kilon az çünkü sağlıklı gidiyor.
Tebrikler kaptanim.