Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bende 25.12.2023 de başlamıştım 69,50 sanırım kendimi yazayım hemen

Bana aciyin tamam mı kaptanım iki yaramaz çocuğum var burda olay çıkar kavga çıkar nolur bni etiketleyin geçmişi okuyamıyorum bn aralardan okuyorum @Sitare55
Hanim haniiiiim 2 haftalik kapismaya var mısın benim zaten kasim hedefini tutturmam icin bu iki haftada 2.1 kg vermem lazim .kendine güveniyorsan gel

Bazıları sabah uyanmak icin yatarken alarm kurar , bizse hayal kurariz bebeeeeeeğm

@
dolar milyoneri sen de gel. % ile yarisiriz. Seni çağırdım çünkü kolay lokma severim ben

günnnnooooooooo
aayyyy gözyaşım pııttt sıkı geldiği şortumm şimdi bana bol gelmeye başladı
Çok güzel bir duygu tebrikler benim de olanlar olmamaya basladi
Senin mavi kalbini severim ben. Günaydın canimcim
Canım sin
Ben 68 diyeyim canım
Güzellik

Hanımlığımı koruyorum

Hala hanımlığımı koruyorum
Ne dedik deeeee
Ahahahaha kizz sen eşittir ben misin menüyü yazmaya yüzüm yok o derecee sporlari nereye ne tarafa doğru yazıyoruz ahaha
Seni bilmem de ben senin yanına gelmek istiyoreeee
32 falan
Benim sporları da oku süpersin kuzumm
Ben ne anlarım aşko
Ömrüm yeterse dedin ya canım, onun için dedim, düzgün konuş, yani ağzından yel alsın, yani Allah uzun ömürler versin
dikkat ederim abaaam sen de et ama
Hep Sibel’den ötürü
Haftaya beraber yapardık
Neyi yapıyoruz anlamadım abla
Yokluğumu belli etmeyen bir destek kuvvetsin seviypm kız seni
Ahaha sitarenin askerleriyiz
Yaw bu nasıl güzel bir motivasyon mesajıdır herkese özel seni yiyerim kaptaniiiiimmmm
Normal kahvemin içine toz sığır jelatini koysam golacenli gayfe olur mu ki afiyet olsun iyi yürüyüşler guzucum. Birazdan ben de katılacağım yürüyüş kervanına
Olur tabi teşekkür ederim abam sana da iyi yürüyüşler
Günaydııınnn ben de bendeee yürüyeceğim
Walk walk walkkkk
Ula gelen bana sataşıııyyy giden bana sataşıyyy
Neyim ben mazlum falan mı

Tikkat et o lokma bogazında kalmasın aşko şükret aynı takımdayız
Geri kalktım, bi kahve içecem, eşim kalkınca duşa girerim, kahvaltılarını hazırlar evi toplarım, misafir gelecek
Afiyet şifa olsun Allah kolaylık versin abla
Bir derdim varın derdi arkadaşımızı bizden ayırıyor
Ben var seni anlamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…