Afiyet olsun canımİyi aksamlar
İlk ogunum 12:30 da
Mantarli körili omlet,labne,ajvar,1 havuc,5 zeytin,3 adet altinbasak kraker.
Ara öğünlerim 14-16 arasinda
1 elma,yarim cay bardagi leblebi,1 ceviz ici
Aksam yemegim 18:00
Ton balikli salata
1 saat kadarda yürüyüş.
Bu haftami cok verimsiz buluyorum
Gaz sancisi ile ugrasip durdumsifalanayim daha verimli bir hafta gecirecegim,eliptik bile yapamadim 5 gündür
Eki Görüntüle 3356265 Eki Görüntüle 3356266
Afiyet olsun canım@Jasminium84Elhan
21 Aralık 2023
sabah 1 kupa filtre kahve
öğlen 12.10
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı kıymalı karnıbahar yemeği
3 yk makarna
salata
ara 15.30
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 tutam fıstık, leblebi, fındık
akşam 18.40
2,5 kadınbudu köfte
5-6 çatal patates
bol karışık marul salatası
tarçınlı yeşil çay içerim az sonra
1,5 lt su
Sağol ablacım..Öyle tabi annelik meşakkatli ve ömür boyu.. Hayırlısı bakalım ya az da olsa eksi bekliyorumÇok geçmiş olsun bitanemAnnelik böyle bir şey sen de haklısın. Yarin ola hayrola diyelim.
Tarifi çok kolay kuzum. Ama seni mutfakta oyalamak zor işte.Afiyet olsun canımay kadınbudu köfteeeee yıllardır yemedim
Derdinden anlayan alanına hakim çok iyi hekime denk gelirsin inşallah.Araştıricam canım bazı doktorlar hastasını önemsemiyor bile en çok biz kendimize değer veririz, arastirip öğrenmeliyiz hep
geçmiş olsun canım. doğru söylüyorsunAbla bu hafta çocuklar hasta ve haftanın yarısı hastanede geçti. Kızıma hastane çıkışı söz vermiştim. Ben yemeyince o da yemiyor. Hal byle olunca diyeti o an rafa kaldırdım. Zaten çok kendimde olamadım bu hafta, sağlık olsun da her şey olur.
agghaggsahgdsha bakalım tartı yarın de diyecekSağol canım acımdan ölüyorum ama
saol tatlımAfiyet olsun canımay kadınbudu köfteeeee yıllardır yemedim
canım çok geçmiş olsun. salgın var herkes hasta valla. ben bak kaç haftadır daha yeni yeni toparlıyorum.Selamm.. 3 gündür çok hastayım.. midem perişan.. kızımda çok hasta günlerdir yüksek ateşle uğraşıyoruzdoğru düzgün beslenemedim menü vs yazmaya da uğrayamadim. Gecem gündüzüm birbirine karıştı resmen
amin canım inşallahAfiyet olsun canımÇok güzel bir menü. Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim. Menun çok ümit verici
Biraz daha iyiyim canım. Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Çok çok iyi afiyet olsunnasıl oldun canım
Daha iyiyiz canım. Çocuklar hala iştahsız pek bir şey yemiyorlar ama kusmalari durdu en azından . Ben de düne göre biraz daha iyiyim. Teşekkürler bebeğimHarika bir menü afiyet olsun tatlım.Çocuklar ve sen nasıl oldun
afiyet olsun canım. bende de hep midede şişlik vardı bu hafta. tamam 2 gün bulgur yedim ama yine de hergün değil.İyi aksamlar
İlk ogunum 12:30 da
Mantarli körili omlet,labne,ajvar,1 havuc,5 zeytin,3 adet altinbasak kraker.
Ara öğünlerim 14-16 arasinda
1 elma,yarim cay bardagi leblebi,1 ceviz ici
Aksam yemegim 18:00
Ton balikli salata
1 saat kadarda yürüyüş.
Bu haftami cok verimsiz buluyorum
Gaz sancisi ile ugrasip durdumsifalanayim daha verimli bir hafta gecirecegim,eliptik bile yapamadim 5 gündür
Eki Görüntüle 3356265 Eki Görüntüle 3356266
Evet canım hastaneler tıklım tıklım maalesef. Hem ben hem kızım hasta olunca maalesef daha da zor olducanım çok geçmiş olsun. salgın var herkes hasta valla. ben bak kaç haftadır daha yeni yeni toparlıyorum.
Diline sağlık amin canimDerdinden anlayan alanına hakim çok iyi hekime denk gelirsin inşallah.
Çok geçmiş olsun bende aynıyım koronadan sonra gripler farklı geciyorEvet canım hastaneler tıklım tıklım maalesef. Hem ben hem kızım hasta olunca maalesef daha da zor oldubir de regl eklendi.. inşallah kısa sürede toparlarızz