Popüler Konu LenaG ile MasterFit

lökositi kaç çıkıyor canım?

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Tartıda uzak durmam lazım canım tartışmayı düşünmeyeceksin uzun bir süre yarın son kez tartilip uzun bir ara vereceğim çok etkileniyorum ben hergun tartışan biriyim
Vermeye kararlıyım dediğin anda atesleyecegine eminim canım.
Kararlı olmak üzereyim inşallah olacak ateşleme istiyorun
Eki Görüntüle 3356218
Bugün ilaç tedavisine devam etmesi gerekiyormuş.Ameliyat yarın kordişim. Gayet iyi. Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun minnoş biran önce iyileşir umarım

Geçmiş olsun mühendiscim. Eşimde var skolyoz. Film çekiminde omurgası S bicimindeydi. Ağir bir şey kaldirmadigi sürece sıkıntı yaşamıyor. Bir eliyle poşet taşısın mutlaka iki gün ağrı çeker iki elinde dengeli taşımaya çalışır o yüzden. Tedavisi dikkat etmek, sırt kaslarını güçlendirmekmiş .
Menün güzel afiyet olsun.

Sağlam kimse kalmadı herkes hasta, çocuklar hasta. Bu nasıl bir yaprak dökümüdür.

Kızlar yeni listem protein diyeti bu diyetle 2 kilo verilirmis. Katılmak isteyeni beklerim. Eki Görüntüle 3356026
Kordişim üç öğün beslendigim zaman sağlıklı şeyler yesem de kilo alıyorum. Diyetisyenlerin akıl sağlıkları bozulmasın diye gitmiyorum.
Çok güzel bir menü. Sağlıkla devam etmeni dilerim.

Konum bilgisi piliiiiiz füze atacağım o taraflara
minnoş için çok teşekkür ederim bitanem

Gerçekten öyle bize ne yaptılar da böyle hastayız hep bagisikligimiz düşük. Bende hep ağrı var ablacım ya belki de dikkat etmiyordum hiç ondan
Eşine de çok geçmiş olsun ablacım kaç dereceydi ki

Gerçekten öyle bize ne yaptılar da böyle hastayız hep bagisikligimiz düşük. Bende hep ağrı var ablacım ya belki de dikkat etmiyordum hiç ondan
Biraz daha özen göster bakalım fark olur inşallah Biraz da araştiralim skolyoz videoları vardır egzersizlerini öğrenelim. Hiç endişe etme. Vardır bir çaresi.

Jasminium84 Elhan

21 Aralık 2023

sabah 1 kupa filtre kahve

öğlen 12.10
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı kıymalı karnıbahar yemeği
3 yk makarna
salata

ara 15.30
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 tutam fıstık, leblebi, fındık

akşam 18.40
2,5 kadınbudu köfte
5-6 çatal patates
bol karışık marul salatası

tarçınlı yeşil çay içerim az sonra
1,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…