Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugünkü menum
11. 00 2 yumurta,iki dilim ekmek ,2 kaşık yoğurt 7 8 tane zeytin
12.00 1 fincan tarçınlı türk kahvesi
13.00 1 bardak mandilina kabuklarindan çay
14 .10 yarım portakal
15. 1 avuç dakota
2 litre su
Uyuyana kadar içmeye devam ederim inşallah . Şimdi yuruyusteyim . Spor yürüyüş sonra etiket yaparım .
Elhan Jasminium84

Dualarımız sizinle Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş canım.

Merhaba
Kusura bakmayın grupla pek adapte olamadim
Yemek yiyemiyorum hiç
Ağzımın tadı çok farklı geliyor canım istemiyor
Dün hiç bişey yemedim
öksürük ve grip çok fena haldeyim
Belimde tutuldu dik duramiyorum
Hayat çok zalimsin çoook

Biraz daha özen göster bakalım fark olur inşallah Biraz da araştiralim skolyoz videoları vardır egzersizlerini öğrenelim. Hiç endişe etme. Vardır bir çaresi.
Araştıricam canım bazı doktorlar hastasını önemsemiyor bile en çok biz kendimize değer veririz, arastirip öğrenmeliyiz hep

Çok geçmiş olsun canım

Çok güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Çok çok iyi afiyet olsun nasıl oldun canım

Güzel haberlerini bekliyoruz insallah sifalanin olumsuz düşünme bir caresi vardir gecmis olsun

İyi aksamlar

İlk ogunum 12:30 da
Mantarli körili omlet,labne,ajvar,1 havuc,5 zeytin,3 adet altinbasak kraker.

Ara öğünlerim 14-16 arasinda
1 elma,yarim cay bardagi leblebi,1 ceviz ici

Aksam yemegim 18:00
Ton balikli salata

1 saat kadarda yürüyüş.

Bu haftami cok verimsiz buluyorum
Gaz sancisi ile ugrasip durdum sifalanayim daha verimli bir hafta gecirecegim,eliptik bile yapamadim 5 gündür

Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim. Menun çok ümit verici

Harika bir menü afiyet olsun tatlım. Çocuklar ve sen nasıl oldun

Selamlar tatlım. Perşembe ve pazar günleri dışarıda kahvaltı yemek planlarından kaçınmak lazım. Üzüldüm gerçekten.
Afiyet olsun inşallah yarın sıkıntı olmaz.

Selamlar tatlım. Perşembe ve pazar günleri dışarıda kahvaltı yemek planlarından kaçınmak lazım. Üzüldüm gerçekten.
Afiyet olsun inşallah yarın sıkıntı olmaz.
Abla bu hafta çocuklar hasta ve haftanın yarısı hastanede geçti. Kızıma hastane çıkışı söz vermiştim. Ben yemeyince o da yemiyor. Hal byle olunca diyeti o an rafa kaldırdım. Zaten çok kendimde olamadım bu hafta, sağlık olsun da her şey olur.

Çok geçmiş olsun bitanem Annelik böyle bir şey sen de haklısın. Yarin ola hayrola diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…