- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Bilmiyorum doktor bilgi vermedilökositi kaç çıkıyor canım?
Dualarımız sizinleAbla çok kötuyım oğlum hastalandı kaçgundurr gitmediğim hastane kalmadı beyaz kanı düşmüş ve bazı kan degerleri düşmüş çocuk maf oldu aglıyor um sadece dua ediyorum çaresizce yarın sankoya gdcz lütfen dua edin daha 3 yaşında
Çok geçmiş canım.Kızlar merhaba buraya giremedim. Doktora gitmiştim skolyoz teşhisi kondu. Ben de o şüpheyle gitmiştim zaten de benim ilgi alanım değil fizik tedavi diyip yolladı ortopedici oysa ikisi de ilgileniyormus internette öyle yazıyor. Moralim bozuldu belimin soluna vuran ağrı cok fazlaydi zaten ankilozan spondilit hastasıyım...
Ama egzersizle hallederim diye düşünüyorum Allah'ım izniyle derecesi çok yüksek değilmiş ama yaptığı ağrı yuksek
Dün 20 Aralık
İstahim hiç yoktu bir tabak kisirla günü kapattım
21 Aralık
12.30 biraz sucuklu yumurta, iki dilim ekmek, bal
19.30 iki dilim somon, fırında patates ve salata.
Var mı kızlar skolyozu olup iyileşen, birilerini tanıyan vs
Jasminium84 Elhan
Araştıricam canım bazı doktorlar hastasını önemsemiyor bile en çok biz kendimize değer veririz, arastirip öğrenmeliyiz hepBiraz daha özen göster bakalım fark olur inşallahBiraz da araştiralim skolyoz videoları vardır egzersizlerini öğrenelim. Hiç endişe etme. Vardır bir çaresi.
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba buraya giremedim. Doktora gitmiştim skolyoz teşhisi kondu. Ben de o şüpheyle gitmiştim zaten de benim ilgi alanım değil fizik tedavi diyip yolladı ortopedici oysa ikisi de ilgileniyormus internette öyle yazıyor. Moralim bozuldu belimin soluna vuran ağrı cok fazlaydi zaten ankilozan spondilit hastasıyım...
Ama egzersizle hallederim diye düşünüyorum Allah'ım izniyle derecesi çok yüksek değilmiş ama yaptığı ağrı yuksek
Dün 20 Aralık
İstahim hiç yoktu bir tabak kisirla günü kapattım
21 Aralık
12.30 biraz sucuklu yumurta, iki dilim ekmek, bal
19.30 iki dilim somon, fırında patates ve salata.
Var mı kızlar skolyozu olup iyileşen, birilerini tanıyan vs
Jasminium84 Elhan
Çok güzel canım afiyet olsun21 Aralık perşembe
Sabah 12.00
Az sucuklu acılı Menemen
2 dilim karabuğday ekmeği
Süzme peynir
Akşam 18.00
Yarım kase barbunya yoğurt
2 yaprak marul
Birazdan az sütlü hindiba kahvesi içicem
Su 2 litre
Elhan Jasminium84 @minerva1988
Güzel canım afiyet olsunJasminium84 Elhan
21 Aralık 2023
sabah 1 kupa filtre kahve
öğlen 12.10
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı kıymalı karnıbahar yemeği
3 yk makarna
salata
ara 15.30
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 tutam fıstık, leblebi, fındık
akşam 18.40
2,5 kadınbudu köfte
5-6 çatal patates
bol karışık marul salatası
tarçınlı yeşil çay içerim az sonra
1,5 lt su
Çok çok iyi afiyet olsunBugünkü menum
11. 00 2 yumurta,iki dilim ekmek ,2 kaşık yoğurt 7 8 tane zeytin
12.00 1 fincan tarçınlı türk kahvesi
13.00 1 bardak mandilina kabuklarindan çay
14 .10 yarım portakal
15. 1 avuç dakota
2 litre su
Uyuyana kadar içmeye devam ederim inşallah . Şimdi yuruyusteyim . Spor yürüyüş sonra etiket yaparım .
Elhan Jasminium84
Güzel haberlerini bekliyoruz insallah sifalaninAbla çok kötuyım oğlum hastalandı kaçgundurr gitmediğim hastane kalmadı beyaz kanı düşmüş ve bazı kan degerleri düşmüş çocuk maf oldu aglıyor um sadece dua ediyorum çaresizce yarın sankoya gdcz lütfen dua edin daha 3 yaşında
Cok guzelsinizEki Görüntüle 3356218
Bugün ilaç tedavisine devam etmesi gerekiyormuş.Ameliyat yarın kordişim. Gayet iyi. Teşekkür ederim.
Teşekkürler kaptanim yarın eksi gelir büyük ihtimalleÇok geçmiş olsun canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Çok çok iyi afiyet olsunnasıl oldun canım
Afiyet olsun canımJasminium84 Elhan
21 Aralık 2023
sabah 1 kupa filtre kahve
öğlen 12.10
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı kıymalı karnıbahar yemeği
3 yk makarna
salata
ara 15.30
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 tutam fıstık, leblebi, fındık
akşam 18.40
2,5 kadınbudu köfte
5-6 çatal patates
bol karışık marul salatası
tarçınlı yeşil çay içerim az sonra
1,5 lt su
Harika bir menü afiyet olsun tatlım.Bugünkü menum
11. 00 2 yumurta,iki dilim ekmek ,2 kaşık yoğurt 7 8 tane zeytin
12.00 1 fincan tarçınlı türk kahvesi
13.00 1 bardak mandilina kabuklarindan çay
14 .10 yarım portakal
15. 1 avuç dakota
2 litre su
Uyuyana kadar içmeye devam ederim inşallah . Şimdi yuruyusteyim . Spor yürüyüş sonra etiket yaparım .
Elhan Jasminium84
Selamlar tatlım. Perşembe ve pazar günleri dışarıda kahvaltı yemek planlarından kaçınmak lazım. Üzüldüm gerçekten.Selam kızlar, menümü yazayım
11.00 1 ıspanaklı ay çöreği, yarım simit, 1 kurabiye (kızımla kahvaltıya gittik, diyet felan kalmadı)
17.30 3 yk nohut, 2 yk pilav, turşu
Su 1.5 ltElhan Jasminium84
Çok teşekkür ederim Leylacim.Cok guzelsinizsaglikli haberlerini bekliyoruz
Abla bu hafta çocuklar hasta ve haftanın yarısı hastanede geçti. Kızıma hastane çıkışı söz vermiştim. Ben yemeyince o da yemiyor. Hal byle olunca diyeti o an rafa kaldırdım. Zaten çok kendimde olamadım bu hafta, sağlık olsun da her şey olur.Selamlar tatlım. Perşembe ve pazar günleri dışarıda kahvaltı yemek planlarından kaçınmak lazım. Üzüldüm gerçekten.
Afiyet olsun inşallah yarın sıkıntı olmaz.
Çok geçmiş olsun bitanemAbla bu hafta çocuklar hasta ve haftanın yarısı hastanede geçti. Kızıma hastane çıkışı söz vermiştim. Ben yemeyince o da yemiyor. Hal byle olunca diyeti o an rafa kaldırdım. Zaten çok kendimde olamadım bu hafta, sağlık olsun da her şey olur.
Netten bakamıyor musun canım tahlillere? bir de sana ne dedi çok mu düşük dedi?Bilmiyorum doktor bilgi vermedi