- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
TeşekkürlerKordişim üç öğün beslendigim zaman sağlıklı şeyler yesem de kilo alıyorum. Diyetisyenlerin akıl sağlıkları bozulmasın diye gitmiyorum.
Çok güzel bir menü. Sağlıkla devam etmeni dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerKordişim üç öğün beslendigim zaman sağlıklı şeyler yesem de kilo alıyorum. Diyetisyenlerin akıl sağlıkları bozulmasın diye gitmiyorum.
Çok güzel bir menü. Sağlıkla devam etmeni dilerim.
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin menekşem. Kızına da geçmiş olsun. Canım neredeyse herkes hasta.Selamm.. 3 gündür çok hastayım.. midem perişan.. kızımda çok hasta günlerdir yüksek ateşle uğraşıyoruz doğru düzgün beslenemedim menü vs yazmaya da uğrayamadim. Gecem gündüzüm birbirine karıştı resmen
Afiyet olsun tatlım. Harika bir menü daha21 Aralık menü
Sabah 07.30
2 kk peynir
1 dilim ekmek
6 zeytin
2 mandalina
Öğle 14.00
Tavuk salata 1 dilim ekmek
Ara
1 portakal
Akşam 21.00
Ton balıklı salata 1 dilim ekmek
Elhan
Jasminium84
Vavvv 300.000. Mesajİlk kez duydum bir şey daha öğrendik
Çok severim ekşili ekşili
afiyet olsun canım21 Aralık menü
Sabah 07.30
2 kk peynir
1 dilim ekmek
6 zeytin
2 mandalina
Öğle 14.00
Tavuk salata 1 dilim ekmek
Ara
1 portakal
Akşam 21.00
Ton balıklı salata 1 dilim ekmek
Elhan
Jasminium84
Teşekkürler beybi. Neden hastalanma dedin ?Afiyet olsun tatlım. Harika bir menü daha
Kordişim iyi bak kendine hastalanma .
Teşekkürler canımcımafiyet olsun canım
Geçmiş olsun MigimMerhaba
Kusura bakmayın grupla pek adapte olamadim
Yemek yiyemiyorum hiç
Ağzımın tadı çok farklı geliyor canım istemiyor
Dün hiç bişey yemedim
öksürük ve grip çok fena haldeyim
Belimde tutuldu dik duramiyorum
Hayat çok zalimsin çoook
Çok geçmiş olsun canımSelamm.. 3 gündür çok hastayım.. midem perişan.. kızımda çok hasta günlerdir yüksek ateşle uğraşıyoruz doğru düzgün beslenemedim menü vs yazmaya da uğrayamadim. Gecem gündüzüm birbirine karıştı resmen
Ben de açım diyorumBugünkü menum
11. 00 2 yumurta,iki dilim ekmek ,2 kaşık yoğurt 7 8 tane zeytin
12.00 1 fincan tarçınlı türk kahvesi
13.00 1 bardak mandilina kabuklarindan çay
14 .10 yarım portakal
15. 1 avuç dakota
2 litre su
Uyuyana kadar içmeye devam ederim inşallah . Şimdi yuruyusteyim . Spor yürüyüş sonra etiket yaparım .
Elhan Jasminium84
Tatlım hasta olmayan birkaç kişi varız sayfamızda .Teşekkürler beybi. Neden hastalanma dedin ?
Sabaha şurada ne kaldıBen de açım diyorum
Nasılsın tatlim kediler trafo için antrenman yapmıştır. Seçim yakınGünaydınlar dün gelemedim uzun bir elektrik kesintisi oldu burada.
Evet dogru olmayiz inşallah. Herkes şifa bulsunTatlım hasta olmayan birkaç kişi varız sayfamızda .
Canım siz bana bakmayın. Ben hızlı zayıflayayim diye böyle tek öğün yapıp erken saatte bitiriyorumBen de açım diyorum
Beraber verelim kalıcı olsun inşallahVay be yaklaşık 30 kilo vermişsin tebrikler canım ya imrendim onu veren bunuda verir yaparsın bence
Cordelia
Ben 10 kilo veremiyorum 1 yıldır ver al ver al aynı yerdeyim büyük başarı bence
What dedinCumadan sonra yokum kızlar ben bilginiz olsun şubatta dönerim aranıza öpüldünüz Elhan bana izin yaz kuzum
Afiyet olsunTüm mesajları okuyamadım
Bugün sabah baya hafif çıktım inşallah yarına devam eder
Bugün sabah bir şey yemedim
Öğlen
Yogurt icine
2 kaşık yulaf
1 tk chia tohumu
1 tk keten tohumu
1 Yemek kaşığı nar
Yarım cennet hurması
Yarım armut dilimledim
Onu yiyorum şimdi
Akşama evde yemek yok ne yapicam bilmiyorum çocuklara. Ben Yasemin sakallioglunun gösterisine gidicem öncesinde arkadaşla buluşup bir şeyler yicez ama tabiki ogunum salata olur :)
Elhan @Mthn83 @deli bir dombili @menekse_kokusu