Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi aksamlar 🌸

İlk ogunum 12:30 da
Mantarli körili omlet,labne,ajvar,1 havuc,5 zeytin,3 adet altinbasak kraker.

Ara öğünlerim 14-16 arasinda
1 elma,yarim cay bardagi leblebi,1 ceviz ici

Aksam yemegim 18:00
Ton balikli salata

1 saat kadarda yürüyüş.

Bu haftami cok verimsiz buluyorum
Gaz sancisi ile ugrasip durdum😟 sifalanayim daha verimli bir hafta gecirecegim,eliptik bile yapamadim 5 gündür 😔

Eki Görüntüle 3356265 Eki Görüntüle 3356266
Afiyet olsun canım 😘 Dileklerin kabul olsun bir an önce düzenine kavuş inşallah 🙏🌹❤️ Menun çok güzel. :super:

@Jasminium84 Elhan Elhan

21 Aralık 2023

sabah 1 kupa filtre kahve

öğlen 12.10
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı kıymalı karnıbahar yemeği
3 yk makarna
salata

ara 15.30
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 tutam fıstık, leblebi, fındık

akşam 18.40
2,5 kadınbudu köfte
5-6 çatal patates
bol karışık marul salatası

tarçınlı yeşil çay içerim az sonra
1,5 lt su
Afiyet olsun canım 💕 ay kadınbudu köfteeeee yıllardır yemedim 💕

Abla bu hafta çocuklar hasta ve haftanın yarısı hastanede geçti. Kızıma hastane çıkışı söz vermiştim. Ben yemeyince o da yemiyor. Hal byle olunca diyeti o an rafa kaldırdım. Zaten çok kendimde olamadım bu hafta, sağlık olsun da her şey olur.
geçmiş olsun canım. doğru söylüyorsun

Selamm.. 3 gündür çok hastayım.. midem perişan.. kızımda çok hasta günlerdir yüksek ateşle uğraşıyoruz 😔 doğru düzgün beslenemedim menü vs yazmaya da uğrayamadim. Gecem gündüzüm birbirine karıştı resmen 😵‍💫
canım çok geçmiş olsun. salgın var herkes hasta valla. ben bak kaç haftadır daha yeni yeni toparlıyorum.

İyi aksamlar 🌸

İlk ogunum 12:30 da
Mantarli körili omlet,labne,ajvar,1 havuc,5 zeytin,3 adet altinbasak kraker.

Ara öğünlerim 14-16 arasinda
1 elma,yarim cay bardagi leblebi,1 ceviz ici

Aksam yemegim 18:00
Ton balikli salata

1 saat kadarda yürüyüş.

Bu haftami cok verimsiz buluyorum
Gaz sancisi ile ugrasip durdum😟 sifalanayim daha verimli bir hafta gecirecegim,eliptik bile yapamadim 5 gündür 😔

Eki Görüntüle 3356265 Eki Görüntüle 3356266
afiyet olsun canım. bende de hep midede şişlik vardı bu hafta. tamam 2 gün bulgur yedim ama yine de hergün değil.

Menüm
Sabah 1 sahanda yumurta 5zeytin 2 Chery
5 saat ara
1 cennet hurması 1 mandalina 1 kahve 1 kuru incir 1 ceviz (ay pek çok olmuş🙈)
Akşam 1.5 kepçe tarhana çorbası 10 tane lahana sarması lahana bugüne uygun olmadı ama artık böyle oldu

Su 1.5 lt
Spor hiç yok maalesef . Yağışlıydı çocukları da arabayla bıraktım mecbur .:bicak:
Elhan Elhan
Mthn83 Mthn83

canım çok geçmiş olsun. salgın var herkes hasta valla. ben bak kaç haftadır daha yeni yeni toparlıyorum.
Evet canım hastaneler tıklım tıklım maalesef. Hem ben hem kızım hasta olunca maalesef daha da zor oldu 😔 bir de regl eklendi.. inşallah kısa sürede toparlarızz

X