Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İctigin suyun içine (bir su bardağı)çay kaşığınin ucuyla İngiliz karbonati koy Leylacim ben çok faydasını gördüm.. Gaz etkisini gideriyor. İnşallah kurtulursun bu sıkıntıdan.

Lavinia_98 hemşom bırak o elindekini bir çay koy gel beraber içelim .
Eee ondan sonra napacaksin anlat bakalım
Abla çok kötuyım oğlum hastalandı kaçgundurr gitmediğim hastane kalmadı beyaz kanı düşmüş ve bazı kan degerleri düşmüş çocuk maf oldu aglıyor um sadece dua ediyorum çaresizce yarın sankoya gdcz lütfen dua edin daha 3 yaşında

Etrafında böyle olan oldu mu lütfen bilgi verin

çok geçmiş olsun canım, sebep ne olabilirmiş ki

Çok geçmiş olsun lavişim. Canım benim umudunu kaybetme. Dualarımız sizinle. Yarın Allah'ın izniyle korkuların son bulsun inşallah. Haber ver olur mu

Kızlar merhaba buraya giremedim. Doktora gitmiştim skolyoz teşhisi kondu. Ben de o şüpheyle gitmiştim zaten de benim ilgi alanım değil fizik tedavi diyip yolladı ortopedici oysa ikisi de ilgileniyormus internette öyle yazıyor. Moralim bozuldu belimin soluna vuran ağrı cok fazlaydi zaten ankilozan spondilit hastasıyım...
Ama egzersizle hallederim diye düşünüyorum Allah'ım izniyle derecesi çok yüksek değilmiş ama yaptığı ağrı yuksek
Dün 20 Aralık
İstahim hiç yoktu bir tabak kisirla günü kapattım
21 Aralık
12.30 biraz sucuklu yumurta, iki dilim ekmek, bal
19.30 iki dilim somon, fırında patates ve salata.
Var mı kızlar skolyozu olup iyileşen, birilerini tanıyan vs
Jasminium84 Elhan

Çok geçmiş olsun canım ya inşallah güzel haberler alırsınız.
Belki enfeksiyon vardır canım hemen korkma
Enfeksiyon genelde beyaz kan hücresini düşürür.
Ağlama lütfen cocugubla ilgilen sadece ne gerekiyorsa elinden geleni yap aklı selim düşünüp karar vermek için sağlam durman lazım çocuklar hisseder güzel sevgiyle hissettirirsen hemencicek iyileşir bence en fazla yatarak enfeksiyon tedavisi olur korkma oğlumla vakit geçir ve bol bol güldür güldür

Geçmiş olsun canim arkadaşım onun için platese gitti ağrılarını dinddirdigini çok iyi geldiğini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…