Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Abla çok kötuyım oğlum hastalandı kaçgundurr gitmediğim hastane kalmadı beyaz kanı düşmüş ve bazı kan degerleri düşmüş çocuk maf oldu aglıyor um sadece dua ediyorum çaresizce yarın sankoya gdcz lütfen dua edin daha 3 yaşında 😭
lökositi kaç çıkıyor canım?

Şakir nasıl canım ❤️
IMG-20231221-WA0002~2.jpg
Bugün ilaç tedavisine devam etmesi gerekiyormuş.Ameliyat yarın kordişim. Gayet iyi. Teşekkür ederim. :KK60:

Saol canım benim. Sen yazmadan çok önce yazmıştım ben de sen kaçırdın galiba tatlimm ,hem nerden bileceksin canım. Uyuyor kuzularım şimdi. Bomboş mideleri ,hicbirsey kalmadi. Ama rahatladilar diye seviniyorum. Yemek yine yerler. Vucutlari hastalıkla rahatlıkla mücadele edebilir simdi. Zaten Daha iyiler çok şükür,ateş yok en azından . Bana da Allah razı olsun annem geldi baktı 2 3 saat ,herşeyle ilgilendi. Biraz daha iyiyim bebeğim 😘
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum 🙏🙏
Çok güzelsin masallah

Evet çok şükür daha iyiyim canim

Ay inşallah güzel gecer

Evet haklısın versem de az veriyorum zaten bir türlü 6li rakamlardan kurtulamadım. Ama daha dikkatli olucam

Menü ateş ediyor :)

Neden canim?
Tartıda uzak durmam lazım canım tartışmayı düşünmeyeceksin uzun bir süre yarın son kez tartilip uzun bir ara vereceğim çok etkileniyorum ben hergun tartışan biriyim
Vermeye kararlıyım dediğin anda atesleyecegine eminim canım. :dua::KK200:
Kararlı olmak üzereyim inşallah olacak ateşleme istiyorun🤨🤣🤣
Eki Görüntüle 3356218
Bugün ilaç tedavisine devam etmesi gerekiyormuş.Ameliyat yarın kordişim. Gayet iyi. Teşekkür ederim. :KK60:
Çok geçmiş olsun minnoş biran önce iyileşir umarım:KK43:

Kızlar merhaba buraya giremedim. Doktora gitmiştim skolyoz teşhisi kondu. Ben de o şüpheyle gitmiştim zaten de benim ilgi alanım değil fizik tedavi diyip yolladı ortopedici oysa ikisi de ilgileniyormus internette öyle yazıyor. Moralim bozuldu belimin soluna vuran ağrı cok fazlaydi zaten ankilozan spondilit hastasıyım...
Ama egzersizle hallederim diye düşünüyorum Allah'ım izniyle derecesi çok yüksek değilmiş ama yaptığı ağrı yuksek
Dün 20 Aralık
İstahim hiç yoktu bir tabak kisirla günü kapattım
21 Aralık
12.30 biraz sucuklu yumurta, iki dilim ekmek, bal
19.30 iki dilim somon, fırında patates ve salata.
Var mı kızlar skolyozu olup iyileşen, birilerini tanıyan vs
Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan
Geçmiş olsun mühendiscim. :dua: Eşimde var skolyoz. Film çekiminde omurgası S bicimindeydi. Ağir bir şey kaldirmadigi sürece sıkıntı yaşamıyor. Bir eliyle poşet taşısın mutlaka iki gün ağrı çeker iki elinde dengeli taşımaya çalışır o yüzden. Tedavisi dikkat etmek, sırt kaslarını güçlendirmekmiş .
Menün güzel afiyet olsun.

🌟Sağlam kimse kalmadı herkes hasta, çocuklar hasta. Bu nasıl bir yaprak dökümüdür. :KK14::KK14:

Kızlar yeni listem protein diyeti bu diyetle 2 kilo verilirmis. Katılmak isteyeni beklerim. Eki Görüntüle 3356026
Kordişim üç öğün beslendigim zaman sağlıklı şeyler yesem de kilo alıyorum. :KK51:Diyetisyenlerin akıl sağlıkları bozulmasın diye gitmiyorum. :KK53:
Çok güzel bir menü. Sağlıkla devam etmeni dilerim. :dua::KK200:

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum 🙏🙏

Tartıda uzak durmam lazım canım tartışmayı düşünmeyeceksin uzun bir süre yarın son kez tartilip uzun bir ara vereceğim çok etkileniyorum ben hergun tartışan biriyim

Kararlı olmak üzereyim inşallah olacak ateşleme istiyorun🤨🤣🤣

Çok geçmiş olsun minnoş biran önce iyileşir umarım:KK43:
Konum bilgisi piliiiiiz füze atacağım o taraflara :KK73::KK73::KK73:
minnoş için çok teşekkür ederim bitanem ❤️

Geçmiş olsun mühendiscim. :dua: Eşimde var skolyoz. Film çekiminde omurgası S bicimindeydi. Ağir bir şey kaldirmadigi sürece sıkıntı yaşamıyor. Bir eliyle poşet taşısın mutlaka iki gün ağrı çeker iki elinde dengeli taşımaya çalışır o yüzden. Tedavisi dikkat etmek, sırt kaslarını güçlendirmekmiş .
Menün güzel afiyet olsun.

🌟Sağlam kimse kalmadı herkes hasta, çocuklar hasta. Bu nasıl bir yaprak dökümüdür. :KK14::KK14:
Gerçekten öyle bize ne yaptılar da böyle hastayız hep bagisikligimiz düşük. Bende hep ağrı var ablacım ya belki de dikkat etmiyordum hiç ondan
Eşine de çok geçmiş olsun ablacım kaç dereceydi ki

Gerçekten öyle bize ne yaptılar da böyle hastayız hep bagisikligimiz düşük. Bende hep ağrı var ablacım ya belki de dikkat etmiyordum hiç ondan
Biraz daha özen göster bakalım fark olur inşallah 🙏 Biraz da araştiralim skolyoz videoları vardır egzersizlerini öğrenelim. Hiç endişe etme. Vardır bir çaresi. :KK60:

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

21 Aralık 2023

sabah 1 kupa filtre kahve

öğlen 12.10
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı kıymalı karnıbahar yemeği
3 yk makarna
salata

ara 15.30
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 tutam fıstık, leblebi, fındık