- 18 Mart 2018
- 30.046
- 118.571
- 34
Allah yardımcınız olsun canımİyiyim cnm efede iyi bakalım şimdilik bi Dr ile görüştük takipli olduğu hastahanesi Dr riskli buluyor kornea naklini ya masada kalır yada felç dedi narkoz almaları çok tehlikeli ya. Şimdi bir başka Dr için randevu alacağız dayımın arkadaşı Dr ayarlayarak bakalım onlardan haber bekliyoruz. Efe de bıktım doktorlardan diyor istemiyor onu Dr a götürdüğüm için kiziyo ama napabilirim ki .
Hocam sağlık bizim işimizHocam çok sağlıklı besleniyorsun kıskanıyorum
Tamam ablacım inşallahAfiyet olsun limonicim.Sabah öğünündeki yulafl lapasina dua ediyorum alttakilerin tüm günahıni üstlenmesi için.
Canım yarın çok çok güzel bir menü planla. Bol da su iç . Son günümüz.
Hayırlı sabahlar fezocum.Hayırlı sabahlar kızlar
Zararın olacağından değil bitanem aklın burayla meşgul olmasın diye. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kaptanım teşekkür ederim yakınıma faydadan çok zararım olsun istemem dikkat edemiyorum izin alma hakkım varsa memnun olurum
Günaydın kızlar.
Güzel fit birgün olsun inşallah
Üzüldüm bitanem.Günaydınlar dün gelemedim uzun bir elektrik kesintisi oldu burada.
Günaydın fıstıklar. Aynı dileklerle günaydın hepimizegünaydın kızlar
Moral, morel olduysa orada bir sinirlenme kesin vardır.
Umarım çıtırcım dün epey geç geldi çünkü.Üzüldüm bitanem.İnşallah bugün enerjiniz kesilmez.
Günaydın fıstıklar. Aynı dileklerle günaydın hepimize
Allah şifalar versin. Çok geçmiş olsun.İyiyim cnm efede iyi bakalım şimdilik bi Dr ile görüştük takipli olduğu hastahanesi Dr riskli buluyor kornea naklini ya masada kalır yada felç dedi narkoz almaları çok tehlikeli ya. Şimdi bir başka Dr için randevu alacağız dayımın arkadaşı Dr ayarlayarak bakalım onlardan haber bekliyoruz. Efe de bıktım doktorlardan diyor istemiyor onu Dr a götürdüğüm için kiziyo ama napabilirim ki .
Vay be yaklaşık 30 kilo vermişsin tebrikler canım ya imrendim onu veren bunuda verir yaparsın bence
Çok güzelsin masallahEvet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektiniyi ki bu karari aldın kız aferin sana
Eki Görüntüle 3355265 Eki Görüntüle 3355266 Eki Görüntüle 3355267 Eki Görüntüle 3355268
Evet çok şükür daha iyiyim canimMerhaba tatlım daha iyisin inşallah
Ay inşallah güzel gecerÇok teşekkür ederim bitanemYarın ameliyat olacak dualarıni beklerim teyzesi.
Evet haklısın versem de az veriyorum zaten bir türlü 6li rakamlardan kurtulamadım. Ama daha dikkatli olucamYediğin şeylerle zayiflayamazsin ancak çok çok hareketli olman bolca spor yapman lazım kuzum. Nasıl başarirsin bilmiyorum.
Menü ateş ediyor :)
Neden canim?Cumadan sonra yokum kızlar ben bilginiz olsun şubatta dönerim aranıza öpüldünüzElhan bana izin yaz kuzum
Fark etmediğini biliyorum tatlım.yazım hatasını farketmedim.
Canım afiyet olsun.Tüm mesajları okuyamadım
Bugün sabah baya hafif çıktım inşallah yarına devam eder
Bugün sabah bir şey yemedim
Öğlen
Yogurt icine
2 kaşık yulaf
1 tk chia tohumu
1 tk keten tohumu
1 Yemek kaşığı nar
Yarım cennet hurması
Yarım armut dilimledim
Onu yiyorum şimdi
Akşama evde yemek yok ne yapicam bilmiyorum çocuklara. Ben Yasemin sakallioglunun gösterisine gidicem öncesinde arkadaşla buluşup bir şeyler yicez ama tabiki ogunum salata olur :)
Elhan Mthn83 Zayif bir Dombili menekse_kokusu
Vermeye kararlıyım dediğin anda atesleyecegine eminim canım.Vay be yaklaşık 30 kilo vermişsin tebrikler canım ya imrendim onu veren bunuda verir yaparsın bence
Cordelia
Ben 10 kilo veremiyorum 1 yıldır ver al ver al aynı yerdeyim büyük başarı bence
Tamam canımCumadan sonra yokum kızlar ben bilginiz olsun şubatta dönerim aranıza öpüldünüzElhan bana izin yaz kuzum