Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne heyecanliDiyetisyene geldim
çok geçmiş olsun biran önce toparlanın inşallahKaptanım teşekkür ederim yakınıma faydadan çok zararım olsun istemem dikkat edemiyorum izin alma hakkım varsa memnun olurum
hadi güzel sonuçlar getirsin inşallahKızlar yeni listem protein diyeti bu diyetle 2 kilo verilirmis. Katılmak isteyeni beklerim. Eki Görüntüle 3356026
Akşama ogunum belli tavuklu salataCanım afiyet olsun. Güzel bir kahvaltı. Aksam sıkıntı olmazsa yarın güzel eksi getirir.
Ayda 2 kilo mu canim? Hayırlı olsun güzel menulerKızlar yeni listem protein diyeti bu diyetle 2 kilo verilirmis. Katılmak isteyeni beklerim. Eki Görüntüle 3356026
Geçmiş olsunçok geçmiş olsun biran önce toparlanın inşallah
hadi güzel sonuçlar getirsin inşallah
Bende huzursuz bağırsak olayları başladı sanırım bu lahana tetiklemiş olmalı... ne yesem hemen gaz doluyorum sancılanıyorum,üşüttüm mü acaba diyorum ama üşütme de böyle olmaz herhalde... bunu da atlatıcaz inşallah
Çok geçmiş olsun güzel anne Allah yardımcınız olsun güzel sonuçlarla gelElhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakma gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum
Canım öğün tercihin harika Lütfen değiştirme. Yarin mutluluguna ortak olmayı çok isterim.Akşama ogunum belli tavuklu salata
Erken gidemezsem gösteriye bir şey yemeden giderim
Ayda 2 kilo mu canim? Hayırlı olsun güzel menuler
Geçmiş olsun
Bu hafta benzer gitti menüm canım sadece ek olarak meyve de vardı onuda regle olduğum için tatlı ihtiyacım oluyor ama tabi ki karbonhidrat hakkı yerine onu tüketiyorum. Benzer şekilde devam etmeye çalışacağım tatlım elimden geldiğince listenin biraz benzeri ile sana eşlik edeceğım. bizide düşünüp paylaştığın için teşekkür ederiz. ❤Kızlar yeni listem protein diyeti bu diyetle 2 kilo verilirmis. Katılmak isteyeni beklerim. Eki Görüntüle 3356026
Ben de büyüyünce senin gibi olucamHocam sağlık bizim işimiz
Kaptanım ben kullandım bir fark görmedim bıraktımKızlar size birşey soracağım, kolajen hapları ile ilgili görüşlerini ya da deneyimleriniz nedir?
kullanmak istiyorum ama haplarının çoğu yüksek miktarda protein içerdiği için zararlı olabileceğini duymuştum o yüzden bu zamana kadar mesafeliydim ama artık kullanmaya başlamak da istiyorum
Haftada 2 kilo dedi canım.sagolAkşama ogunum belli tavuklu salata
Erken gidemezsem gösteriye bir şey yemeden giderim
Ayda 2 kilo mu canim? Hayırlı olsun güzel menuler
Geçmiş olsun
yaa ben de çok emin değilim bir diyorum iliklli kemik suyu yapayım ama onu da ilaç niyetine her gün bi shot içmeden istediğim verimi alamam ama öyle de içememKaptanım ben kullandım bir fark görmedim bıraktım
Merhaba Hosgeldiniz. Tabiki. İlk sayfayı incelerseniz bizi tanımış olursunuz. Ilk sayfada bir form var onu doldurursanız biz de sizi tanırız.Merhaba gruba katılabiliyor muyuz
Merhaba Ayşenur HanımMerhaba gruba katılabiliyor muyuz
Arkadaşıma sormuştum hekim, çok önermedi o kadar çok hayvansal takviyete gerek yok demiştiKızlar size birşey soracağım, kolajen hapları ile ilgili görüşlerini ya da deneyimleriniz nedir?
kullanmak istiyorum ama haplarının çoğu yüksek miktarda protein içerdiği için zararlı olabileceğini duymuştum o yüzden bu zamana kadar mesafeliydim ama artık kullanmaya başlamak da istiyorum
Fermente mutfağının günlük içim şeyleri var sonra mia diye mı bı markanın da çeşitleri vardiyaa ben de çok emin değilim bir diyorum iliklli kemik suyu yapayım ama onu da ilaç niyetine her gün bi shot içmeden istediğim verimi alamam ama öyle de içemem
evet çok tavsiye edilmiyor diye duymuştum ben deArkadaşıma sormuştum hekim, çok önermedi o kadar çok hayvansal takviyete gerek yok demişti
ona da bi bakayım, bir de diyorum kaynatıp her sabah içsem mi? biraz zor olur bana ama ilaç niyetine deyip diksem mi kafamaFermente mutfağının günlük içim şeyleri var sonra mia diye mı bı markanın da çeşitleri vardi