Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Moral bagışıklığın en önemli ilacı. Böyle iyimser hastamız olduktan sonra kim korkar mikroplardan Çocuklarin ateşinin olmaması da iyi çabucak toparlanirlar inşallah. Annen de imdadınıza yetişmiş sağ olsun. Saglikla kalın güzel annem.

Efenin_Annesi canım nasılsın, Efe nasıl?

keyfiniz yerindedir umarım
İyiyim cnm efede iyi bakalım şimdilik bi Dr ile görüştük takipli olduğu hastahanesi Dr riskli buluyor kornea naklini ya masada kalır yada felç dedi narkoz almaları çok tehlikeli ya. Şimdi bir başka Dr için randevu alacağız dayımın arkadaşı Dr ayarlayarak bakalım onlardan haber bekliyoruz. Efe de bıktım doktorlardan diyor istemiyor onu Dr a götürdüğüm için kiziyo ama napabilirim ki .

Günaydın hayırlı sabahlar
Telefon bugün kendinde
Deyin ki ne yaptın hicbirsey. Yorgunmus demekki
Neyse kavuştuk inşallah
Günaydın kaptanim.
Telefon dinlenince kendine gelmiş.
Arada bir tarayıcıya girip geçmişi temizlemek lazım. Kullanmadigin programlar varsa onları sil. Çerezleri sil, maillerde duran eski mesajları sil , WhatsApptaki uzun sohbetleri.....Temizlik önemli. Telefonu kapatıp tekrar açmak da bazen kendine gelmesini sağlıyor.

Sağlığına kavuşması için yapiyorsunuz Efecik anlayışla karşılar inşallah. Yavrum benim bu süreçte bayağı yorulmuş canı yanmış ki kızıyor. Allah yardımcınız olsun iyi bir hekime denk getirsin canım.

Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü olmuş. Akşam ogunleri salata veya corbayla geçmişse güzel sonuç veriyor. Aç yatiyorsun ama dayaninca sabah yüzün gülüyor.

Merhaba, maddiyat olarak zorlamazsa terapiye gitme şansı da var mı ? Bu süreci atlatmasi daha kolay olabilir. İnşallah güzel gunleriniz olur hepsi geçer toplarnir

Afiyet olsun canım . Mantı bir kepçe olsaydı keşke Diger öğünler gayet güzel.

Çok geçmişler olsun evladına,çok sağlık durumunu bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur .

canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim çabucak versin şifanızı

çok güzel canım, afiyet olsun

canımm düşünme sen, iyileşmeye bak. çok geçmiş olsun, çabucak toparlanırsınız inşallah

bugün sebze protein şeklinde yesen yarına artı gelmez sanırım canım, afiyet olsun

güzel canım afiyet olsun

çok güzel canım afiyet olsun

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah çok iyi bir doktor çıkar karşınıza, en doğru tedaviyi uygular Efeciğim üzülmesin, onun için dua eden bir sürü teyzesi var burada, azıcık yorulacak ama gün sonunda çok mutlu olacak inşallah

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Ah kuzum çok geçmiş olsun. Allah çocuğuna acil şifalar versin. Burayı dert etme. Acil gelişen durumlarda izin verebilirim. İster misin bitanem

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım. Benimkilerde aynı kusuyorlar felaket . Ben de hastayım senin gibi perişan olduk anlayacagin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah

Allah şifa versin canım
Zayif bir Dombili , size de Allah şifa versin canım
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için arada göremediğim varsa kusuruma bakmayın rabbim hasta olanlara da şifa versin inşallah

Ah kuzum çok geçmiş olsun. Allah çocuğuna acil şifalar versin. Burayı dert etme. Acil gelişen durumlarda izin verebilirim. İster misin bitanem
Kaptanım teşekkür ederim yakınıma faydadan çok zararım olsun istemem dikkat edemiyorum izin alma hakkım varsa memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…