Moral bagışıklığın en önemli ilacı. Böyle iyimser hastamız olduktan sonra kim korkar mikroplardanSaol canım benim. Sen yazmadan çok önce yazmıştım ben de sen kaçırdın galiba tatlimm ,hem nerden bileceksin canım. Uyuyor kuzularım şimdi. Bomboş mideleri ,hicbirsey kalmadi. Ama rahatladilar diye seviniyorum. Yemek yine yerler. Vucutlari hastalıkla rahatlıkla mücadele edebilir simdi. Zaten Daha iyiler çok şükür,ateş yok en azından . Bana da Allah razı olsun annem geldi baktı 2 3 saat ,herşeyle ilgilendi. Biraz daha iyiyim bebeğim
İyiyim cnm efede iyi bakalım şimdilik bi Dr ile görüştük takipli olduğu hastahanesi Dr riskli buluyor kornea naklini ya masada kalır yada felç dedi narkoz almaları çok tehlikeli ya. Şimdi bir başka Dr için randevu alacağız dayımın arkadaşı Dr ayarlayarak bakalım onlardan haber bekliyoruz. Efe de bıktım doktorlardan diyor istemiyor onu Dr a götürdüğüm için kiziyo ama napabilirim ki .
Günaydın kaptanim.Günaydın hayırlı sabahlar
Telefon bugün kendinde
Deyin ki ne yaptın hicbirsey. Yorgunmus demekki
Neyse kavuştuk inşallah
Sağlığına kavuşması için yapiyorsunuz Efecik anlayışla karşılar inşallah. Yavrum benim bu süreçte bayağı yorulmuş canı yanmış ki kızıyor.İyiyim cnm efede iyi bakalım şimdilik bi Dr ile görüştük takipli olduğu hastahanesi Dr riskli buluyor kornea naklini ya masada kalır yada felç dedi narkoz almaları çok tehlikeli ya. Şimdi bir başka Dr için randevu alacağız dayımın arkadaşı Dr ayarlayarak bakalım onlardan haber bekliyoruz. Efe de bıktım doktorlardan diyor istemiyor onu Dr a götürdüğüm için kiziyo ama napabilirim ki .
Afiyet olsun canım20 Aralık menum
Sabah 07. 30
2 kaşık granola 4 kaşık yoğurt
Öğle 14.00
1 dilim ekmek100 gram kuşbaşı ve salata yarım armut
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 19.00
1 kase çorba
2 mandalina
Ara 21.00
1 avuç kuru üzüm
2 litre su
Elhan Jasminium84
Moral, morel olduysa orada bir sinirlenme kesin vardır.
Merhaba, maddiyat olarak zorlamazsa terapiye gitme şansı da var mı ? Bu süreci atlatmasi daha kolay olabilir. İnşallah güzel gunleriniz olur hepsi geçer toplarnirİyiyim cnm efede iyi bakalım şimdilik bi Dr ile görüştük takipli olduğu hastahanesi Dr riskli buluyor kornea naklini ya masada kalır yada felç dedi narkoz almaları çok tehlikeli ya. Şimdi bir başka Dr için randevu alacağız dayımın arkadaşı Dr ayarlayarak bakalım onlardan haber bekliyoruz. Efe de bıktım doktorlardan diyor istemiyor onu Dr a götürdüğüm için kiziyo ama napabilirim ki .
Afiyet olsun canımKahvaltı 12.30
Yumurta salatası
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 kk peynir, bal kaymak
Ara
1 kare bitter
1 elma
1 zuber gronola bar
Aksam 17.30
3 kaşık tavuk sote
2 kepçe Kayseri mantısı (bizim mantı sulu kıvamda oluyor çorba gibi)
2 kaşık yoğurt
Şimdi türk kahvesi 1 gün kurusu yeyip günü kapatıyorum.
Su 1 lt şimdilik.
Afiyet olsun tatlım.Menü m
Öğlen tavuk döner çorba
Akşam ton balıklı salata
Su 500 ml
Çok geçmişler olsun evladına,çok sağlık durumunu bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur .İyiyim cnm efede iyi bakalım şimdilik bi Dr ile görüştük takipli olduğu hastahanesi Dr riskli buluyor kornea naklini ya masada kalır yada felç dedi narkoz almaları çok tehlikeli ya. Şimdi bir başka Dr için randevu alacağız dayımın arkadaşı Dr ayarlayarak bakalım onlardan haber bekliyoruz. Efe de bıktım doktorlardan diyor istemiyor onu Dr a götürdüğüm için kiziyo ama napabilirim ki .
canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim çabucak versin şifanızıBugünkü menum
14.40
1 tabak güveç 2 kanat ve 2 kaşık yoğurt.
Bugün spor yapamam çok halsizim. Annemi çağırdım çocukların yanina kolumu kaldıracak halim yok .
Elhan Jasminium84 @CordeLia
çok güzel canım, afiyet olsunJasminium84 Elhan
20 Aralık 2023
sabah yok
öğlen 12.10
1 kepçe sebze çorbası
3 köfte
1 kase makarna
salata
ara 15.30
1/2 ayva
akşam 18.30
2 kepçe tarhana çorbası
1 tabak etli lahana sarması
salata
ara 19.30
1 avuç ay ve kabak çekirdeği ağırlıklı kuruyemiş
1,5 lt su
canımm düşünme sen, iyileşmeye bak. çok geçmiş olsun, çabucak toparlanırsınız inşallahOğlum hasta dünden beri ateş kusma perişanız bende iyileşemedim kusura bakmayın bakamıyorum buraya hastanede olunca yediklerimde pek düzgün olmuyor inşallah iyişince burdayım yine
Elhan Jasminium84
bugün sebze protein şeklinde yesen yarına artı gelmez sanırım canım, afiyet olsunSelam kızlarr, bugünkü menümü yazayımm
10.00 yulaf lapası, yarım gofret çikolata
13.00 1 hurma, 1 baklava
17.30 8 yk nohut-4 yk pilav
20.00 1 bardak süt
1.5 lt suElhan Jasminium84
Bugün canım fazlasıyla tatlı şeyler istedi, biraz kaçamaklar oldu umarım artı getirmez
güzel canım afiyet olsun20 Aralık Çarşamba
Jasminium84 Elhan
Kahvaltı 08.30
1 d chialı tambuğday üzerine
1 tk labne 1 tk fıstık ezmesi
3 zeytin
Öğle 13.00
1 parça ızgara et
Soğanlı mantar sote
Az salata ve yoğurt
4 kaşık pilav
2 tane çıtır mantı
Akşam 19.00
Yeşil elma
çok güzel canım afiyet olsun20 Aralık menum
Sabah 07. 30
2 kaşık granola 4 kaşık yoğurt
Öğle 14.00
1 dilim ekmek100 gram kuşbaşı ve salata yarım armut
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 19.00
1 kase çorba
2 mandalina
Ara 21.00
1 avuç kuru üzüm
2 litre su
Elhan Jasminium84
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah çok iyi bir doktor çıkar karşınıza, en doğru tedaviyi uygularİyiyim cnm efede iyi bakalım şimdilik bi Dr ile görüştük takipli olduğu hastahanesi Dr riskli buluyor kornea naklini ya masada kalır yada felç dedi narkoz almaları çok tehlikeli ya. Şimdi bir başka Dr için randevu alacağız dayımın arkadaşı Dr ayarlayarak bakalım onlardan haber bekliyoruz. Efe de bıktım doktorlardan diyor istemiyor onu Dr a götürdüğüm için kiziyo ama napabilirim ki .
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ah kuzum çok geçmiş olsun. Allah çocuğuna acil şifalar versin.Burayı dert etme. Acil gelişen durumlarda izin verebilirim. İster misin bitanem
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım. Benimkilerde aynı kusuyorlar felaket . Ben de hastayım senin gibi perişan olduk anlayacagin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için arada göremediğim varsa kusuruma bakmayın rabbim hasta olanlara da şifa versin inşallah
Kaptanım teşekkür ederim yakınıma faydadan çok zararım olsun istemem dikkat edemiyorum izin alma hakkım varsa memnun olurumAh kuzum çok geçmiş olsun. Allah çocuğuna acil şifalar versin.Burayı dert etme. Acil gelişen durumlarda izin verebilirim. İster misin bitanem