Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyiyim cnm efede iyi bakalım şimdilik bi Dr ile görüştük takipli olduğu hastahanesi Dr riskli buluyor kornea naklini ya masada kalır yada felç dedi narkoz almaları çok tehlikeli ya. Şimdi bir başka Dr için randevu alacağız dayımın arkadaşı Dr ayarlayarak bakalım onlardan haber bekliyoruz. Efe de bıktım doktorlardan diyor istemiyor onu Dr a götürdüğüm için kiziyo ama napabilirim ki .
Allah yardımcınız olsun canım 🤲🏼

İyiyim cnm efede iyi bakalım şimdilik bi Dr ile görüştük takipli olduğu hastahanesi Dr riskli buluyor kornea naklini ya masada kalır yada felç dedi narkoz almaları çok tehlikeli ya. Şimdi bir başka Dr için randevu alacağız dayımın arkadaşı Dr ayarlayarak bakalım onlardan haber bekliyoruz. Efe de bıktım doktorlardan diyor istemiyor onu Dr a götürdüğüm için kiziyo ama napabilirim ki .
Allah şifalar versin. Çok geçmiş olsun. 🙏

Tüm mesajları okuyamadım

Bugün sabah baya hafif çıktım inşallah yarına devam eder

Bugün sabah bir şey yemedim

Öğlen
Yogurt icine
2 kaşık yulaf
1 tk chia tohumu
1 tk keten tohumu
1 Yemek kaşığı nar
Yarım cennet hurması
Yarım armut dilimledim
Onu yiyorum şimdi

Akşama evde yemek yok ne yapicam bilmiyorum çocuklara. Ben Yasemin sakallioglunun gösterisine gidicem öncesinde arkadaşla buluşup bir şeyler yicez ama tabiki ogunum salata olur :)

Elhan Elhan Mthn83 Mthn83 Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili menekse_kokusu menekse_kokusu

:KK36: :KK36:

Evet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektin🥺🥲 iyi ki bu karari aldın kız aferin sana😎💪🏻
Eki Görüntüle 3355265 Eki Görüntüle 3355266 Eki Görüntüle 3355267 Eki Görüntüle 3355268
Çok güzelsin masallah
Merhaba tatlım daha iyisin inşallah 🙏❤️
Evet çok şükür daha iyiyim canim
Çok teşekkür ederim bitanem 🥰❤️ Yarın ameliyat olacak dualarıni beklerim teyzesi. :dua:
Ay inşallah güzel gecer
Yediğin şeylerle zayiflayamazsin ancak çok çok hareketli olman bolca spor yapman lazım kuzum. Nasıl başarirsin bilmiyorum. :KK61:
Evet haklısın versem de az veriyorum zaten bir türlü 6li rakamlardan kurtulamadım. Ama daha dikkatli olucam
Kahvaltı : 1 dilim çavdar ekmeği ,beyaz peynir

Öğlen : 1 muz, 1 avuç badem, 2mini kare bitter
Filitre Kahve

Akşam: 1 porsiyon kanat ızgara

Elhan Elhan Mthn83 Mthn83

Cordelia Cordelia 2 saat kondisyon bisikleti 600puan
20 Aralık Çarşamba
Menü ateş ediyor :)
Cumadan sonra yokum kızlar ben bilginiz olsun şubatta dönerim aranıza öpüldünüz Elhan Elhan bana izin yaz kuzum
Neden canim?

Tüm mesajları okuyamadım

Bugün sabah baya hafif çıktım inşallah yarına devam eder

Bugün sabah bir şey yemedim

Öğlen
Yogurt icine
2 kaşık yulaf
1 tk chia tohumu
1 tk keten tohumu
1 Yemek kaşığı nar
Yarım cennet hurması
Yarım armut dilimledim
Onu yiyorum şimdi

Akşama evde yemek yok ne yapicam bilmiyorum çocuklara. Ben Yasemin sakallioglunun gösterisine gidicem öncesinde arkadaşla buluşup bir şeyler yicez ama tabiki ogunum salata olur :)

Elhan Elhan Mthn83 Mthn83 Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili menekse_kokusu menekse_kokusu

:KK36: :KK36:
Canım afiyet olsun. :KK60: Güzel bir kahvaltı. :super:Aksam sıkıntı olmazsa yarın güzel eksi getirir.

X