Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çocuğuna ve sana çok geçmiş olsun Büşracim. Üzüldüm. Acil şifalar dilerim. Bir an önce iyilesmenizi dilerim. Bu durumda menü istemeye mahcup oldum inan ki.. Afiyet şifa olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Benimkilerde aynı kusuyorlar felaket . Ben de hastayım senin gibi perişan olduk anlayacagin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah
Amin inşallah
Afiyet olsun canım
Yaramazliklari bile çok tatlı.
2 minyatür çibörek gibi düşünebilirsin
Minyatürlüklerinin altında neler yapabileceklerini bilmesem
Afiyet olsun fezocum.Cok güzel bir menü.
Afiyet olsun geçmiş olsun canim

Sayfaya ugramisken bir merhaba diyeyim. Eski nickim aijoo, eskiden olan herkes iyiydir inşallah :)
Merhaba canım Hoş geldin inşallah her şey yolundadır.
Evet elmali tarcinli ceviz ve kakaolu yulaf lapasi kek tadimsi bir muhallebi gibi
Afiyet olsun. Çok güzel sonuç getireceğini biliyorum.

Saol canım benim. Sen yazmadan çok önce yazmıştım ben de sen kaçırdın galiba tatlimm ,hem nerden bileceksin canım. Uyuyor kuzularım şimdi. Bomboş mideleri ,hicbirsey kalmadi. Ama rahatladilar diye seviniyorum. Yemek yine yerler. Vucutlari hastalıkla rahatlıkla mücadele edebilir simdi. Zaten Daha iyiler çok şükür,ateş yok en azından . Bana da Allah razı olsun annem geldi baktı 2 3 saat ,herşeyle ilgilendi. Biraz daha iyiyim bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…