Afiyet olsun canım20 Aralık Çarşamba
@Jasminium84Elhan
Kahvaltı 08.30
1 d chialı tambuğday üzerine
1 tk labne 1 tk fıstık ezmesi
3 zeytin
Öğle 13.00
1 parça ızgara et
Soğanlı mantar sote
Az salata ve yoğurt
4 kaşık pilav
2 tane çıtır mantı
Akşam 19.00
Yeşil elma
Hayaller onlar olabilir ama gerçekler pişmanlik ve acıdır.Açım Elhan ya çok açım aklımda şu anda hamburger var , adana var
Afiyet olsun limonicim.Selam kızlarr, bugünkü menümü yazayımm
10.00 yulaf lapası, yarım gofret çikolata
13.00 1 hurma, 1 baklava
17.30 8 yk nohut-4 yk pilav
20.00 1 bardak süt
1.5 lt suElhan @Jasminium84
Bugün canım fazlasıyla tatlı şeyler istedi, biraz kaçamaklar oldu umarım artı getirmez
Tamam canım ablamTamam kuzum. Yoğun dönemde iki pörtlek gözün seni izlediğini aklından çıkarma. Elinden geldiğince dikkat et olur mu
Çok geçmiş olsun canım. Benimkilerde aynı kusuyorlar felaket . Ben de hastayım senin gibi perişan olduk anlayacagin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun insallahOğlum hasta dünden beri ateş kusma perişanız bende iyileşemedim kusura bakmayın bakamıyorum buraya hastanede olunca yediklerimde pek düzgün olmuyor inşallah iyişince burdayım yine
Elhan @Jasminium84
Canim ben attım ama gözünden kaçtı sanırımMenü paylaşimlari azaldı mı? Bana mı öyle geliyor
Oku oku bitiremezdim bu saatte
Bizimkiler kaybolmazYa çok korktum kaybettiğini yazacaksın diye. Misafir olunca demek saklanmışlar.
İnşallah Şakir' in de çok güzel yuvası olur canım.
2 minyatür çibörek gibi düşünebilirsinAfiyet olsun canımİki tane çıtır mantıyı gözümde canlandırmaya çalıştım olmadı nasıl ki
Pastelfitim genel itibariyle güzel menü.Aksam karbonhidrat olmadığı için yoluna emin adımlarla devam edecegine inanıyorum.
Geçen patlastigim minik Jülidem sahiplenildi,instdaa paylasmistim yeni aile bireyimiz diye, komşu cocuk abla Julideyi bana versene dedibu kizce
Eki Görüntüle 3355645
Allah şifa versin canımÇok geçmiş olsun canım. Benimkilerde aynı kusuyorlar felaket . Ben de hastayım senin gibi perişan olduk anlayacagin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah
Saol canım benimm
Afiyet olsun@Jasminium84Elhan
20 Aralık 2023
sabah yok
öğlen 12.10
1 kepçe sebze çorbası
3 köfte
1 kase makarna
salata
ara 15.30
1/2 ayva
akşam 18.30
2 kepçe tarhana çorbası
1 tabak etli lahana sarması
salata
ara 19.30
1 avuç ay ve kabak çekirdeği ağırlıklı kuruyemiş
1,5 lt su
Afiyet olsun geçmiş olsun canimBugünkü menum
14.40
1 tabak güveç 2 kanat ve 2 kaşık yoğurt.
Bugün spor yapamam çok halsizim. Annemi çağırdım çocukların yanina kolumu kaldıracak halim yok .
Elhan @Jasminium84 Cordelia