Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım İki tane çıtır mantıyı gözümde canlandırmaya çalıştım olmadı nasıl ki
Pastelfitim genel itibariyle güzel menü. Aksam karbonhidrat olmadığı için yoluna emin adımlarla devam edecegine inanıyorum.

Afiyet olsun limonicim. Sabah öğünündeki yulafl lapasina dua ediyorum alttakilerin tüm günahıni üstlenmesi için.
Canım yarın çok çok güzel bir menü planla. Bol da su iç . Son günümüz.

Oğlum hasta dünden beri ateş kusma perişanız bende iyileşemedim kusura bakmayın bakamıyorum buraya hastanede olunca yediklerimde pek düzgün olmuyor inşallah iyişince burdayım yine
Elhan @Jasminium84
Çok geçmiş olsun canım. Benimkilerde aynı kusuyorlar felaket . Ben de hastayım senin gibi perişan olduk anlayacagin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah

Ya çok korktum kaybettiğini yazacaksın diye. Misafir olunca demek saklanmışlar.
İnşallah Şakir' in de çok güzel yuvası olur canım.
Bizimkiler kaybolmaz
En fazla merdiven dairesinde unutmuş olabiliriz
Ağustosta oğlanı unutmuşuz, aşağıdan kaçınca oğlanlar yukarı aldı zannettim, meğer onların haberi yokmuş
Kapıyı kapatınca dışarda kaldı yavrum.
10 dakika sonra merdiven lambaları otomatik yanıyor, sönüyor, yine yanıyor, yine sönüyor.
Üst kattaki komşu eşya taşıyor heralde diyorum ama ses de yok
Yarım saat sonra bizimkinin sesini duydum, oğlanı aradım, ne diyor bizimki diye
Nerdeki demezmi
Beni aldı bir telaş
Kapıyı açtım aman göreceksin bir gururlu popişi kıvıra kıvıra içeri girişini görmeniz lazımdı

20 Aralık Çarşamba

1 kase mercimek çorbası (tuzlu olmuş)
Etli patlıcanlı, biberli yemek ( fazla kaçtı)
Bikaç çatal bulgur pilavı
Salata

1 lt su
1 lt zencefil, limon
1 kupa apaform
2 kupa kahve

Adım sayısını geç vakitte atarım, 0 lamaya 3 saat var Cordelia

Elhan Mthn83

Son düzenleme:
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…