Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugünkü menum
14.40
1 tabak güveç 2 kanat ve 2 kaşık yoğurt.
Bugün spor yapamam çok halsizim. Annemi çağırdım çocukların yanina kolumu kaldıracak halim yok . 🥺
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84 Cordelia Cordelia
Çocuğuna ve sana çok geçmiş olsun Büşracim. Üzüldüm. Acil şifalar dilerim. Bir an önce iyilesmenizi dilerim. Bu durumda menü istemeye mahcup oldum inan ki..🥺 Afiyet şifa olsun inşallah 🙏
Çok geçmiş olsun canım. Benimkilerde aynı kusuyorlar felaket . Ben de hastayım senin gibi perişan olduk anlayacagin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah
Amin inşallah :dua:
Menü
Sabah 11.30
2 yumurta patatesli omlet
Peynir

Ara
Yarım muz

Akşam
Tavuk patates
Bol salata
1 kornişon

Elhan Elhan Mthn83 Mthn83
Sabah artı gördüm. Ciddili bir artıydı. Dört buçuk attı menüsü bu 😁 inşallah sabaha güzel bir sonuç alırım.
Afiyet olsun canım 😘
Bizimkiler kaybolmaz
En fazla merdiven dairesinde unutmuş olabiliriz😂😂
Ağustosta oğlanı unutmuşuz, aşağıdan kaçınca oğlanlar yukarı aldı zannettim, meğer onların haberi yokmuş 😂😂
Kapıyı kapatınca dışarda kaldı yavrum.
10 dakika sonra merdiven lambaları otomatik yanıyor, sönüyor, yine yanıyor, yine sönüyor.
Üst kattaki komşu eşya taşıyor heralde diyorum ama ses de yok😂😂
Yarım saat sonra bizimkinin sesini duydum, oğlanı aradım, ne diyor bizimki diye 😳
Nerdeki demezmi 😱
Beni aldı bir telaş
Kapıyı açtım aman göreceksin bir gururlu popişi kıvıra kıvıra içeri girişini görmeniz lazımdı😂😂😂
Yaramazliklari bile çok tatlı. 🤩
2 minyatür çibörek gibi düşünebilirsin🙈
Minyatürlüklerinin altında neler yapabileceklerini bilmesem🥺
20 Aralık Çarşamba

1 kase mercimek çorbası (tuzlu olmuş)
Etli patlıcanlı, biberli yemek ( fazla kaçtı)
Bikaç çatal bulgur pilavı
Salata

1 lt su
1 lt zencefil, limon
1 kupa apaform
2 kupa kahve

Adım sayısını geç vakitte atarım, 0 lamaya 3 saat var Cordelia Cordelia

Elhan Elhan Mthn83 Mthn83
Afiyet olsun fezocum.Cok güzel bir menü. :KK60::super:
Afiyet olsun geçmiş olsun canim🥺
☺️
Sayfaya ugramisken bir merhaba diyeyim. Eski nickim aijoo, eskiden olan herkes iyiydir inşallah :)
Merhaba canım 😘Hoş geldin inşallah her şey yolundadır.
Evet elmali tarcinli ceviz ve kakaolu yulaf lapasi 🌸 kek tadimsi bir muhallebi gibi 🥰
Afiyet olsun. Çok güzel sonuç getireceğini biliyorum. :rapci:

Çocuğuna ve sana çok geçmiş olsun Büşracim. Üzüldüm. Acil şifalar dilerim. Bir an önce iyilesmenizi dilerim. Bu durumda menü istemeye mahcup oldum inan ki..🥺 Afiyet şifa olsun inşallah 🙏

Amin inşallah :dua:

Afiyet olsun canım 😘

Yaramazliklari bile çok tatlı. 🤩

Minyatürlüklerinin altında neler yapabileceklerini bilmesem🥺

Afiyet olsun fezocum.Cok güzel bir menü. :KK60::super:

☺️

Merhaba canım 😘Hoş geldin inşallah her şey yolundadır.

Afiyet olsun. Çok güzel sonuç getireceğini biliyorum. :rapci:
Saol canım benim. Sen yazmadan çok önce yazmıştım ben de sen kaçırdın galiba tatlimm ,hem nerden bileceksin canım. Uyuyor kuzularım şimdi. Bomboş mideleri ,hicbirsey kalmadi. Ama rahatladilar diye seviniyorum. Yemek yine yerler. Vucutlari hastalıkla rahatlıkla mücadele edebilir simdi. Zaten Daha iyiler çok şükür,ateş yok en azından . Bana da Allah razı olsun annem geldi baktı 2 3 saat ,herşeyle ilgilendi. Biraz daha iyiyim bebeğim 😘

IMG_4602.png
20 Aralık adım 2.721

Cordelia Cordelia

X