- 31 Aralık 2015
- 41.438
- 132.558
Gelmek isterdim ama şuan diyet ve düzen yok hayatımda. Teşekkür ederimAijoo gelsene canım buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmek isterdim ama şuan diyet ve düzen yok hayatımda. Teşekkür ederimAijoo gelsene canım buraya
Resim komik geldi canım eşim dışında kimse kızdırmaz beni. Onu da takmıyorumaaaa kim kızdırdı seni
Aaaaa selam kuzum nasılsınSayfaya ugramisken bir merhaba diyeyim. Eski nickim aijoo, eskiden olan herkes iyiydir inşallah :)
olsun sohbete gelirsin canımGelmek isterdim ama şuan diyet ve düzen yok hayatımda. Teşekkür ederim
Evet elmali tarcinli ceviz ve kakaolu yulaf lapasi kek tadimsi bir muhallebi gibiAfiyet olsun Leylacim. Hepsi çok güzel.
Elmalı , cevizli olani çikaramadim. Tahminim kakaolu yulaf lapası mi
Afiyet olsunBugünkü menum
Sabah
Muzla tadlandirdigim pankek
2 kucuk dilim ( diğerlerini çocuklar yedi)
Ara
1 küçük muz
Öğlen
Yok
Akşam
Yarım tabak etli kuru fasulye
1 kaşık pilav
Elhan Mthn83 @deli bir dombili @menekse_kokusu
Bugün güzel geçti canım teşekkürlerCordelia cim sen nasılsın ? Bugjn günün nasıl geçti?
Çalışmaya devam mı canım?Gelmek isterdim ama şuan diyet ve düzen yok hayatımda. Teşekkür ederim
Çocuğuna ve sana çok geçmiş olsun Büşracim. Üzüldüm. Acil şifalar dilerim. Bir an önce iyilesmenizi dilerim. Bu durumda menü istemeye mahcup oldum inan ki.. Afiyet şifa olsun inşallahBugünkü menum
14.40
1 tabak güveç 2 kanat ve 2 kaşık yoğurt.
Bugün spor yapamam çok halsizim. Annemi çağırdım çocukların yanina kolumu kaldıracak halim yok .
Elhan Jasminium84 Cordelia
Amin inşallahÇok geçmiş olsun canım. Benimkilerde aynı kusuyorlar felaket . Ben de hastayım senin gibi perişan olduk anlayacagin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah
Afiyet olsun canım
Yaramazliklari bile çok tatlı.Bizimkiler kaybolmaz
En fazla merdiven dairesinde unutmuş olabiliriz
Ağustosta oğlanı unutmuşuz, aşağıdan kaçınca oğlanlar yukarı aldı zannettim, meğer onların haberi yokmuş
Kapıyı kapatınca dışarda kaldı yavrum.
10 dakika sonra merdiven lambaları otomatik yanıyor, sönüyor, yine yanıyor, yine sönüyor.
Üst kattaki komşu eşya taşıyor heralde diyorum ama ses de yok
Yarım saat sonra bizimkinin sesini duydum, oğlanı aradım, ne diyor bizimki diye
Nerdeki demezmi
Beni aldı bir telaş
Kapıyı açtım aman göreceksin bir gururlu popişi kıvıra kıvıra içeri girişini görmeniz lazımdı
Minyatürlüklerinin altında neler yapabileceklerini bilmesem2 minyatür çibörek gibi düşünebilirsin
Afiyet olsun fezocum.Cok güzel bir menü.
Afiyet olsun geçmiş olsun canim
Merhaba canım Hoş geldin inşallah her şey yolundadır.Sayfaya ugramisken bir merhaba diyeyim. Eski nickim aijoo, eskiden olan herkes iyiydir inşallah :)
Afiyet olsun. Çok güzel sonuç getireceğini biliyorum.Evet elmali tarcinli ceviz ve kakaolu yulaf lapasi kek tadimsi bir muhallebi gibi
Saol canım benim. Sen yazmadan çok önce yazmıştım ben de sen kaçırdın galiba tatlimm ,hem nerden bileceksin canım. Uyuyor kuzularım şimdi. Bomboş mideleri ,hicbirsey kalmadi. Ama rahatladilar diye seviniyorum. Yemek yine yerler. Vucutlari hastalıkla rahatlıkla mücadele edebilir simdi. Zaten Daha iyiler çok şükür,ateş yok en azından . Bana da Allah razı olsun annem geldi baktı 2 3 saat ,herşeyle ilgilendi. Biraz daha iyiyim bebeğimÇocuğuna ve sana çok geçmiş olsun Büşracim. Üzüldüm. Acil şifalar dilerim. Bir an önce iyilesmenizi dilerim. Bu durumda menü istemeye mahcup oldum inan ki.. Afiyet şifa olsun inşallah
Amin inşallah
Afiyet olsun canım
Yaramazliklari bile çok tatlı.
Minyatürlüklerinin altında neler yapabileceklerini bilmesem
Afiyet olsun fezocum.Cok güzel bir menü.
Merhaba canım Hoş geldin inşallah her şey yolundadır.
Afiyet olsun. Çok güzel sonuç getireceğini biliyorum.