Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Merhaba canım. Çok geçmiş olsun. Lahana müthiş gaz yapıyor. Seneler önce suyunu içmiştim o zaman popülerdi. Bana etki etmemiş üstelik ödem yapmıştı. Herkese yaramıyor. Karnabahar kisiri da aynı şekilde. İnşallah sistemin düzene girer.

sağol Elhan hocam,kaptanım evet evet aynen ben de popüler zamanında yaptım o sudan ve ölüyorum sanmıştım karnım şişti gazz ödemm nasıl unuttum o zamanı aynı demek ki sindirim şikayetlerimiz... karnıbahar kısırı da öyle...

Günaydın bitanem gelmene çok sevindim.
Sosyal medyada bir şeyini paylaşmayacağım artık. Dün benim de aklıma geldi tontişim çok güzelleşti . sitede de herkesin sevgilisi. Diğer kediler gibi değil çok uysal . Pencereden takip ediyorum sürekli birilerinin kucağında.
İyileşecek inşallah. Eşim ameliyat sonrası iyileşene kadar evde balkonda bakmama tamam dedi. Balkonumuz büyük ve camlı en azından hijyenine dikkat ederim. Antalya çok soğuk da değil ayrıca battaniye falan da orterim . İyi dileklerin için teşekkür ederim. Sen nasılsın kankişim

Doğru kuzum çok hassas bağırsak floramiz var demek ki...yediğim her şey kabız yapmak için uğraşıyor gibi bir gayret içinde. Bu yüzden metabolizmam da kaplumbağa hızında. Niye ödem atıcı bir şeyler yapmayıp kendi haline bıraktın ? Rahatsız eder seni diye düşündüm. Kimyonlu bir şeyler ye en azından olmaz mı

birbiriyle nasıl etkileşim yapacak bilemiyorum,daha kötüye gitmesinden korkuyorum Normal düzende devam edip ağrıya sancıya sabredip atlatıcam inşallah.. Ay bugün geçmiş zamandan foto paylaşayım size yaa dün paylaşıcam demiştim giremedim.. Tontiş Leylayı görün :))

miniğime geçmiş olsun canım

Anladım kuzum. Ailen sen sağlıklı ol her şey zamanla düzelir inşallah.
Sergine bayıldım bende nostalji takıntısı var zaten. Kendimi o minik mekanda çok iyi hissederdim eminim. Avmleri , kafeleri hiç sevmem öyle bir yer tercih ederim ederdim yani. Ciok emek verdiğiniz her hâlinden belli . Bir b AŞK adır benim memleketim yazısı da mükemmel bir buluş ona da ayrıca hayran kaldım. Değerlerimizi, kültürümüzü yaşatip günyüzüne çikardiginiz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…