Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Peki neden boyle ? Gidip kilo alip gelmeler mi oldu ? 1 yildir diyet yapinca bu tablo olmuyor degil mi

Günaydın
Canım ben seni etiketleyip bildirmiştim ama çocukla ilgili telaşında görmedin sanırım. Başlangıç 10 Kasım, 89.7 kilo. Bu ay sonu hedefim 87.0 kilo. Yaş 40, boy 160. Ellerine sağlık teşekkür ederim.
Ayy kusura bakma canım
Peki neden boyle ? Gidip kilo alip gelmeler mi oldu ? 1 yildir diyet yapinca bu tablo olmuyor degil mi
Kader diyemezsin ben kendim ettim. Ben Mayıs gibi 68 lerde geziyordum. Bak 78 e ne kaldı şurada

Cunku dun uykun geldigi halde uyumadin burasi cazip geldi. Eve gecince uyursun dolar milyoneri de dinc ve enerjik bir şekilde gelir sizi bombalar
Yok kız saat 10 buçuk gibi idi uyudum. Ama sabah erken kalktım. Yemek yapacaktım. Dünden yemek var nasıl olsa dedim yemek yapmadım. Utulere giriştim. Bir saat sabah ütü yapmışım. Uyusaydim uykum olmazdı.

Neden uykum var benim.
acabaaa diyorum acaba dün fazla mı spor yaptın

ya ben sizin gibi bir sürü alıntı girmeli cevap yazamıyorum her şey birbirine karışıyor telefondan. kolay yolu var mı bunun tarayıcıdan giriyorum uygulaması falan mı var sitenin herkes takır takır yapıyo kendimi internet cahili hissediyorum bu aralar

Yok yorgun değilim uykusuzdum. Ama açıldım soğuğu yiyince
Akıntıların kare kutu içinde mi görünüyor. Yoksa mesaj şeklinde mi?

Oyy beni merak etmiş gerçekten girsem iyi olurdu da haber vermek için giremedim
senden yabanci biri gibi bahsedip lafini soylemek peki demiyor musun anne o verdigin eşgale bir tek ben uyuyorum diye
Diyorum anne sanki bana söylediğini anlamadım diyorum yok kızm söz temsili diyorum diyo
Ufak ufak alıştır kendinş canım diyetisyenler hep kaşar peyniri hariç diyor
Kızlar günaydın dünkü menüm . Defteri arkadaşım verdi hoşuma gitti Eki Görüntüle 3505437
LenaG Sitare55
Harika menü canım afiyet eksi olsun
Bugün yürüyüşle başladım sporuma ateşli kırmızı kaptanımoglen
de inşaallah pilatese gidicem
Ya sen harikasın bende spora gidecem ama kv bende sanırım bugünde yapılacak bşr iş var mı diye sordu sabah ben çıkarken bu da ne demek akşama buradayım demek o evdeyken nasıl spora kaçacam
İradene her gün olmadıktan sonra sorun değil canım vştamin sağlık olsun
Neden uykum var benim.
Yok kız saat 10 buçuk gibi idi uyudum. Ama sabah erken kalktım. Yemek yapacaktım. Dünden yemek var nasıl olsa dedim yemek yapmadım. Utulere giriştim. Bir saat sabah ütü yapmışım. Uyusaydim uykum olmazdı.
Bu kadın napsın gece 2 buçuk de uyudum sabah altı buçuk da kalktım birkaç gün alışma sürecimşz olacak

Yeşil çayımı aldım içiyorum.
Bu hafta da ben yiyeceğum seni
Ben hep telden giriyorum canım alıştım iyice

Yok yorgun değilim uykusuzdum. Ama açıldım soğuğu yiyince
Akıntıların kare kutu içinde mi görünüyor. Yoksa mesaj şeklinde mi?
kutu kutu. ama bi sürü üst üste girmek çok yorucu gibi geliyodu denedim şimdi okadar da kompleks değilmiş
Bu hafta da ben yiyeceğum seni

Ben hep telden giriyorum canım alıştım iyice
işte galiba alışmak lazım. alışırız be

Aramızda kalsın canim bu sabahta eksi gördüm . Kimse duymasın

Günaydııınn
Herkese günaydın . Güzel bir hafta olsun herkes icin
Günaydın canım inşallah
Günaydın hanımlar
Günaydın queennn
Gunaydinlar hepinize
Günaydın canım
Günaydınn kızlarr
Günaydıınn
Günaydın canım kızlar bol sporlu az kalorili bir hafta geçirelim inşaallah Eki Görüntüle 3505432
Oh maşallah günaydın canım keyifli sporlar olsun
Günaydinlar hanimlar

Dün fena gecti benim, bugun toparlarim umarim.
Günaydın canım Bugün dengeli gidelim bol su halledersin
Kızlar günaydın dünkü menüm . Defteri arkadaşım verdi hoşuma gitti Eki Görüntüle 3505437
LenaG Sitare55
Günaydın canım kız çok zor bunu okuması burdaann

Kız naptın tek ayak cezası aldın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…