- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
Yine de bir sorayım canım benDeğiş değiş iki dkkada düzeltirr parmakları sihirr onun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine de bir sorayım canım benDeğiş değiş iki dkkada düzeltirr parmakları sihirr onun
Hahahahah ablammmm sende olmasan kim dicekti banaaaa o tospik anneadayi bana demedii konu geveledii sende olmasanAnnem: Günaydın
Ben : Günaydın öğretmenim
Annem: Merhaba tatlış , umarım iyisin
Ben: Yerim seni balım , iyiyim( )
Hem oyle hemde kızıkam uyanınca ağlıyo bu sıra atak geldi gene herhalde busabaha karşı çok agladı zor sakinlestirdimNormal canım gebelik yorucu bir surec
Canim hosbulduk. gecen yillarda yine katilmistim dogru olabilirHosgeldin canım seni tanıyor gibiyim. Ilımlı ortamı yumuşatmak isteyen anlayışlı bir profil canlanıyor gözümde.
Yaa belki ağrısı fln vardır kuzununHem oyle hemde kızıkam uyanınca ağlıyo bu sıra atak geldi gene herhalde busabaha karşı çok agladı zor sakinlestirdim
Yok canım ağrısı olsa gosteriyo diyo annem okududa uyudu yanımaYaa belki ağrısı fln vardır kuzunun
Canım benim . Allah kolaylasttirsin işini insallahYok canım ağrısı olsa gosteriyo diyo annem okududa uyudu yanıma
Afiyet olsun canım Salı günün çok güzel geçmiş.19 Aralık salı menüsü
Sabah
2 haslanmıs yumurtadan salata, 4 dilm peynir,4 siyah zeytin,1 tatli kasigı tahin pekmez
Ara
1 kupa emziren anne çayı tuzlu 2 tane kurabiye
Öğle
1 muz
Aksam
1 kase tarhana corbası ,5 yk kıyma kavurma , 4 dilim ekmek, 5 yk yogurt
1,5 lt
Elhan
*Köprüdeyken yukarı tekme sag sol 60
*Makas 70
*Kurbaga baskısı 40
*Yana bacak açma sag sol 40
*Plank 50 sn
Toplam spor 280 puan Cordelia
Kütük gibi olmuşum bunları yaparken daha iyi anladım.. Masterfit için çok küçük benim için çok büyük bir adımdı.. az da olsa beni mutlu etti .. kendime söz vermiştim
Bugün tüm gaz sanci şiskinlik geçsin inşallah.birbiriyle nasıl etkileşim yapacak bilemiyorum,daha kötüye gitmesinden korkuyorum Normal düzende devam edip ağrıya sancıya sabredip atlatıcam inşallah.. Ay bugün geçmiş zamandan foto paylaşayım size yaa dün paylaşıcam demiştim giremedim.. Tontiş Leylayı görün :))
Kesinlikle sorun olmaz bitanem Herkesin kolaylıkla yazabilecegi, etikette sorun olmayacak şekliyle güzel bir nick bulmani dilerim.Ahha kız ben adımı da değiştircem de. Elhan dan müsade alayım önce dedim. Çünkü tabloda fln da degiscek. İş cikarmym diye duruyorum. Sorun olmaz derse ilk onu degistircem
Değil mi tatlımDeğiş değiş iki dkkada düzeltirr parmakları sihirr onun
Aslında çeviri yapmış kuzum. Sabah saşkinligi var üzerinde ondan şey edememişsinDemezsen demee öğrenirimm
Sac bas dağınık gozkapaklar şiş gerisini sen düşün❤
Bence de boş bırakma günaydın mesajlarin çok tatlıAaa tekrar değişmiş anammm iyiki hamiş kaldım gittim neoluyooorrrrr burayı bos bırakmayacahhhnnn anlaşıldı
İşte bu cümleyi duyunca yaşadığın tüm zorluklar , sıkıntılar bir anda bitiyor yerini mutluluğa bırakıyor.Canım canimmm ,. Bugün bana zayiflamissin dediler. Geniş giyiniyorum ben . Ondan farkedilmez diyordum. Cook mutlu oldumm
Niye geç okudum ben bu mesajı cuk diye yerine otururdu .ben olsam şöyle çevirirdim
Ayy elhan şu jou var ya
hangi jou
sayfadaki kız
neyse sonra konuşuruz geldi galiba
Günaydın bitanem çok sevindim Bende de minnacık bir eksi vardı. Şükür dedim. Cumaya kadar hep mutlu devam eder inşallah.Tünaydııınnnnn ❤❤❤❤❤❤
Sabah tartıda tatlış bir eksi vardı güne mutlu başladım
sagol kaptanımmmAfiyet olsun canım Salı günün çok güzel geçmiş.