Popüler Konu LenaG ile MasterFit

🌸🌿🌸🌿🌸 19 Aralık salı menüsü 🌸🌿🌸🌿🌸
🌿Sabah
2 haslanmıs yumurtadan salata, 4 dilm peynir,4 siyah zeytin,1 tatli kasigı tahin pekmez
🌿Ara
1 kupa emziren anne çayı tuzlu 2 tane kurabiye
🌿Öğle
1 muz
🌿Aksam
1 kase tarhana corbası ,5 yk kıyma kavurma , 4 dilim ekmek, 5 yk yogurt

💦 1,5 lt
Elhan Elhan
🤸🏻‍♀️
*Köprüdeyken yukarı tekme sag sol 60
*Makas 70
*Kurbaga baskısı 40
*Yana bacak açma sag sol 40
*Plank 50 sn
Toplam spor 280 puan 💜 Cordelia Cordelia

😀Kütük gibi olmuşum bunları yaparken daha iyi anladım.. Masterfit için çok küçük benim için çok büyük bir adımdı🙃🙃.. az da olsa beni mutlu etti😍 .. kendime söz vermiştim 👍

🌸🌿🌸🌿🌸 19 Aralık salı menüsü 🌸🌿🌸🌿🌸
🌿Sabah
2 haslanmıs yumurtadan salata, 4 dilm peynir,4 siyah zeytin,1 tatli kasigı tahin pekmez
🌿Ara
1 kupa emziren anne çayı tuzlu 2 tane kurabiye
🌿Öğle
1 muz
🌿Aksam
1 kase tarhana corbası ,5 yk kıyma kavurma , 4 dilim ekmek, 5 yk yogurt

💦 1,5 lt
Elhan Elhan
🤸🏻‍♀️
*Köprüdeyken yukarı tekme sag sol 60
*Makas 70
*Kurbaga baskısı 40
*Yana bacak açma sag sol 40
*Plank 50 sn
Toplam spor 280 puan 💜 Cordelia Cordelia

😀Kütük gibi olmuşum bunları yaparken daha iyi anladım.. Masterfit için çok küçük benim için çok büyük bir adımdı🙃🙃.. az da olsa beni mutlu etti😍 .. kendime söz vermiştim 👍
Afiyet olsun canım 😘 Salı günün çok güzel geçmiş. :nazar: :KK68:

birbiriyle nasıl etkileşim yapacak bilemiyorum,daha kötüye gitmesinden korkuyorum Normal düzende devam edip ağrıya sancıya sabredip atlatıcam inşallah.. Ay bugün geçmiş zamandan foto paylaşayım size yaa dün paylaşıcam demiştim giremedim.. Tontiş Leylayı görün :))
Bugün tüm gaz sanci şiskinlik geçsin inşallah. :dua:
Heyecanla bekliyoruz Leylacim.. Büyük motivasyon oluyor öncesi , sonrası :rolleyes:Uzmanlar en zayıf olduğunuz fotoğraflarınızı buzdolabına asın diyor. Başka türlü o dolabin önünden nasıl ayrılacağız :KK62:

Ahha kız ben adımı da değiştircem de. Elhan Elhan dan müsade alayım önce dedim. Çünkü tabloda fln da degiscek. İş cikarmym diye duruyorum. Sorun olmaz derse ilk onu degistircem😂
Kesinlikle sorun olmaz bitanem ❤️🌹 Herkesin kolaylıkla yazabilecegi, etikette sorun olmayacak şekliyle güzel bir nick bulmani dilerim. :dua::KK200:

X