Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun canim

Çok dogru

Afiyet olsun canım. Harika bir menü.

Afiyet olsun aşkitom. Dört kaşık pilavdan korkma önceki öğünde sağlıksız karbonhidrat yok. Turşu da yok. Ödem beklemiyorum.
Afiyet olsun bademim. Bugune salata eklersin dünü telafi edersin ikimiz de mutlu oluruz inşallah
Teşekkür ederim canım
Tamam yarın deneyeyim inşallah.
Ödem suyunu unutma olur mu
Tamam bitanem nasıl istersen öyle yaparız. Cok özletme ama Dualarimiz seninle hayırlısıyla istediğin güzellikte evine kavuşmani diliyorum.
Senin menüde benimkiyle yarışıyor güzel bir eksi gelecek bu hafta kesin 60lar ligine geri dönüyorsun canım. Bir daha geri gelmemek üzere geç ve orada bekle sen gelme biz yanına geliriz.
60' lara geçip orada heyecanla seni ve sibel_84 i beklemeyi ümit ediyorum. Tesekkur ederim bitanecim.
Afiyet olsun Hayalcim. Guzel menü şifa olsun inşallah
valla harika ne diyeyim
Sen harika bir güzelliksin.
Aynen öyle oldu ama tüm gün sadece bir tabak kısır bozmaz sanki diyeti... Yarın dengeleyeceğm inşallah
Evet gün boyu çok yememişsin inşallah odemle uyanmazsin kuzum.
Şakirim inşallah iyileşir. Korkulu gözlerle bana bakışları gözümden gitmiyor Bethim.
Tek bir cümle.
Ama ben bu cümlenin altında yatan masaların hepsini biliyorum
Tatlım iyileş o tek cümle paragrafa dönüşecek. Cok üzüldüm menüyü görünce istiyorum ki önüne ne gelirse gelsin ne kadar ısrar olursa olsun kararlıyım bozamam diyesin. Bu çok zor tabi.
Şakirim mi? Kıyamam inşallah hemen iyileşir. Dişleri çekilince nasıl yemek yiyecek
İnşallah iyileşir canım. Çenedeki üç diş cekilecek . Veteriner yemede sıkıntı olmaz dedi.
Hosgeldin canım seni tanıyor gibiyim. Ilımlı ortamı yumuşatmak isteyen anlayışlı bir profil canlanıyor gözümde.
Daha önce bizimleydi nur. Doğru hatırlıyorsun canım.
Elhan Alıntılarda ki yorumlarda şimdi fark ettim canım geçmiş olsun şakire canını sıkma bak 3 gün sonra çok rahat etmiş olacak.
Sağ ol bitanem. İnşallah eski sağlığına kavuşur.
Anladım kuzum.
Çok teşekkür ederim bugün de baya rahatsızdim giremedim buralara..
Sen nasılsın canim nasıl gidiyor ?
Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim canım.
Bitirdik atlattık canım şükür. Bugün son misafirlerimiz gelecek. Üniversiteden iki tane hocamız gelecekmiş. Onları da yüzümüzün akıyla misafir edersek tamamdır.
Bayilacaklar işte bizim yaşamak istedigimiz ev tam da burası diyecekler.
Günaydın herkese. Uykusuzluktan ölüyorum. Çünkü yorgunluktan uyuyamadım. Her tarafım ayrı ağrıyor.
Kermes , sergi bayağı yordu seni .
Günaydın güzel bir gün gecirmeni dilerim Sibelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…