Popüler Konu LenaG ile MasterFit

19 Aralık
Kahve
11.00 Bir buçuk haş yumurta, maydanoz, marul, iki ceviz , yarım dilim siyez ekmeği, iki zeytin, bir çay kaşığı petek bal, domates salatalik, iki çatal peynir
13.00 Kahve
17.00 Smoothie ( dere otu, salatalik, limon, elma)
İki litre su
Mthn83 Mthn83
Spor yok
valla harika ne diyeyim :nazar::nazar::nazar:

Afiyet olsun canım 😘 Çok tahıllı ekmek kullanıyorsun değil mi? Yeşilliği, sebzeyi menune dahil etmeyi ihmal etme kuzucum. :KK60: Akşam öğünü olmaması gizli açlığa dönüşebilir bir porsiyon meyve veya yoğurt kullanabilirsin. Kefirin yanına sağlıklı bir şey ekle. Yarın sabah kahvaltı yapmayacaksan karbonhidrata sarilmaman için.
Eşim normal ekmek almıştı ama çok yemiyorum canim
18.12.2023 menü hastalık oluncabiraz karıştı ama
sabah
çeyrek ekmekarası peynir domates
öğlen
bol sarmısaklı acılı kelle paça çorbası
ikindi
1 mandalina yarım portakal
akşam
tavuklu şehriye çorbası biraz yoğurt biraz yeşillik
greyfurt yarım muz
şu zamanda hasta olmak istemiyorum dirençim hiç yok gibi ilaç kullanıyorum yarın kan testi vereceğim değerlerimmi düştü ne oldu anlamadım
Elhan Elhan @Jasminium84
galiba ben yarıştan elendim bu hafta ama bakalım hayırlısı ile bugunu bi atlatayım
Beth18 Beth18 @menekse_kokusu
Ben de senin gibiyim canim hiç kendini bırakma daha cuma sabahına 2 gün var genel olarak çorba ağırlık zaten geçmiş olsun
Ben iyiyim tatlım. :KK60: Teşekkür ederim. Kedim iki gündür mama yemiyordu. Bugün ağzına dokundurmayinca bakmak istedim içi kırmızıydı. Veterinere götürdüm. Üç dişi iltihaplanmis cekilmesi gerekmiş. Bugün yatışi yapıldı. Antibiyotik tedavisi olacak üçüncü günün sonunda ameliyatla dişleri çekilecek. Yavrum elverişsiz koşullarda yaşıyor. Ne kadar yuva temiz kap temin etsem de hastalandı. eşim eve almama hala razı değil. :KK43:
Aaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Kuzucuk kötü olmuş inşallah biran önce toparlar.

Ben iyiyim tatlım. :KK60: Teşekkür ederim. Kedim iki gündür mama yemiyordu. Bugün ağzına dokundurmayinca bakmak istedim içi kırmızıydı. Veterinere götürdüm. Üç dişi iltihaplanmis cekilmesi gerekmiş. Bugün yatışi yapıldı. Antibiyotik tedavisi olacak üçüncü günün sonunda ameliyatla dişleri çekilecek. Yavrum elverişsiz koşullarda yaşıyor. Ne kadar yuva temiz kap temin etsem de hastalandı. eşim eve almama hala razı değil. :KK43:
Şakirim mi? Kıyamam inşallah hemen iyileşir. Dişleri çekilince nasıl yemek yiyecek 🥺

ADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 76
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: bilg muhendisi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece asiri yeme ve fast food
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha saglikli olmak ve daha iyi gorunmek
Hosgeldin canım ❤️seni tanıyor gibiyim. Ilımlı ortamı yumuşatmak isteyen anlayışlı bir profil canlanıyor gözümde. 🙈

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-19-23-32-22-029_com.mi.globalminusscreen.jpg
    Screenshot_2023-12-19-23-32-22-029_com.mi.globalminusscreen.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 21
Amin kuzum. İnşallah senin kedin de bir an önce sağlığına kavuşur. :dua: Veteriner narkoz almışken kısırlaştırmasini da yapalım dedi. Geldiğinde yavruydu . Düşüneyim dedim napacagimi bilemiyorum. Yaptırmakla ona haksızlık mı edeceğim bilmiyorum. Sormaya utanıyorum ama bilmiyorum kısırlaştırilan erkek kedilerin aşk hayatı olmuyor mu? Yoksa sadece üremesi mi engelleniyor 🙈
Hiçbir fikrim yok
Bizim 1 erkek, 2 kızımız vardı
Kızlar kızgınlığa girer, erkek olana cilve yaparlardı, erkek sarılır, yalar bırakırdı. Kızlar kızgınlıktan çıkınca onları kovalar, yakalarsa canlarını yakardı, çok agresifti.
Kısırlaştırdıktan sonra daha sakin, uyumlu bir kedi oldu, ilk geldiği zamanlardaki gibi oynamaya başladı.

X