Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kaptanim. Moral olmayınca enerji diplerde canım. Kendini iyi hissetmedigin bence. Beyin olumsuzluklari fark ettiğinde acıdan korunmak için vücudu kitlemeyi seçiyor. Hastalık , ölüm , kayıplar dengemizi bozuyor. Yaşamak zorundayız , unutmak zorundayız , devam etmek zorundayız bitanem. Salma kendini artık lütfenGünaydın hayırlı sabahlar
Akşam cenaze evindeydim. Bide halsizlik vardı gelemedim. Bu ara akşam yemeğinden sonra uyukluyorum resmen. Sekerimde bı dengesizlik var sanırım. Yada çok yoruluyorum
Good morniiiiiiiinggg my teacherGooodd morniiiiiiiiiiingggg
Hii sweetie I hope you are okeyGood morniiiiiiiinggg my teacher
My honey yerim seniiiiiHii sweetie I hope you are okey
Canım canimmm ,. Bugün bana zayiflamissin dediler. Geniş giyiniyorum ben . Ondan farkedilmez diyordum. Cook mutlu oldummMy honey yerim seniiiii
Daha buradayiz hocam bir dört beş sene gecemeyiz. Büyük oğlumun okulunu yarıda bırakıp gecemeyiz. Zaten üç yıl ben tayin isteyemiyorum. Son senesinde de oğlumu yerinden oynatamam sınav senesi. Sonrasında da bakalım. Maraşta toparlanmış olur inşallah. Döneriz .Afiyet olsun aşkitom. Dört kaşık pilavdan korkma önceki öğünde sağlıksız karbonhidrat yok. Turşu da yok. Ödem beklemiyorum.
Afiyet olsun bademim. Bugune salata eklersin dünü telafi edersin ikimiz de mutlu oluruz inşallah
Ödem suyunu unutma olur mu
Tamam bitanem nasıl istersen öyle yaparız. Cok özletme ama Dualarimiz seninle hayırlısıyla istediğin güzellikte evine kavuşmani diliyorum.
60' lara geçip orada heyecanla seni ve sibel_84 i beklemeyi ümit ediyorum. Tesekkur ederim bitanecim.
Afiyet olsun Hayalcim. Guzel menü şifa olsun inşallah
Sen harika bir güzelliksin.
Evet gün boyu çok yememişsin inşallah odemle uyanmazsin kuzum.
Şakirim inşallah iyileşir. Korkulu gözlerle bana bakışları gözümden gitmiyor Bethim.
Tatlım iyileş o tek cümle paragrafa dönüşecek. Cok üzüldüm menüyü görünce istiyorum ki önüne ne gelirse gelsin ne kadar ısrar olursa olsun kararlıyım bozamam diyesin. Bu çok zor tabi.
İnşallah iyileşir canım. Çenedeki üç diş cekilecek . Veteriner yemede sıkıntı olmaz dedi.
Daha önce bizimleydi nur. Doğru hatırlıyorsun canım.
Sağ ol bitanem. İnşallah eski sağlığına kavuşur.
Anladım kuzum.
Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim canım.
Bayilacaklar işte bizim yaşamak istedigimiz ev tam da burası diyecekler.
Kermes , sergi bayağı yordu seni .
Günaydın güzel bir gün gecirmeni dilerim Sibelim.
afiyet olsun canım, güzel bir menü19 Aralık salı
Sabah 8.00
Az sütlü hindiba kahvesi
Sabah 10. 30
Az sucuklu acılı menemen
Süzme peynir dil peyniri
2 dilim karabuğday ekmeği
2 ceviz 4 zeytin
Ara 15. 00
Orta şekerli Türk kahvesi
Akşam 18.00
3 köfteli az nohutlu az tam buğday makarnalı salata. Nohut ve makarna yarım avuç kadar
Yatana kadar 2.5 litre su
Spor 10bin küsür adım şu ana kadar
Elhan Jasminium84 @minerva1988
evet haklısın canım, işyeri yemeği olunca biraz zor oluyor, ben genelde evden getiriyorum o yüzden, getirmediğim günler çok karbonlu oluyor benim de menülerimevet canım şimdilik basit karbonhidratı biraz azalttım. işyeri yemeğinin de etkisi var. ama miktarlara kilomun da etkisi var. malum 90 kilo az değil. teşekkür ederim yorumun için
bunu diyecektim, yapacakmışsın zatencanım yılbaşına kadar böyle. sonra evden götüreceğim.
afiyet olsun canım, pilavla kısır bir arada şişkinlik yapmıştı, bugün menüne birazcık yeşillik eklemeye çalış olur muİyi aksamlar
Önce dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
Bir kahve
Öğlen
Bir buçuk küçük ince lavaşlı tantuni
Akşam yemeyecektim misafirim vardı yine misafirim üniversite öğrencisi kyk da kalıyor gercekten ben yemezsem kız yemiyor o yuzden yemek zorunda kalıyorum
Bir tabak pilav
Bir tabak güveç
Bugünkü menüm
Sabah ve öglen birşe yemedim çünkü akşam pilavın şişkinliği vardı bir de çok yoğundum fırsat bulamadım
Akşam 17.30 da bir tabak kısır
Sabah yarım saat yürüdüm
Elhan Jasminium84
bugün menün gayet güzel canım afiyet olsunJasminium84 Elhan
19 Aralık 2023
sabah 1 kupa filtre kahve
öğlen 12.10
2 yk mantarlı tavuk sote
1 servis kaşığı bulgur pilavı
3-4 yk yoğurt
ara 14.20- 15.50
2 mandalina
1 kuru kayısı+ 1/2 kuru incir
1 Türk kahvesi fincanı kadar karışık kuruyemiş
akşam 19.00
1 tabak etli bulgurlu lahana sarması
1/2 kase ev yoğurdu
biraz pancar turşusu
ara 21.30
1 Türk kahvesi fincanı kadar karışık kuruyemiş (çekirdek ağırlıklı)
1 minnak mandalina
1,5 lt su
afiyet olsun canımJasminium84 Elhan
19 Aralık Salı
Kahvaltı 09.00
Yulaflı kaşarlı omlet
3 zeytin
1 tk fıstık ezmesi
Öğlen 13.00
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık pilav
Akşam 18.00
Bir servis kaşığı dolusu bulgur pilavı
1 h tavuk but
çok güzel menü canım afiyet olsunGeçmiş bitti şükür ❤
19 Aralık Salı menüm
Sabah 07.00
1 elma 2 kivi 4 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf
Öğle 14.00
1 kase çorba
1 tavuk baget
1 dilim ekmek
Ara 2 mandalina
Akşam 19.00
1 kase çorba
Peynirli Salata
Yarım dilim ekmek
1.5 litre su
Elhan
Jasminium84
günaydıınn maviş çiçeğimGooodd morniiiiiiiiiiingggg
yaaaa süper şahane bir haber bu, mutlu ol tabii o kadar emek veriyorsunCanım canimmm ,. Bugün bana zayiflamissin dediler. Geniş giyiniyorum ben . Ondan farkedilmez diyordum. Cook mutlu oldumm
Gunaydinn beybii kaptaniimmgünaydın güzel kızlar
Saol güzelim . Birilerinin fark edecek boyuta gelmesi ,müthiş motive ediyor benii.afiyet olsun canım, güzel bir menü
evet haklısın canım, işyeri yemeği olunca biraz zor oluyor, ben genelde evden getiriyorum o yüzden, getirmediğim günler çok karbonlu oluyor benim de menülerim
ama en azından yanında salata ya da yeşillik götür yemeğinin yanında yersin
bunu diyecektim, yapacakmışsın zaten
afiyet olsun canım, pilavla kısır bir arada şişkinlik yapmıştı, bugün menüne birazcık yeşillik eklemeye çalış olur mu
bugün menün gayet güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım
çok güzel menü canım afiyet olsun
günaydıınn maviş çiçeğim
yaaaa süper şahane bir haber bu, mutlu ol tabii o kadar emek veriyorsun
etmez olur mu, en büyük motivasyon kaynağımdı bu benim ilk kilo vermeye başladığım dönemde, tebrk ediyorum daim olsun inşallahSaol güzelim . Birilerinin fark edecek boyuta gelmesi ,müthiş motive ediyor benii.
Bana bahhh profilin ne zaman degişcek acaba yetti gayri bos bos bakıyom içim şişti yavGooodd morniiiiiiiiiiingggg
Good morniiiiiiiinggg my teacher
Hii sweetie I hope you are okey
Çeviri lütfenMy honey yerim seniiiii