Oh iyi yaptın canım zaten tek başına tadı bir şeye benzemiyorben de tambuğday makarna aldım. kaç yıl önce almıştım yiyememiştim. şimdi aldım koydum yine bir kenara. senin gibi salatanın içine azcık haşlayıp koyucam
afiyet olsun. dünkü menüne bayıldımİyi aksamlar
Önce dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
Bir kahve
Öğlen
Bir buçuk küçük ince lavaşlı tantuni
Akşam yemeyecektim misafirim vardı yine misafirim üniversite öğrencisi kyk da kalıyor gercekten ben yemezsem kız yemiyor o yuzden yemek zorunda kalıyorum
Bir tabak pilav
Bir tabak güveç
Bugünkü menüm
Sabah ve öglen birşe yemedim çünkü akşam pilavın şişkinliği vardı bir de çok yoğundum fırsat bulamadım
Akşam 17.30 da bir tabak kısır
Sabah yarım saat yürüdüm
Elhan Jasminium84
Bende de bulgurvalla bugün bulgurlar denk geldi
Sağol canım.Afiyet olsun canımBugün kendine harika bakmışsın. Menun çok güzel.
Efsane geri dönmüşHerkese iyi geceler dilerim.
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Tüm spor bildirimlerinizde :
@CordeLia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,
önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.
Elhan
Mthn83 KAPTAN Kırmızı Kaptan @kayipdunya Kırmızı @SIFIR MOD Kırmızı @gezegenfeza Kırmızı @Akrrep Kırmızı fesang TRANSFER Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @Hayalkuran Kırmızı @Ruveyda- Kırmızı blonde ambition Kırmızı @Beth18 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı badem000 Kırmızı Elhan Kırmızı
Jasminium84 KAPTAN Mavi Kaptan @deli bir dombili Mavi @anneadayiiii Mavi @CordeLia Mavi pastelfit Mavi @menekse_kokusu Mavi 60kiloyum Mavi @Tesnim1903 Mavi @Limoni026 Mavi @Ozzybal Mavi @Gonul83 Mavi @Meryem1306 Mavi @muhendishanim98 Mavi @Safransari TRANSFER Mavi sibel_84 Mavi
Afiyet olsun canımİyi aksamlar
Önce dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
Bir kahve
Öğlen
Bir buçuk küçük ince lavaşlı tantuni
Akşam yemeyecektim misafirim vardı yine misafirim üniversite öğrencisi kyk da kalıyor gercekten ben yemezsem kız yemiyor o yuzden yemek zorunda kalıyorum
Bir tabak pilav
Bir tabak güveç
Bugünkü menüm
Sabah ve öglen birşe yemedim çünkü akşam pilavın şişkinliği vardı bir de çok yoğundum fırsat bulamadım
Akşam 17.30 da bir tabak kısır
Sabah yarım saat yürüdüm
Elhan Jasminium84
Reformeri olan sevinsinEfsane geri dönmüş
Afiyet olsun canımJasminium84 Elhan
19 Aralık 2023
sabah 1 kupa filtre kahve
öğlen 12.10
2 yk mantarlı tavuk sote
1 servis kaşığı bulgur pilavı
3-4 yk yoğurt
ara 14.20- 15.50
2 mandalina
1 kuru kayısı+ 1/2 kuru incir
1 Türk kahvesi fincanı kadar karışık kuruyemiş
akşam 19.00
1 tabak etli bulgurlu lahana sarması
1/2 kase ev yoğurdu
biraz pancar turşusu
ara 21.30
1 Türk kahvesi fincanı kadar karışık kuruyemiş (çekirdek ağırlıklı)
1 minnak mandalina
1,5 lt su
evetttt çikolata yemedim bugün maşallah diyelim lütfenAfiyet olsun canımKaçamaklar bitti Etli bulgurlu lahana sarması yemek sonrası bol su içmeyi çok severmiş.
Onlar dikkatimi çekti kuzum.evetttt çikolata yemedim bugün maşallah diyelim lütfentatlı ve kurabiye de vardı yemicem dedim
Teşekkürler hocam. Yeni girebildim. Bayağı yoğun geçti. Gelen gidenimiz çöktü bugün. Kazasız belasız atlattık şükürler olsun.Öğretmeni mutsuz , huzursuz eden bir idare başarisizliga mahkûmdur. Gerginliğin yerini adaletin , vicdanlı uygulamaların almasını diliyorum.Geri adim atacaklardir hiç üzülmeyin. Okulu ayakta tutan öğretmenlerdir idare değil. "Zulüm ile abad olanın akıbeti hayr olmaz". demişler.
Kazasız belasız, yüzünüzün akıyla serginiz sona ersin. Güzelliklere vesile olsun.
Öyle canımEvet aynı gün bile birden değişebiliyor o motivasyon
Amin inşallah. Keşke benim de dilim az dursa da göze batmasamTatlışım teşekkür ederim.
Gözümde haksızlığa ugradigim günler canlandı.Hep onlar kaybetti . İdare y....lari, omurgasızlari sever korur, işini doğru yapan kendilerine eyvallahlari olmayanı sevmez istemez. Dilerim okullarinizda liyakatli yöneticilere denk gelirsiniz.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun bademim.Güzel menü Spor da muhteşem su az. Cam sürahiye veya su kabına limon dilimleri, salatalik, tarçın , karanfil , bir iki dal da maydanoz koyarak içmeyi dener misin kuzum? Bunu bitirmek zorunda olduğunu hisseder , hem de vücudunu alkali hale getirirsin. Kilo vermeyi kolaylaştırır.
Senin menüde benimkiyle yarışıyor19 Aralık
Kahve
11.00 Bir buçuk haş yumurta, maydanoz, marul, iki ceviz , yarım dilim siyez ekmeği, iki zeytin, bir çay kaşığı petek bal, domates salatalik, iki çatal peynir
13.00 Kahve
17.00 Smoothie ( dere otu, salatalik, limon, elma)
İki litre su
Mthn83
Spor yok