Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben iyiyim tatlım. :KK60: Teşekkür ederim. Kedim iki gündür mama yemiyordu. Bugün ağzına dokundurmayinca bakmak istedim içi kırmızıydı. Veterinere götürdüm. Üç dişi iltihaplanmis cekilmesi gerekmiş. Bugün yatışi yapıldı. Antibiyotik tedavisi olacak üçüncü günün sonunda ameliyatla dişleri çekilecek. Yavrum elverişsiz koşullarda yaşıyor. Ne kadar yuva temiz kap temin etsem de hastalandı. eşim eve almama hala razı değil. :KK43:
Oy oy Rabbim şifa versin, dilsiz masumlar hiç hasta olmasın 🤲🏼
Bizim kızda dün narkozun etkisiyle dengesiz yürüdü, yavrum yinede gece bana masaj yaptı 😔

Aralıklı beslenme çözüyor kilo verme işini canım. Aralıklı ve sağlıklı beslenme.
ilk başladığımda ilk 40 gün meyve dahil şekerli ve hamur yemedim.ilk 3 günü dayan gerisi geliyor zaten.
Bu zamana kadar 14 kilo gitti. İnsülin direncine rağmen üstelik
Önceleri tatlı istiyordu canım. Bilirsin nasıl zirvede istiyor insan tatlıyı. Şimdi hiç aklıma bile gelmiyor. Serbest günümde aldığım tatlıyı bitiremedim. Önceki lezzeti gitmişti sanki.
canım ben Apayı üç defa falan yaptım. ama nasıl hep 1. seviyeyi yaptım gerisi gelmedi :KK70:
şu an bir aralığım var. sadece basit karbonhidratı sıfırlayamadım şimdilik o kadar. sabah kahvaltısını kaldırdım. öğlen ve akşam yiyorum. öğlen aram var ama tabi şu an tokluk düşük olduğu içinde gece de ağzıma bir şeyler atıyordum. geceye kaldırmaya çalışıyorum.
en güzeli tabi senin yaptığın gibi sıfır basit şekerle ilerlemek. sen güzel ilerliyorsun seviyelerde maşallah 🧿

canım afiyet olsun, menülerin genellikle çok karbonhidratlı oluyor, bu sende hem kabızlığa sebep olur hem de zor kilo vermene. sebzeyi artırıp karbonu da azaltsan daha hızlı daha kalıcı sonuçlar edinebilirsin :KK60:
evet canım şimdilik basit karbonhidratı biraz azalttım. işyeri yemeğinin de etkisi var. ama miktarlara kilomun da etkisi var. malum 90 kilo az değil. teşekkür ederim yorumun için 😍

canım ben Apayı üç defa falan yaptım. ama nasıl hep 1. seviyeyi yaptım gerisi gelmedi :KK70:
şu an bir aralığım var. sadece basit karbonhidratı sıfırlayamadım şimdilik o kadar. sabah kahvaltısını kaldırdım. öğlen ve akşam yiyorum. öğlen aram var ama tabi şu an tokluk düşük olduğu içinde gece de ağzıma bir şeyler atıyordum. geceye kaldırmaya çalışıyorum.
en güzeli tabi senin yaptığın gibi sıfır basit şekerle ilerlemek. sen güzel ilerliyorsun seviyelerde maşallah 🧿

evet canım şimdilik basit karbonhidratı biraz azalttım. işyeri yemeğinin de etkisi var. ama miktarlara kilomun da etkisi var. malum 90 kilo az değil. teşekkür ederim yorumun için 😍
İşyerş yemeği yerine evden götürebilir misin canım

Oy oy Rabbim şifa versin, dilsiz masumlar hiç hasta olmasın 🤲🏼
Bizim kızda dün narkozun etkisiyle dengesiz yürüdü, yavrum yinede gece bana masaj yaptı 😔
Amin kuzum. İnşallah senin kedin de bir an önce sağlığına kavuşur. :dua: Veteriner narkoz almışken kısırlaştırmasini da yapalım dedi. Geldiğinde yavruydu . Düşüneyim dedim napacagimi bilemiyorum. Yaptırmakla ona haksızlık mı edeceğim bilmiyorum. Sormaya utanıyorum ama bilmiyorum kısırlaştırilan erkek kedilerin aşk hayatı olmuyor mu? Yoksa sadece üremesi mi engelleniyor 🙈

.....................
tatlım Aidin Salih tıp doktoru. ayrıca üstüne biyoloji bölümü okumuş. İbni Sina nın tıp kitaplarını yemiş içmiş. doğru ama Ahmet Apa ne mezunu bilmiyorum. bildiğim bir devlet kurumunda memurdu bu iş için istifa etti. o sadece Aidin Salihin kitaplarını uyguluyor. face de kaç yıldır grubu vardı. kendine uyguladığı bu programı geliştirerek yaptırdı. çok da başarılı oldu. ama her zaman da dedi: ben doktor değilim, sağlıkçı değilim sadece o kitaptaki oruçları ve organ temizliklerini kolay uygulayabilmek için böyle bir düzen oluşturdum diye.
ama programını uygulayanlar çok güzel sonuçlar aldı. ben hep 1. seviye :KK53: ama olsun hepsinde de ortalama 10 kilo vermiştim :sampiyon:

İyi aksamlar
Önce dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
Bir kahve
Öğlen
Bir buçuk küçük ince lavaşlı tantuni
Akşam yemeyecektim misafirim vardı yine misafirim üniversite öğrencisi kyk da kalıyor gercekten ben yemezsem kız yemiyor o yuzden yemek zorunda kalıyorum
Bir tabak pilav
Bir tabak güveç

Bugünkü menüm
Sabah ve öglen birşe yemedim çünkü akşam pilavın şişkinliği vardı bir de çok yoğundum fırsat bulamadım
Akşam 17.30 da bir tabak kısır
Sabah yarım saat yürüdüm

Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84

18 Aralık pazartesi

Sabah 7.30
Az sütlü şekersiz hindiba kahvesi

Öğle 12.30

Az sucuklu acılı Menemen
Süzme peynir
2 zeytin 2 ceviz
1 dilim karabuğday ekmeği
Maydanoz

Akşam 18.00

Az tavuklu ve az tam buğday makarnalı salata

Su yatana kadar 2.5 litre olur.
Spor 45 dakika aletli pilates

Etiket yapamıyorum 😭
ben de tambuğday makarna aldım. kaç yıl önce almıştım yiyememiştim. şimdi aldım koydum yine bir kenara. senin gibi salatanın içine azcık haşlayıp koyucam 😁

19 Aralık salı

Sabah 8.00
Az sütlü hindiba kahvesi

Sabah 10. 30
Az sucuklu acılı menemen
Süzme peynir dil peyniri
2 dilim karabuğday ekmeği
2 ceviz 4 zeytin

Ara 15. 00

Orta şekerli Türk kahvesi

Akşam 18.00

3 köfteli az nohutlu az tam buğday makarnalı salata. Nohut ve makarna yarım avuç kadar

Yatana kadar 2.5 litre su
Spor 10bin küsür adım şu ana kadar

Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84 @minerva1988
afiyet olsun valla menülerin çok iyi maşallah 🧿🧿🧿
ama canımı menemen çektirdinnnnnnnnn :confused:

X