Evet canım içtim . Biraz rahatladı şükürGeçmiş olsun canımMandalina çayı demledin mi?
Oy oy Rabbim şifa versin, dilsiz masumlar hiç hasta olmasınBen iyiyim tatlım.Teşekkür ederim. Kedim iki gündür mama yemiyordu. Bugün ağzına dokundurmayinca bakmak istedim içi kırmızıydı. Veterinere götürdüm. Üç dişi iltihaplanmis cekilmesi gerekmiş. Bugün yatışi yapıldı. Antibiyotik tedavisi olacak üçüncü günün sonunda ameliyatla dişleri çekilecek. Yavrum elverişsiz koşullarda yaşıyor. Ne kadar yuva temiz kap temin etsem de hastalandı. eşim eve almama hala razı değil.
IyiyI canim sen nasilsin kızımla leslie yaptım şimdiKızlar nasılsınız
Yerim ben onuIyiyI canim sen nasilsin kızımla leslie yaptım şimdi
daha yeni.yeni yürüyor beni izledikçe başı döndü kuzumun
canım ben Apayı üç defa falan yaptım. ama nasıl hep 1. seviyeyi yaptım gerisi gelmediAralıklı beslenme çözüyor kilo verme işini canım. Aralıklı ve sağlıklı beslenme.
ilk başladığımda ilk 40 gün meyve dahil şekerli ve hamur yemedim.ilk 3 günü dayan gerisi geliyor zaten.
Bu zamana kadar 14 kilo gitti. İnsülin direncine rağmen üstelik
Önceleri tatlı istiyordu canım. Bilirsin nasıl zirvede istiyor insan tatlıyı. Şimdi hiç aklıma bile gelmiyor. Serbest günümde aldığım tatlıyı bitiremedim. Önceki lezzeti gitmişti sanki.
evet canım şimdilik basit karbonhidratı biraz azalttım. işyeri yemeğinin de etkisi var. ama miktarlara kilomun da etkisi var. malum 90 kilo az değil. teşekkür ederim yorumun içincanım afiyet olsun, menülerin genellikle çok karbonhidratlı oluyor, bu sende hem kabızlığa sebep olur hem de zor kilo vermene. sebzeyi artırıp karbonu da azaltsan daha hızlı daha kalıcı sonuçlar edinebilirsin
İşyerş yemeği yerine evden götürebilir misin canımcanım ben Apayı üç defa falan yaptım. ama nasıl hep 1. seviyeyi yaptım gerisi gelmedi
şu an bir aralığım var. sadece basit karbonhidratı sıfırlayamadım şimdilik o kadar. sabah kahvaltısını kaldırdım. öğlen ve akşam yiyorum. öğlen aram var ama tabi şu an tokluk düşük olduğu içinde gece de ağzıma bir şeyler atıyordum. geceye kaldırmaya çalışıyorum.
en güzeli tabi senin yaptığın gibi sıfır basit şekerle ilerlemek. sen güzel ilerliyorsun seviyelerde maşallah
evet canım şimdilik basit karbonhidratı biraz azalttım. işyeri yemeğinin de etkisi var. ama miktarlara kilomun da etkisi var. malum 90 kilo az değil. teşekkür ederim yorumun için
Amin kuzum. İnşallah senin kedin de bir an önce sağlığına kavuşur.Oy oy Rabbim şifa versin, dilsiz masumlar hiç hasta olmasın
Bizim kızda dün narkozun etkisiyle dengesiz yürüdü, yavrum yinede gece bana masaj yaptı
tatlım Aidin Salih tıp doktoru. ayrıca üstüne biyoloji bölümü okumuş. İbni Sina nın tıp kitaplarını yemiş içmiş. doğru ama Ahmet Apa ne mezunu bilmiyorum. bildiğim bir devlet kurumunda memurdu bu iş için istifa etti. o sadece Aidin Salihin kitaplarını uyguluyor. face de kaç yıldır grubu vardı. kendine uyguladığı bu programı geliştirerek yaptırdı. çok da başarılı oldu. ama her zaman da dedi: ben doktor değilim, sağlıkçı değilim sadece o kitaptaki oruçları ve organ temizliklerini kolay uygulayabilmek için böyle bir düzen oluşturdum diye......................
canım yılbaşına kadar böyle. sonra evden götüreceğim.İşyerş yemeği yerine evden götürebilir misin canım
ben de tambuğday makarna aldım. kaç yıl önce almıştım yiyememiştim. şimdi aldım koydum yine bir kenara. senin gibi salatanın içine azcık haşlayıp koyucam18 Aralık pazartesi
Sabah 7.30
Az sütlü şekersiz hindiba kahvesi
Öğle 12.30
Az sucuklu acılı Menemen
Süzme peynir
2 zeytin 2 ceviz
1 dilim karabuğday ekmeği
Maydanoz
Akşam 18.00
Az tavuklu ve az tam buğday makarnalı salata
Su yatana kadar 2.5 litre olur.
Spor 45 dakika aletli pilates
Etiket yapamıyorum
afiyet olsun valla menülerin çok iyi maşallah19 Aralık salı
Sabah 8.00
Az sütlü hindiba kahvesi
Sabah 10. 30
Az sucuklu acılı menemen
Süzme peynir dil peyniri
2 dilim karabuğday ekmeği
2 ceviz 4 zeytin
Ara 15. 00
Orta şekerli Türk kahvesi
Akşam 18.00
3 köfteli az nohutlu az tam buğday makarnalı salata. Nohut ve makarna yarım avuç kadar
Yatana kadar 2.5 litre su
Spor 10bin küsür adım şu ana kadar
Elhan Jasminium84 @minerva1988