- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Ders çalışıyoruz 6.sınıfa giden yeğenimle. şimdi futbol kursuna geldik 2 saat onu bekleyeceğimçok şükür canım, sen de ne var ne yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ders çalışıyoruz 6.sınıfa giden yeğenimle. şimdi futbol kursuna geldik 2 saat onu bekleyeceğimçok şükür canım, sen de ne var ne yok
kolsy gelsin kuzum ve iyi eğlencelerDers çalışıyoruz 6.sınıfa giden yeğenimle. şimdi futbol kursuna geldik 2 saat onu bekleyeceğim
Teşekkür ederim sporu akşam yapacağım o zaman etiketleyeceğim seni inşallahAfiyet olsun canım
Bakayım bır yarına. Bugün bitki caylarina yüklendimahh canımm eee ondandır ödemin de
kemik suyuna çorba yapsan da içsen çok güze toparlıyor insanı
Baş ve bacak ağrısını saymazsak iyiyimKızlar nasılsınız
Afiyet olsun canımAy okuluma ne güzel yoğurt, yulaf ezmesi, meyve, keten tohumu ve chia tohumu karisimimj götürmüştüm öğretmenler odasında yerli malı haftası vardı herkes Bi şey yapıp getirmiş benim haberim yoktu
Arkadaşlar ne yapacaksın onu yeme deyince dayanamadım yav
Dün akşam ogunum yoktu.
Bugünkü menum
Sabah
Yok
Öğlen
Bir tabak içinde
2 kaşık salatalardan aldım
2 kucuk haşhaşlı çörek
2 çiğ köfte
1 baklava
Biraz burma baklava
2 parmak kalınlığında ispanakli pasta
1 Kaşık un helvası
1 mandalina
Akşam
Yok
Elhan Mthn83 @deli bir dombili @menekse_kokusu
Ben iyiyim tatlım. Teşekkür ederim. Kedim iki gündür mama yemiyordu. Bugün ağzına dokundurmayinca bakmak istedim içi kırmızıydı. Veterinere götürdüm. Üç dişi iltihaplanmis cekilmesi gerekmiş. Bugün yatışi yapıldı. Antibiyotik tedavisi olacak üçüncü günün sonunda ameliyatla dişleri çekilecek. Yavrum elverişsiz koşullarda yaşıyor. Ne kadar yuva temiz kap temin etsem de hastalandı. eşim eve almama hala razı değil.Kızlar nasılsınız
Teşekkür ederimAfiyet olsun Rüveydacim.
Hosbulduk canim kizlar menuyu yazinca kimleri etiketleyecegiz?Hoşgeldin canım
Afiyet olsun canım Çok besleyici güzel bir menü.19 Aralık salı
Sabah 8.00
Az sütlü hindiba kahvesi
Sabah 10. 30
Az sucuklu acılı menemen
Süzme peynir dil peyniri
2 dilim karabuğday ekmeği
2 ceviz 4 zeytin
Ara 15. 00
Orta şekerli Türk kahvesi
Akşam 18.00
3 köfteli az nohutlu az tam buğday makarnalı salata. Nohut ve makarna yarım avuç kadar
Yatana kadar 2.5 litre su
Spor 10bin küsür adım şu ana kadar
Elhan Jasminium84 minerva1988
Geçmiş olsun canım Mandalina çayı demledin mi?Uykusuzluk ve yorgunluk mevcut çokça . Bir de hastayım gittikçe kotulesiyorum .
İyi akşamlar Nur, Cumaya kadar beni etiketleyebilirsin. Sporda Cordelia etiketlenecek. Cuma günü ilk tartı fotoğrafini nick ve tarih yazılı bir şekilde bekliyorum canım. Hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.Hosbulduk canim kizlar menuyu yazinca kimleri etiketleyecegiz?
Afiyet olsun Nur. Çok güzel bir menü.Sali
Sabah 09:00
1 dilim ekmek biraz peynir
Oglen 12:30
Firinda sebze
2 kasik kepekli pirincten pilav
2 kasik yogurt
Aksam 18:30
2 kasik tavuk sote
2 kasik yogurt
Elhan
Çok teşekkür ederim biricikimAfiyet olsun canım Çok besleyici güzel bir menü.