Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar saat 16 da toplantım var ama ben duştan çıkıp bornozum ve kahvem elimde müziği açmış size burda bir şeyler yazıyorum bu nasıl bir rahatlıktır diyesim geldi kendime deprosyondan çıkarken biraz fazlaca çıkıp relax moda bağladım galiba
Ben artık giyinip süslenip hazırlanayım güzellerim aksam dönünce gene girerim zaten . Hadi güzel kararlar alıp dönmüş olmak dileğiyle.

Afiyet olsun canım Güzel bir planlama yapmışsın .

afiyet olsun canım, gümbür gümbür geliyorsun cumaya

Teşekkürler güzel kaptanım

Ay okuluma ne güzel yoğurt, yulaf ezmesi, meyve, keten tohumu ve chia tohumu karisimimj götürmüştüm öğretmenler odasında yerli malı haftası vardı herkes Bi şey yapıp getirmiş benim haberim yoktu

Arkadaşlar ne yapacaksın onu yeme deyince dayanamadım yav

Dün akşam ogunum yoktu.
Bugünkü menum
Sabah
Yok

Öğlen
Bir tabak içinde
2 kaşık salatalardan aldım
2 kucuk haşhaşlı çörek
2 çiğ köfte
1 baklava
Biraz burma baklava
2 parmak kalınlığında ispanakli pasta
1 Kaşık un helvası
1 mandalina

Akşam
Yok

Elhan Mthn83 Zayif bir Dombili menekse_kokusu

Ellerine sağlık canım
Adımlardan 30 dk Leslie sonrası günlük hareket. Günü 10 bine tamamladım aslında ama saat yoktu.
Canım Süpersin. Tarih ve puan bilgidir yazman önemli. Listeyi haftalık yapıyorum ve bildirim taoilsn hangi günün Sporu kaç puan vs hesaplama çok uzun sürüyor. 30 kişilik bir grupta gerçekten sporu tarihi adımı bulayım derken çok zaman kaybı oluyor. O yüzden bir sistemle gitmek ıstiyorum. Bu hafta hepimiz alısalim bildirimlere c.tesi itibari ile düzenli tutacağım canım. Spora katılımın artmasını ıstiyorum.

İnşallah canım bu ara bı sis hissediyorum nedense . Regl nda sonu ,anlamadim
çeşitli sebepleri olabiliyor ne yazık ki

tiroidin varsa değerlerin değiştiği için de ödem yapabilir yani en azından ben de öyle :)

karbon ağırlıklı beslendiysen olabilir diyeceğim ama senin menülerin genellikle çok dengeli

uykusuzsan ve/veya yorgunsan ya da stresliysen de ödem tutabiliyorsun

maydonoz limon ikilisi ödem için birebir

Uykusuzluk ve yorgunluk mevcut çokça . Bir de hastayım gittikçe kotulesiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…