- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Aç yada tok şekilde günde 2 kez sabah akşam 1 yemek kaşıyı ye canım. Özellikle akşam uyku saatine yakın alındığında akşam solunum yolunu rahatlatıp daha rahat uyumanada yardımcı olacak.Keçi boynuzu özü var nasıl tuketeyim canm?
Tamam canim bu akşam uyumadan yerim inşallahAç yada tok şekilde günde 2 kez sabah akşam 1 yemek kaşıyı ye canım. Özellikle akşam uyku saatine yakın alındığında akşam solunum yolunu rahatlatıp daha rahat uyumanada yardımcı olacak.
Muhteşemmmm canım.Tamam canim.
10bin adım 1000 puan
30 dk Leslie boosted 300 p
200 ip atlama 1000 p ( 100 100 seklinde atliyorum ben )
1 saat ev süpürme toz alma 300 puan( oğlum batirmisti her yeri . Saat 23 civarı yaptim.)
Toplam 2600 p
Cordelia
Muhteşemmmm canım.Tarih bilgisi de yazabilir misin?
Afiyet olsun canımBugünkü menum
10.00 bir dilim ekmek üzerine tereyağı ve bal
14.00 3 YK bulgur pilavı ,iki parça tavuk göğsü ve tavuğun suyuna soğan havuç fln atmıştım ,şehriyeli çorba yaptım onu da.
Yarım kepçe de çorba . Bol havuç marul salatasi
14.35 1 portakal
Su bugün 2 litreyi bulur uyuyana kadar .
Elhan Jasminium84
Saol canım benimAfiyet olsun canımGüzel bir planlama yapmışsın .
afiyet olsun canım, gümbür gümbür geliyorsun cumayaBugünkü menum
10.00 bir dilim ekmek üzerine tereyağı ve bal
14.00 3 YK bulgur pilavı ,iki parça tavuk göğsü ve tavuğun suyuna soğan havuç fln atmıştım ,şehriyeli çorba yaptım onu da.
Yarım kepçe de çorba . Bol havuç marul salatasi
14.35 1 portakal
Su bugün 2 litreyi bulur uyuyana kadar .
Elhan Jasminium84
Teşekkürler güzel kaptanımöğlen o la laaaa
ama akşam güzel dengelemişsin canım afiyet olsun
afiyet olsun canım, bana göre dengeli bir menü olmuş, protein sebze karbonhidratsadece kahvaltına da yeşillik ekleyebilirsin bence
o la laaaaa sufle miiiiafiyet olsun, bugün bol bol yakacağın harektliliğin olsun inşallah canım
canım afiyet olsun, menülerin genellikle çok karbonhidratlı oluyor, bu sende hem kabızlığa sebep olur hem de zor kilo vermene. sebzeyi artırıp karbonu da azaltsan daha hızlı daha kalıcı sonuçlar edinebilirsin
az dediğin spor bu mu, maşallah
afiyet olsun kuzum
afiyet olsun canım, güzel bir menü
yok aşkımm bizim ilişki dinamiğimiz farklı biraz eşimle, anlatsam roman olur
bizi pas geç o yüzden
geçmiş olsun canım
ellerine sağlık canım
dün benim de kafam çok dumanlıydı, pek hoş bir gün geçirmedim dolayısıyla ve hatta ne yazık ki negatf karşılığını tartı verdi bana
ama bugün yeni bir gün sevgili kaptanım ve önümüzde 3 günümüz var, gayet de güzel işler başarabiliriz
şifa olsun kuzum yediklerin
Harika spor güzel bildirimgünaydın hayırlı olsun emeğine sağlık canımCordelia Elhan
18.12.2023 için
7500 adım -- 750 puan
Eki Görüntüle 3354572
Sağlık olsun canımMerhaba canım benim spora pek vaktim kalmıyor maalesef katılım sağlayamayacağım
çok şükür canım, sen de ne var ne yokKızlar nasılsınız
Canım Süpersin. Tarih ve puan bilgidir yazman önemli. Listeyi haftalık yapıyorum ve bildirim taoilsn hangi günün Sporu kaç puan vs hesaplama çok uzun sürüyor. 30 kişilik bir grupta gerçekten sporu tarihi adımı bulayım derken çok zaman kaybı oluyor. O yüzden bir sistemle gitmek ıstiyorum. Bu hafta hepimiz alısalim bildirimlere c.tesi itibari ile düzenli tutacağım canım. Spora katılımın artmasını ıstiyorum.Ellerine sağlık canım
Adımlardan 30 dk Leslie sonrası günlük hareket. Günü 10 bine tamamladım aslında ama saat yoktu.
İnşallah canım bu ara bı sis hissediyorum nedense . Regl nda sonu ,anlamadimafiyet olsun canım, gümbür gümbür geliyorsun cumaya
çeşitli sebepleri olabiliyor ne yazık kiİnşallah canım bu ara bı sis hissediyorum nedense . Regl nda sonu ,anlamadim
Uykusuzluk ve yorgunluk mevcut çokça . Bir de hastayım gittikçe kotulesiyorum .çeşitli sebepleri olabiliyor ne yazık ki
tiroidin varsa değerlerin değiştiği için de ödem yapabilir yani en azından ben de öyle :)
karbon ağırlıklı beslendiysen olabilir diyeceğim ama senin menülerin genellikle çok dengeli
uykusuzsan ve/veya yorgunsan ya da stresliysen de ödem tutabiliyorsun
maydonoz limon ikilisi ödem için birebir
ahh canımm eee ondandır ödemin deUykusuzluk ve yorgunluk mevcut çokça . Bir de hastayım gittikçe kotulesiyorum .