Saol canım. Aktardan atom çayı diye mi alıyoruz?Geçmiş olsun,bende öksürünce atom çayı içiyorum acayip iyi geliyor bir araştır istersen,içinde bilmem kaç tane baharat var kesme şeker gibi lohusa şerbeti gibi düşün rengini 1 kupaya sıcak su katıp 2 tane onadan atıp ılık iç.
Pekmez ve karabiber öksürük içinBogazla ilgili tüm şikâyetler için tatlım. Gicigi geçiriyor ama öksürükte hiç denemedim. Öksürük olunca deneyip anlayabilirimBirazdan ben de yapacağım. Mandalinayi güzelce yıkayıp kabuğu demliyoruz
Tamam canim . Bir deneyeyim bakayım inşallah rahatlatır biraz. Yoksa atom çayıni aldirayim eşime gelirken .Bogazla ilgili tüm şikâyetler için tatlım. Gicigi geçiriyor ama öksürükte hiç denemedim. Öksürük olunca deneyip anlayabilirimBirazdan ben de yapacağım. Mandalinayi güzelce yıkayıp kabuğu demliyoruz
Annem de ballı karabiber yapardıPekmez ve karabiber öksürük için
Canım keçi boynuzu özü yada pekmezi . Araştır istersen müthiş iyi geliyor. Kızımın öksürüğüde onunla geçti . Eczaneler bile artık satıyor onu.Tamam canim . Bir deneyeyim bakayım inşallah rahatlatır biraz. Yoksa atom çayıni aldirayim eşime gelirken .
Rica ederim ne demek bana çok yaradı 2 günde f,lan kesti öksürüğü.Saol canım. Aktardan atom çayı diye mi alıyoruz?
Keçi boynuzu özü var nasıl tuketeyim canm?Canım keçi boynuzu özü yada pekmezi . Araştır istersen müthiş iyi geliyor. Kızımın öksürüğüde onunla geçti . Eczaneler bile artık satıyor onu.
Birde ballı karabiber, ığlamur ve adaçayı iyi.
Tamam canim alacam mutlaka evde bulunsun.Rica ederim ne demek bana çok yaradı 2 günde f,lan kesti öksürüğü.
Böyle birşey,evet atom çayı diye alacaksın.
Eki Görüntüle 3354669
Pekmezi tereyağıyla hafif ısıtır içine karabiber koyar çocuklarıma öksürük şurubu diye içirirdimPekmez ve karabiber öksürük için
Magnezyum sülfat içmiştim . İngiliz tuzu ( epsom) diye de anılıyor. Kalbim durma noktasına gelmiş. Acilde doktorlar sırasıyla fircalamisti. Öğretmen yapmış diye de bayağı alay konusu olmuştum.Aslında şöyle kuşum tıp bitirmiş Ukrayna'da sonra bir de biyoloji okumuş. İlaç sektörü sıkıntı ama her şeyi reddetmek de korkutucu. Senin deneyimin neydi
Ben çok faydasını gördüm onun,günde 2 kere yetiyor zaten.Tamam canim alacam mutlaka evde bulunsun.
Geçmişler olsun,bu ingiliz tuzunu kabızlıkta filan kullanıyorar.yan etkisi çok o zaman.Magnezyum sülfat içmiştim . İngiliz tuzu ( epsom) diye de anılıyor. Kalbim durma noktasına gelmiş. Acilde doktorlar sırasıyla fircalamisti. Öğretmen yapmış diye de bayağı alay konusu olmuştum.
Allah bir daha yaşatmasın canım, çok çok geçmiş olsunMagnezyum sülfat içmiştim . İngiliz tuzu ( epsom) diye de anılıyor. Kalbim durma noktasına gelmiş. Acilde doktorlar sırasıyla fircalamisti. Öğretmen yapmış diye de bayağı alay konusu olmuştum.
Bağırsak temizliği yapacaktım ekürim ben de.Geçmişler olsun,bu ingiliz tuzunu kabızlıkta filan kullanıyorar.yan etkisi çok o zaman.
Teşekkür ederim bitanemAllah bir daha yaşatmasın canım, çok çok geçmiş olsun
Allah razı olsun abla insa bol eksilerim olurNiyetlerin kabul olsun canım
Çocuk büyütmesi gerçekten çok zor. Allah kolaylık versin. Depresyona girme lüksün yok o bir köşede dursun
Tartı bildirimin çok güzel.Eksilerin bol olsun.
Menun biraz karbonhidratli olmuş.
Kullanmmak lazım demek ki onuda,iyi kurtarmışsın ekürüm .Bağırsak temizliği yapacaktım ekürim ben de.ömrümü temizleyecekti gücü yetmedi.
Herkesin vücudu çok farkli kimine yarıyor kimin de ölümcül oluyor.Kullanmmak lazım demek ki onuda,iyi kurtarmışsın ekürüm .
Amin bitanemm 3 cu trimesteri korkuyom hahahahİyi o zaman inşallah kolay bir hamilelik süreci olur