Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selammm bugünkü menümü yazayım hemen,

10.00 kuru yemişli yulaf lapası
13.00 8 yaprak sarması, 1 küçük börek, 1 baklava. (öğle arasında ana sınıflarının yerli malı vurdu bizi yine:duduk:)
17.30 fırında karnınahar, 2 yk yogurt, bir kase salata
Su:2lt Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
öğlen o la laaaa :confused::halay:

ama akşam güzel dengelemişsin canım afiyet olsun :KK200:

18 Aralık pazartesi
Menüm

Sabah 07.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta

Öğle 14.00
1 avuç leblebi
1 muz

Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası
15 adet hamsi tava
Salata
1dilim ekmek

Ara 20.30
3 mandalina
Elhan Elhan
Jasminium84 Jasminium84
afiyet olsun canım, bana göre dengeli bir menü olmuş, protein sebze karbonhidrat :halay::halay::KK60: sadece kahvaltına da yeşillik ekleyebilirsin bence

18 Aralık
15.00 Bir yumurta ve bir ceviz
18.30 iki köfte,dört kasık pilav ve salata
20.30 eşim sufle yaptı bir kase onu yedim 😋😋
Regl asermesi olarak
Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan
o la laaaaa sufle miiii :confused: afiyet olsun, bugün bol bol yakacağın harektliliğin olsun inşallah canım :KK60:

18 Aralık 2023

sabah 1 tk udi hindi yağı

öğlen 12.00
1 kepçe kurufasulye
1 servis kaşığı pilav
turşu

ara 16.00
2 küçük baklagil köftesi
1/2 kuru incir
1/2 kuru kayısı

akşam 19.00
1 servis kaşığı mantar sote
2-3 yk etli bezelye yemeği
salata
1 dilim ekmek
1 avuç çekirdek kuruyemiş karışımı

gün içinde 1 kupa yeşil çay, 1 sade kahve içtim.
az sonra birşeyler içerim yine.

yatana kadar ortalama 1,5 lt su
canım afiyet olsun, menülerin genellikle çok karbonhidratlı oluyor, bu sende hem kabızlığa sebep olur hem de zor kilo vermene. sebzeyi artırıp karbonu da azaltsan daha hızlı daha kalıcı sonuçlar edinebilirsin :KK60:

Bugünkü menum
14 .00 2 dilim ekmek arası kaşarlı tost ve 2 haşlanmış yumurta
2 litre su
1 tarçınlı türk kahvesi
Bugün 3 saat 3 kilo mumbar temizledim ayakta . Sporum az bı tık. Bir de burun akıntım var, boğaz yanması, öksürük..
10bin adım 1000 p
30 dk Leslie boosted 300p
200 ip atlama 1000p
Toplam 2300 p
(Mumbari cumartesi yapacam insallah tartı sonrası 🙈🥰)

Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
az dediğin spor bu mu, maşallah :nazar::KK60:

afiyet olsun kuzum

18 Aralık Pazartedi

Kahvaltı 09.00
Yabanmersinli tambuğday pankek 2 çay tabağı büyüklüğünde
1 tk fıstık ezmesi

Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
2 yumurtalı mantarlı omlet

Ara
2 pirinç patlağı

Akşam 19.30
3 kaşık pilav
3 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 d ananas kurusu
afiyet olsun canım, güzel bir menü :KK60:

Ne demek geçti geçmez kuzum tam zamanı. :KK76: Bu adamlar yıllar geçtikçe adamcik oluyor. Anlayacağın gittikçe cocuklasiyorlar. Becerilmeyecek zor bir şey yok. Sana sinsirella ol demiyorum ki sadece unuttukları bazı şeyleri yapmalarını saglayacaksin. :confused:
yok aşkımm bizim ilişki dinamiğimiz farklı biraz eşimle, anlatsam roman olur :KK70:

bizi pas geç o yüzden :KK70:

orkutur bizi dedi. 3 aylık ortalama da üst sınırda. insülin direnci de başlamış :ıslık:
geçmiş olsun canım

Herkese iyi geceler dilerim. :KK200:
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini ZincirKirma ZincirKirma arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum. :KK52:

Tüm spor bildirimlerinizde :

@CordeLia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,

önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.

Elhan Elhan

Mthn83 Mthn83 KAPTANKırmızı Kaptan
ZincirKirma ZincirKirma Kırmızı
@SIFIR MODKırmızı
gezegenfeza gezegenfeza Kırmızı
@AkrrepKırmızı
@fesang TRANSFERKırmızı
minerva1988 minerva1988 Kırmızı
Hayalkuran Hayalkuran Kırmızı
@Ruveyda-Kırmızı
blonde ambition blonde ambition Kırmızı
@Beth18Kırmızı
@Leyl35Kırmızı
@suspushanimcimKırmızı
@badem000Kırmızı
Elhan Elhan Kırmızı

ellerine sağlık canım :KK60:

Günaydın hayırlı mutlu sabahlar olsun
Dün biraz dalgalı denizliydim kusura bakmayın. Dünkü cozutmam bugün tartıya yansımadı şükür
dün benim de kafam çok dumanlıydı, pek hoş bir gün geçirmedim dolayısıyla ve hatta ne yazık ki negatf karşılığını tartı verdi bana

ama bugün yeni bir gün sevgili kaptanım ve önümüzde 3 günümüz var, gayet de güzel işler başarabiliriz :KK60:

18.12.2023 menü hastalık oluncabiraz karıştı ama
sabah
çeyrek ekmekarası peynir domates
öğlen
bol sarmısaklı acılı kelle paça çorbası
ikindi
1 mandalina yarım portakal
akşam
tavuklu şehriye çorbası biraz yoğurt biraz yeşillik
greyfurt yarım muz
şu zamanda hasta olmak istemiyorum dirençim hiç yok gibi ilaç kullanıyorum yarın kan testi vereceğim değerlerimmi düştü ne oldu anlamadım
galiba ben yarıştan elendim bu hafta ama bakalım hayırlısı ile bugunu bi atlatayım
@Beth18 @menekse_kokusu
şifa olsun kuzum yediklerin :KK60:

Elhan Elhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakma gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum

Kalbime dokunan sözlerin gözümde hali hazırda bekleyen şelalenin akmasını engelleyemiyor abla benim için oğlum için dua edin efemi kaybetmek istemiyorum 😥

canım Allah senin ve evladının yardımcısı olsun, evladınızı sizlere bağışlasın :dua: :KK43:

çok zor anlayabiliyorum ama düzelecek, herşey yoluna girecek Allahın izniyle, hep dua edeceğim senin ve oğlun için

dünyalar güzeli Efe'n hep seninle olacak, seninle daha güçlü, seninle daha mutlu bir delikanlı olacak :dua:

istediğin zaman yaz buraya dök içini, konuşalım rahatla biraz, seviliyorsun, ve hep duamda olacaksınız

Elhan Elhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakma gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum
Bizler buradayız ne zaman istersen konuşarak kendini iyi hssedeceksen anlatabilirsin,evlatla sınanmak elbette zor umarım sıkıntıların biter evladınla hep mutlu olursun.

öğlen o la laaaa :confused::halay:

ama akşam güzel dengelemişsin canım afiyet olsun :KK200:

afiyet olsun canım, bana göre dengeli bir menü olmuş, protein sebze karbonhidrat :halay::halay::KK60: sadece kahvaltına da yeşillik ekleyebilirsin bence

o la laaaaa sufle miiii :confused: afiyet olsun, bugün bol bol yakacağın harektliliğin olsun inşallah canım :KK60:

canım afiyet olsun, menülerin genellikle çok karbonhidratlı oluyor, bu sende hem kabızlığa sebep olur hem de zor kilo vermene. sebzeyi artırıp karbonu da azaltsan daha hızlı daha kalıcı sonuçlar edinebilirsin :KK60:

az dediğin spor bu mu, maşallah :nazar::KK60:

afiyet olsun kuzum

afiyet olsun canım, güzel bir menü :KK60:

yok aşkımm bizim ilişki dinamiğimiz farklı biraz eşimle, anlatsam roman olur :KK70:

bizi pas geç o yüzden :KK70:

geçmiş olsun canım

ellerine sağlık canım :KK60:

dün benim de kafam çok dumanlıydı, pek hoş bir gün geçirmedim dolayısıyla ve hatta ne yazık ki negatf karşılığını tartı verdi bana

ama bugün yeni bir gün sevgili kaptanım ve önümüzde 3 günümüz var, gayet de güzel işler başarabiliriz :KK60:

şifa olsun kuzum yediklerin :KK60:
Pas dim gectim:KK66:

ADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 76
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: bilg muhendisi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece asiri yeme ve fast food
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha saglikli olmak ve daha iyi gorunmek
Hoşgeldin canım

18.12.2023 menü hastalık oluncabiraz karıştı ama
sabah
çeyrek ekmekarası peynir domates
öğlen
bol sarmısaklı acılı kelle paça çorbası
ikindi
1 mandalina yarım portakal
akşam
tavuklu şehriye çorbası biraz yoğurt biraz yeşillik
greyfurt yarım muz
şu zamanda hasta olmak istemiyorum dirençim hiç yok gibi ilaç kullanıyorum yarın kan testi vereceğim değerlerimmi düştü ne oldu anlamadım
galiba ben yarıştan elendim bu hafta ama bakalım hayırlısı ile bugunu bi atlatayım
@Beth18 @menekse_kokusu
Canım ilaç içerken greyfurt yemek çok tehlikeli. İlaçların vucutta birikmesine ve ciddi etkilere sebep oluyor . Araştır istersen bak ve tüketme lütfen Allah korusun . Tek bir ilaç dahi içmiyorsak o zman greyfurt tüketebiliriz.

Tatlım Aidin Salih biyolog. Doktor değil.
Kitabı baştan sona iki defa okudum. Tıpta ilaç endüstrisi insan sağlığını tehdit eden kâr amaçlı bir yol izliyor bunun farkındayım. Yalnız Aidin Salih Hanım 34 yaşında vefat etti. Kemoterapiyi reddediyor kendisi alternatif yöntem kullaniyor , hastalığının son evresinde kabul ediyor ama ömrü yetmiyor Allah rahmet eylesin.
Bu hanımın bir tavsiyesiyle ölüyordum. Yemin ederim bak. Ellerim titriyor şu an.
Allah, peygamber , sünnet sözcükleriyle satışa sunulmuş kitap eğer dini kitap değilse düşünür araştiririm. Ben mesafeliyim. Sağlıklı beslenmenin içine ticari kaygıyla bir iksir çay konuluyorsa şüphe duyarım.
👏👏👏👏👏
Ayrıca çok geçmiş olsun Elhanım. Bir kaç kişi şunlardan ders alırda kendini korur inşallah.

Tatlım Aidin Salih biyolog. Doktor değil.
Kitabı baştan sona iki defa okudum. Tıpta ilaç endüstrisi insan sağlığını tehdit eden kâr amaçlı bir yol izliyor bunun farkındayım. Yalnız Aidin Salih Hanım 34 yaşında vefat etti. Kemoterapiyi reddediyor kendisi alternatif yöntem kullaniyor , hastalığının son evresinde kabul ediyor ama ömrü yetmiyor Allah rahmet eylesin.
Bu hanımın bir tavsiyesiyle ölüyordum. Yemin ederim bak. Ellerim titriyor şu an.
Allah, peygamber , sünnet sözcükleriyle satışa sunulmuş kitap eğer dini kitap değilse düşünür araştiririm. Ben mesafeliyim. Sağlıklı beslenmenin içine ticari kaygıyla bir iksir çay konuluyorsa şüphe duyarım.
Aslında şöyle kuşum tıp bitirmiş Ukrayna'da sonra bir de biyoloji okumuş. İlaç sektörü sıkıntı ama her şeyi reddetmek de korkutucu. Senin deneyimin neydi

Geçmiş olsun kayipdünya bendede dönem donem oluyor dahiliye direkt kardiyolojiye yonlendiyor umarım bir şey yoktur
Evet düşük tansiyon kardiyoloji ile ilgiliymis genelde takip edecem regl dönemim bitsin baslicam takibe inşallah yoktur canım sagolasin

Herkese günaydınlar 😘🥰 Elhan Elhan cim su verdigin mandalina kabuğu tarifin boğaz yanmasına öksürüğe de iyi geliyor mu ?
Geçmiş olsun,bende öksürünce atom çayı içiyorum acayip iyi geliyor bir araştır istersen,içinde bilmem kaç tane baharat var kesme şeker gibi lohusa şerbeti gibi düşün rengini 1 kupaya sıcak su katıp 2 tane onadan atıp ılık iç.

Herkese günaydınlar 😘🥰 Elhan Elhan cim su verdigin mandalina kabuğu tarifin boğaz yanmasına öksürüğe de iyi geliyor mu ?
Bogazla ilgili tüm şikâyetler için tatlım. Gicigi geçiriyor ama öksürükte hiç denemedim. Öksürük olunca deneyip anlayabilirim :oops:Birazdan ben de yapacağım. ☺️ Mandalinayi güzelce yıkayıp kabuğu demliyoruz :KK68:

X