- 16 Mart 2008
- 45.552
- 221.698
Ama o kadar lezzetli yapılan bir sarma da yenilir yani Afiyet şifa olsun bitaneme.aynen kaptanım yaptık bi hata :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama o kadar lezzetli yapılan bir sarma da yenilir yani Afiyet şifa olsun bitaneme.aynen kaptanım yaptık bi hata :) :)
Günaydın bitanem. Allah'ın izniyle sağlığına kavuşursun inşallahHosgeldin o zaman
Gunaydn hocam. Hiçbir şey canim istemiyor ki. Yani ne tatlı şeyler ne de tuzlu sarilamiyorum hiçbirine
Teşekkür ederim canım bu aralar sürekli düşük ve halsizlik var sürekli küçük 4 anlamadım takip edip Dahiliye ye gidecemgeçmiş olsun canım. 4 gerçekten çok küçük. acaba neden öyle oldu ki
öğlen o la laaaaSelammm bugünkü menümü yazayım hemen,
10.00 kuru yemişli yulaf lapası
13.00 8 yaprak sarması, 1 küçük börek, 1 baklava. (öğle arasında ana sınıflarının yerli malı vurdu bizi yine)
17.30 fırında karnınahar, 2 yk yogurt, bir kase salata
Su:2lt Elhan Jasminium84
afiyet olsun canım, bana göre dengeli bir menü olmuş, protein sebze karbonhidrat sadece kahvaltına da yeşillik ekleyebilirsin bence18 Aralık pazartesi
Menüm
Sabah 07.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
Öğle 14.00
1 avuç leblebi
1 muz
Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası
15 adet hamsi tava
Salata
1dilim ekmek
Ara 20.30
3 mandalina
Elhan
Jasminium84
o la laaaaa sufle miiii afiyet olsun, bugün bol bol yakacağın harektliliğin olsun inşallah canım18 Aralık
15.00 Bir yumurta ve bir ceviz
18.30 iki köfte,dört kasık pilav ve salata
20.30 eşim sufle yaptı bir kase onu yedim
Regl asermesi olarak
Jasminium84 Elhan
canım afiyet olsun, menülerin genellikle çok karbonhidratlı oluyor, bu sende hem kabızlığa sebep olur hem de zor kilo vermene. sebzeyi artırıp karbonu da azaltsan daha hızlı daha kalıcı sonuçlar edinebilirsinJasminium84 Elhan
18 Aralık 2023
sabah 1 tk udi hindi yağı
öğlen 12.00
1 kepçe kurufasulye
1 servis kaşığı pilav
turşu
ara 16.00
2 küçük baklagil köftesi
1/2 kuru incir
1/2 kuru kayısı
akşam 19.00
1 servis kaşığı mantar sote
2-3 yk etli bezelye yemeği
salata
1 dilim ekmek
1 avuç çekirdek kuruyemiş karışımı
gün içinde 1 kupa yeşil çay, 1 sade kahve içtim.
az sonra birşeyler içerim yine.
yatana kadar ortalama 1,5 lt su
az dediğin spor bu mu, maşallahBugünkü menum
14 .00 2 dilim ekmek arası kaşarlı tost ve 2 haşlanmış yumurta
2 litre su
1 tarçınlı türk kahvesi
Bugün 3 saat 3 kilo mumbar temizledim ayakta . Sporum az bı tık. Bir de burun akıntım var, boğaz yanması, öksürük..
10bin adım 1000 p
30 dk Leslie boosted 300p
200 ip atlama 1000p
Toplam 2300 p
(Mumbari cumartesi yapacam insallah tartı sonrası )
Elhan Jasminium84
afiyet olsun canım, güzel bir menü18 Aralık Pazartedi
Jasminium84 Elhan
Kahvaltı 09.00
Yabanmersinli tambuğday pankek 2 çay tabağı büyüklüğünde
1 tk fıstık ezmesi
Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
2 yumurtalı mantarlı omlet
Ara
2 pirinç patlağı
Akşam 19.30
3 kaşık pilav
3 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 d ananas kurusu
yok aşkımm bizim ilişki dinamiğimiz farklı biraz eşimle, anlatsam roman olurNe demek geçti geçmez kuzum tam zamanı. Bu adamlar yıllar geçtikçe adamcik oluyor. Anlayacağın gittikçe cocuklasiyorlar. Becerilmeyecek zor bir şey yok. Sana sinsirella ol demiyorum ki sadece unuttukları bazı şeyleri yapmalarını saglayacaksin.
geçmiş olsun canımorkutur bizi dedi. 3 aylık ortalama da üst sınırda. insülin direnci de başlamış
ellerine sağlık canımHerkese iyi geceler dilerim.
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini ZincirKirma arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Tüm spor bildirimlerinizde :
@CordeLia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,
önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.
Elhan
Mthn83 KAPTAN Kırmızı Kaptan ZincirKirma Kırmızı @SIFIR MOD Kırmızı gezegenfeza Kırmızı @Akrrep Kırmızı @fesang TRANSFER Kırmızı minerva1988 Kırmızı Hayalkuran Kırmızı @Ruveyda- Kırmızı blonde ambition Kırmızı @Beth18 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı @badem000 Kırmızı Elhan Kırmızı
Jasminium84 KAPTAN Mavi Kaptan @deli bir dombili Mavi Busra196 Mavi @CordeLia Mavi @pastelfit Mavi @menekse_kokusu Mavi @60kiloyum Mavi @Tesnim1903 Mavi @Limoni026 Mavi @Ozzybal Mavi @Gonul83 Mavi @Meryem1306 Mavi @muhendishanim98 Mavi @Safransari TRANSFER Mavi @sibel_84 Mavi
dün benim de kafam çok dumanlıydı, pek hoş bir gün geçirmedim dolayısıyla ve hatta ne yazık ki negatf karşılığını tartı verdi banaGünaydın hayırlı mutlu sabahlar olsun
Dün biraz dalgalı denizliydim kusura bakmayın. Dünkü cozutmam bugün tartıya yansımadı şükür
şifa olsun kuzum yediklerin18.12.2023 menü hastalık oluncabiraz karıştı ama
sabah
çeyrek ekmekarası peynir domates
öğlen
bol sarmısaklı acılı kelle paça çorbası
ikindi
1 mandalina yarım portakal
akşam
tavuklu şehriye çorbası biraz yoğurt biraz yeşillik
greyfurt yarım muz
şu zamanda hasta olmak istemiyorum dirençim hiç yok gibi ilaç kullanıyorum yarın kan testi vereceğim değerlerimmi düştü ne oldu anlamadım
Elhan Jasminium84
galiba ben yarıştan elendim bu hafta ama bakalım hayırlısı ile bugunu bi atlatayım
@Beth18 @menekse_kokusu
Elhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakma gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum
Kalbime dokunan sözlerin gözümde hali hazırda bekleyen şelalenin akmasını engelleyemiyor abla benim için oğlum için dua edin efemi kaybetmek istemiyorum
Bizler buradayız ne zaman istersen konuşarak kendini iyi hssedeceksen anlatabilirsin,evlatla sınanmak elbette zor umarım sıkıntıların biter evladınla hep mutlu olursun.Elhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakma gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum
Pas dim gectimöğlen o la laaaa
ama akşam güzel dengelemişsin canım afiyet olsun
afiyet olsun canım, bana göre dengeli bir menü olmuş, protein sebze karbonhidrat sadece kahvaltına da yeşillik ekleyebilirsin bence
o la laaaaa sufle miiii afiyet olsun, bugün bol bol yakacağın harektliliğin olsun inşallah canım
canım afiyet olsun, menülerin genellikle çok karbonhidratlı oluyor, bu sende hem kabızlığa sebep olur hem de zor kilo vermene. sebzeyi artırıp karbonu da azaltsan daha hızlı daha kalıcı sonuçlar edinebilirsin
az dediğin spor bu mu, maşallah
afiyet olsun kuzum
afiyet olsun canım, güzel bir menü
yok aşkımm bizim ilişki dinamiğimiz farklı biraz eşimle, anlatsam roman olur
bizi pas geç o yüzden
geçmiş olsun canım
ellerine sağlık canım
dün benim de kafam çok dumanlıydı, pek hoş bir gün geçirmedim dolayısıyla ve hatta ne yazık ki negatf karşılığını tartı verdi bana
ama bugün yeni bir gün sevgili kaptanım ve önümüzde 3 günümüz var, gayet de güzel işler başarabiliriz
şifa olsun kuzum yediklerin
Sahalara dönüyoruz
Hoşgeldin canımADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 76
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: bilg muhendisi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece asiri yeme ve fast food
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha saglikli olmak ve daha iyi gorunmek
Canım ilaç içerken greyfurt yemek çok tehlikeli. İlaçların vucutta birikmesine ve ciddi etkilere sebep oluyor . Araştır istersen bak ve tüketme lütfen Allah korusun . Tek bir ilaç dahi içmiyorsak o zman greyfurt tüketebiliriz.18.12.2023 menü hastalık oluncabiraz karıştı ama
sabah
çeyrek ekmekarası peynir domates
öğlen
bol sarmısaklı acılı kelle paça çorbası
ikindi
1 mandalina yarım portakal
akşam
tavuklu şehriye çorbası biraz yoğurt biraz yeşillik
greyfurt yarım muz
şu zamanda hasta olmak istemiyorum dirençim hiç yok gibi ilaç kullanıyorum yarın kan testi vereceğim değerlerimmi düştü ne oldu anlamadım
Elhan Jasminium84
galiba ben yarıştan elendim bu hafta ama bakalım hayırlısı ile bugunu bi atlatayım
@Beth18 @menekse_kokusu
Tatlım Aidin Salih biyolog. Doktor değil.
Kitabı baştan sona iki defa okudum. Tıpta ilaç endüstrisi insan sağlığını tehdit eden kâr amaçlı bir yol izliyor bunun farkındayım. Yalnız Aidin Salih Hanım 34 yaşında vefat etti. Kemoterapiyi reddediyor kendisi alternatif yöntem kullaniyor , hastalığının son evresinde kabul ediyor ama ömrü yetmiyor Allah rahmet eylesin.
Bu hanımın bir tavsiyesiyle ölüyordum. Yemin ederim bak. Ellerim titriyor şu an.
Allah, peygamber , sünnet sözcükleriyle satışa sunulmuş kitap eğer dini kitap değilse düşünür araştiririm. Ben mesafeliyim. Sağlıklı beslenmenin içine ticari kaygıyla bir iksir çay konuluyorsa şüphe duyarım.
İyi o zaman inşallah kolay bir hamilelik süreci olurOyyy lavimmmm iyiyimm kuzum çok sükür kusmam ve bulantım durdu artık
Aslında şöyle kuşum tıp bitirmiş Ukrayna'da sonra bir de biyoloji okumuş. İlaç sektörü sıkıntı ama her şeyi reddetmek de korkutucu. Senin deneyimin neydiTatlım Aidin Salih biyolog. Doktor değil.
Kitabı baştan sona iki defa okudum. Tıpta ilaç endüstrisi insan sağlığını tehdit eden kâr amaçlı bir yol izliyor bunun farkındayım. Yalnız Aidin Salih Hanım 34 yaşında vefat etti. Kemoterapiyi reddediyor kendisi alternatif yöntem kullaniyor , hastalığının son evresinde kabul ediyor ama ömrü yetmiyor Allah rahmet eylesin.
Bu hanımın bir tavsiyesiyle ölüyordum. Yemin ederim bak. Ellerim titriyor şu an.
Allah, peygamber , sünnet sözcükleriyle satışa sunulmuş kitap eğer dini kitap değilse düşünür araştiririm. Ben mesafeliyim. Sağlıklı beslenmenin içine ticari kaygıyla bir iksir çay konuluyorsa şüphe duyarım.
Geçmiş olsun kayipdünya bendede dönem donem oluyor dahiliye direkt kardiyolojiye yonlendiyor umarım bir şey yokturTeşekkür ederim canım bu aralar sürekli düşük ve halsizlik var sürekli küçük 4 anlamadım takip edip Dahiliye ye gidecem
Evet düşük tansiyon kardiyoloji ile ilgiliymis genelde takip edecem regl dönemim bitsin baslicam takibe inşallah yoktur canım sagolasinGeçmiş olsun kayipdünya bendede dönem donem oluyor dahiliye direkt kardiyolojiye yonlendiyor umarım bir şey yoktur
Geçmiş olsun,bende öksürünce atom çayı içiyorum acayip iyi geliyor bir araştır istersen,içinde bilmem kaç tane baharat var kesme şeker gibi lohusa şerbeti gibi düşün rengini 1 kupaya sıcak su katıp 2 tane onadan atıp ılık iç.Herkese günaydınlar Elhan cim su verdigin mandalina kabuğu tarifin boğaz yanmasına öksürüğe de iyi geliyor mu ?
Bogazla ilgili tüm şikâyetler için tatlım. Gicigi geçiriyor ama öksürükte hiç denemedim. Öksürük olunca deneyip anlayabilirim Birazdan ben de yapacağım. Mandalinayi güzelce yıkayıp kabuğu demliyoruzHerkese günaydınlar Elhan cim su verdigin mandalina kabuğu tarifin boğaz yanmasına öksürüğe de iyi geliyor mu ?