Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım 😘 Öğle öğünü tam vurgun olmuş üzüldüm. Neyse ki önlemini almış akşam öğününü bilinçli secmissin. :KK5: :KK60:Su da iyi. Yarını da güzel gecirdin mi vurgundan eser kalmayacak. :dua:Baska vurgun yeme tamam mı 🥺 hayır diyoruz her ne olursa :stop:
İnşallah Elhanım çok teşekkür ederimm 😍🥰 tamam bir daha no diyoruz😇

ADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 76
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: bilg muhendisi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece asiri yeme ve fast food
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha saglikli olmak ve daha iyi gorunmek
Başlangıcin hayırlı olsun canım. :dua:Saglikla ve keyifle arzu ettigin hafiflige ulasman dileğiyle. Daha önce bizimle olduğun için deneme süresini geçirmişsin. İstersen cuma günü takımlara girebilirsin. Hazırlıkta da devam edebilirsin . :KK60:İki minik prensesin büyümüştür . Yaşlarini hatırlamıyorum ☺️

Herkese iyi geceler dilerim. :KK200:
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum. :KK52:

Tüm spor bildirimlerinizde :

Cordelia Cordelia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,

önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.

Elhan Elhan

@Mthn83 KAPTANKırmızı Kaptan
@kayipdunyaKırmızı
@SIFIR MODKırmızı
@gezegenfezaKırmızı
Ellssa Ellssa Kırmızı
@fesang TRANSFERKırmızı
@minerva1988Kırmızı
@HayalkuranKırmızı
@Ruveyda-Kırmızı
@blonde ambitionKırmızı
Beth18 Beth18 Kırmızı
@Leyl35Kırmızı
@suspushanimcimKırmızı
@badem000Kırmızı
Elhan Elhan Kırmızı

Merhaba canım benim spora pek vaktim kalmıyor maalesef katılım sağlayamayacağım😔

Herkese iyi geceler dilerim. :KK200:
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum. :KK52:

Tüm spor bildirimlerinizde :

Cordelia Cordelia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,

önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.

Elhan Elhan

@Mthn83 KAPTANKırmızı Kaptan
@kayipdunyaKırmızı
@SIFIR MODKırmızı
@gezegenfezaKırmızı
Ellssa Ellssa Kırmızı
@fesang TRANSFERKırmızı
@minerva1988Kırmızı
@HayalkuranKırmızı
@Ruveyda-Kırmızı
@blonde ambitionKırmızı
Beth18 Beth18 Kırmızı
@Leyl35Kırmızı
@suspushanimcimKırmızı
@badem000Kırmızı
Elhan Elhan Kırmızı

günaydın hayırlı olsun emeğine sağlık canım Cordelia Cordelia Elhan Elhan
18.12.2023 için
7500 adım -- 750 puan

38825114-1db1-4635-9050-49a67d83e681.jpg

Yapmisken dibine vurmayayim mi yaaaa😂 canım çok denk gelmiyoruz pazara taze gelmişti. Bulmuşken alayım dedim . 3 yemeklik böldüm ben ,oğlum ve eşim anca yeriz . 🥰
Diyarbakır pazarlarına bakar mısın taze mumbar satılıyor :halay:memleketten manzaralar :confused:
Dibine vurmadan yemeyi başarman ümidiyle annem :KK60::dua:

18.12.2023 menü hastalık oluncabiraz karıştı ama
sabah
çeyrek ekmekarası peynir domates
öğlen
bol sarmısaklı acılı kelle paça çorbası
ikindi
1 mandalina yarım portakal
akşam
tavuklu şehriye çorbası biraz yoğurt biraz yeşillik
greyfurt yarım muz
şu zamanda hasta olmak istemiyorum dirençim hiç yok gibi ilaç kullanıyorum yarın kan testi vereceğim değerlerimmi düştü ne oldu anlamadım
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
galiba ben yarıştan elendim bu hafta ama bakalım hayırlısı ile bugunu bi atlatayım
Beth18 Beth18 menekse_kokusu menekse_kokusu

Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta

Öğlen 6kaşık makarna 1 elma

Ara 2 kaşık yulaflı smoothie

Akşam 3 kepçe yayla çorba 4 kaşık karnabahar yemeği
Su 1 lt
Spor 1 saat yüzme Cordelia Cordelia

Elhan Elhan
@Mthn83
Afiyet olsun bademim. :KK60: Güzel menü :KK9:Spor da muhteşem :KK76:su az. Cam sürahiye veya su kabına limon dilimleri, salatalik, tarçın , karanfil , bir iki dal da maydanoz koyarak içmeyi dener misin kuzum? Bunu bitirmek zorunda olduğunu hisseder , hem de vücudunu alkali hale getirirsin. Kilo vermeyi kolaylaştırır.

18.12.2023 menü hastalık oluncabiraz karıştı ama
sabah
çeyrek ekmekarası peynir domates
öğlen
bol sarmısaklı acılı kelle paça çorbası
ikindi
1 mandalina yarım portakal
akşam
tavuklu şehriye çorbası biraz yoğurt biraz yeşillik
greyfurt yarım muz
şu zamanda hasta olmak istemiyorum dirençim hiç yok gibi ilaç kullanıyorum yarın kan testi vereceğim değerlerimmi düştü ne oldu anlamadım
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
galiba ben yarıştan elendim bu hafta ama bakalım hayırlısı ile bugunu bi atlatayım
Beth18 Beth18 menekse_kokusu menekse_kokusu
Dombilicim menun çok güzel. Afiyet şifa olsun. İnsan bazen hasta olur sonra iyileşir. Karamsar olma güzel gidiyorsun. :KK60:Bol sarımsaklı , acılı kelle paça, tavuklu şehriye çorbası çok yerinde olmuş . Bitmediyse devam et. :KK60:

Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili bak 15-20 dememis net 8 demis 😂 15 mi 20 mi 25 mi orda bizim hayalgucu durmaz 😂
ben sayamayacak kadar yedim tencerenin başına durdum ve sadece yedim öyle tabaklı baklavalı börekli gün tabağı hazırlamadım hoş ben hiç bir zaman sayarak kalori hesabı vs tarzı yemedim ya yerim ya hiç yemem

Dombilicim menun çok güzel. Afiyet şifa olsun. İnsan bazen hasta olur sonra iyileşir. Karamsar olma güzel gidiyorsun. :KK60:Bol sarımsaklı , acılı kelle paça, tavuklu şehriye çorbası çok yerinde olmuş . Bitmediyse devam et. :KK60:
aynen kaptanellam canım tesekkür ederim yılbaşı öncesi olmasına üzüldüm ama her zaman önce sağlık dedik zaten abartmadan yedim suyumu bitki çayımı içtim yine bugunde böyle takılacagım çorbalardan devam

Hayatımda ilk kez insülin ilacının kilo aldırdığını duydym. Bilimsel olarak imkansız ama öyle diyorsan o ilaca yorabilirsin. Kullanmak zorunda da değilsin ki zaten kilo vermişsin ve verince insülin ve kolesterol geriler zaten evet. Ama başkasınıda ilaçsızlık hastanelik edebilir . Ben kimsenin vebaline giremem ondan görünce sordum. Doktor yada bilim insanı olmayıp kendine bir isim bulup ün yapıp kitap yazdı diye kafasına göre insan sağlığı ile oynayan kişilere karşıyım tavsiye etmiyorum ama dinleyip yapanada zaten yorum yapmıyorum sonuçta onun önerdiği şey iyi de gelebilir ve Yan komşunun önerisinin iyi gelmesiyle aynı tesadüf yani bu diğer yüzlerce kişiye zararı olacağı gerçeğini değiştirmez. Hepimizin bakış açısı farklı.
Aidin salih gayet diplomalı gayet de bilim insanı. Ondan bahsediyorsan. Ben başka kitap yazan kimseyi tanımıyorum. Ahmet Apa kitap yazmadı ama gayet diplomalı bilim insanı. Üstelik Peygamber efendimizin (s.a.v) sünnet ışığında hazırlayan Aidin Salihin beslenme kitabında faydalanılmış bir beslenme proğramı.
Sağlığı ile oynanılması sözü fazla bilmiş cevap olmuş biraz. Tam tersi sağlıklarına kavuşmuş yüzlerce insanın raporları açıklamaları üstelik doktorlarının takiplerinde ne kadar doğru yaptıklarının ispatı. Bunca insanın faydası gördüğü sağlıpına kavuşması tesadüf olamaz yani.
Komşuculuktan çıktı dünyaya yayıldı. Eskiden çok eskiden tıp bilgisine döndü. Ne de güzel oldu. Eskiden insan hasta olmamak içinmiş tıp. Şimdi ne kadar çok hasta edelim yarışına dönmüş tıp. İlaçlar hasta ediyor şimdi. Bu bildiğimiz bir şey. İyi geliyor gibi ama bir çok organa hasar bırakıyor.

ben sayamayacak kadar yedim tencerenin başına durdum ve sadece yedim öyle tabaklı baklavalı börekli gün tabağı hazırlamadım hoş ben hiç bir zaman sayarak kalori hesabı vs tarzı yemedim ya yerim ya hiç yemem
O tencere dile gelecek :KK62:

Eyyy dombiliiiii
Kıtlıktan çıkmış gibi beni önüne alıp yedin mi yedin :KK53:
Benim lezzetimin yanında baklava, böreğin esamesi okunmaz :63::63:

Evet canım cuma bildirim yapıp katılmıştım . Takımlardayım.
Hosgeldin o zaman :21:
Afiyet olsun canım 😘 Çok tahıllı ekmek kullanıyorsun değil mi? Yeşilliği, sebzeyi menune dahil etmeyi ihmal etme kuzucum. :KK60: Akşam öğünü olmaması gizli açlığa dönüşebilir bir porsiyon meyve veya yoğurt kullanabilirsin. Kefirin yanına sağlıklı bir şey ekle. Yarın sabah kahvaltı yapmayacaksan karbonhidrata sarilmaman için.
Gunaydn hocam. Hiçbir şey canim istemiyor ki. Yani ne tatlı şeyler ne de tuzlu sarilamiyorum hiçbirine :KK43:

Aidin salih gayet diplomalı gayet de bilim insanı. Ondan bahsediyorsan. Ben başka kitap yazan kimseyi tanımıyorum. Ahmet Apa kitap yazmadı ama gayet diplomalı bilim insanı. Üstelik Peygamber efendimizin (s.a.v) sünnet ışığında hazırlayan Aidin Salihin beslenme kitabında faydalanılmış bir beslenme proğramı.
Sağlığı ile oynanılması sözü fazla bilmiş cevap olmuş biraz. Tam tersi sağlıklarına kavuşmuş yüzlerce insanın raporları açıklamaları üstelik doktorlarının takiplerinde ne kadar doğru yaptıklarının ispatı. Bunca insanın faydası gördüğü sağlıpına kavuşması tesadüf olamaz yani.
Komşuculuktan çıktı dünyaya yayıldı. Eskiden çok eskiden tıp bilgisine döndü. Ne de güzel oldu. Eskiden insan hasta olmamak içinmiş tıp. Şimdi ne kadar çok hasta edelim yarışına dönmüş tıp. İlaçlar hasta ediyor şimdi. Bu bildiğimiz bir şey. İyi geliyor gibi ama bir çok organa hasar bırakıyor.
Tatlım Aidin Salih biyolog. Doktor değil.
Kitabı baştan sona iki defa okudum. Tıpta ilaç endüstrisi insan sağlığını tehdit eden kâr amaçlı bir yol izliyor bunun farkındayım. Yalnız Aidin Salih Hanım 34 yaşında vefat etti. Kemoterapiyi reddediyor kendisi alternatif yöntem kullaniyor , hastalığının son evresinde kabul ediyor ama ömrü yetmiyor Allah rahmet eylesin.
Bu hanımın bir tavsiyesiyle ölüyordum. Yemin ederim bak. Ellerim titriyor şu an.
Allah, peygamber , sünnet sözcükleriyle satışa sunulmuş kitap eğer dini kitap değilse düşünür araştiririm. Ben mesafeliyim. Sağlıklı beslenmenin içine ticari kaygıyla bir iksir çay konuluyorsa şüphe duyarım.

X