- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Hayırlı olsun hepimize sıkılaşıp, şekillenip , incelelim Bunlar diyetin yapamayacağı şeyler.Herkese iyi geceler dilerim.
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Tüm spor bildirimlerinizde :
Cordelia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,
önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.
Elhan
Mthn83 KAPTAN Kırmızı Kaptan @kayipdunya Kırmızı @SIFIR MOD Kırmızı gezegenfeza Kırmızı Ellssa Kırmızı @fesang TRANSFER Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @Hayalkuran Kırmızı @Ruveyda- Kırmızı blonde ambition Kırmızı @Beth18 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı badem000 Kırmızı Elhan Kırmızı
@Jasminium84 KAPTAN Mavi Kaptan @deli bir dombili Mavi Busra196 Mavi Cordelia Mavi @pastelfit Mavi @menekse_kokusu Mavi 60kiloyum Mavi @Tesnim1903 Mavi @Limoni026 Mavi @Ozzybal Mavi @Gonul83 Mavi @Meryem1306 Mavi @muhendishanim98 Mavi @Safransari TRANSFER Mavi sibel_84 Mavi