- 18 Mart 2018
- 30.083
- 118.876
- 34
Torunları görmeye gittim, geldşmkızlar neredesiniz gelin artık
Birazdan niyet var, sonrasında gelirim inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Torunları görmeye gittim, geldşmkızlar neredesiniz gelin artık
ben sabah kaç çıkıcam acaba bu akşamki börek partisinden sonra yediğin hurmalar günü gelince tırmalarSevgili Masterfit Ailesi ve Güzide Takımlarımız,
Pazartesi kontrol bildirimlerimizi saat 14.00' e kadar paylaşmanızı rica ediyorum .
Kaptanlarimiz Mthn83 , @Jasminium84 bildirimlerini fotoğrafli olarak özel mesajla bana yapacak.
Yarın tartılarımizin yüzümüzü güldürmesi dileğiyle iyi geceler dilerim.
Masterfit Yarışması 96. Etap 15.12 18.12 Fark Yüzde Kırmızı Takım Mthn83 KAPTAN 77.7 @kayipdunya 80.0 @SIFIR MOD 77.3 gezegenfeza 76.8 @Akrrep 72.6 fesang 72.8 minerva1988 65.6 @Hayalkuran 77.95 @Ruveyda- 60.1 @blonde ambition 72.9 Beth18 63.9 patimsilizm 59.0 @suspushanimcim 68.7 @badem000 73.1 Elhan 70.6 Mavi Takim @Jasminium84 KAPTAN 60.60 Zayif bir Dombili 65.0 @anneadayiiii 77.5 @CordeLia 85.85 @pastelfit 61.5 menekse_kokusu 64.9 60kiloyum 90.4 Tesnim1903 74.2 Limoni026 61.2 @Ozzybal 72.65 @Gonul83 73.5 @Meryem1306 88.6 @muhendishanim98 57.95 @Safransari 58.0 @sibel_84 70.75 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Tutku44 84.0 @Aomine Daiki 68.05
Tartılarınızda bir yanlışlık varsa mesajla bildirmenizi rica ederim.
Evet sagolcanim gidicem mutlakasıkıntılı birşey. aman ilaçlarını düzenli al ve kontrole git canım.
antibiyotikle alkol sıkıntı olur amaDünkü menum
Sabah ortada bir sürü şey vardı
Hiçbir şeyin tadını alamasamda biraz biraz yedim
Kavurmalı yumurta küçük bakır tavanın çeyreği
1 dilim ekmek
2 Isırık simit
4 parmak boyunda peynirli gözleme
2 3 tane sucuk
Öğlen yok
Bir davete gittik arkadaşlar çağırdı çocukların arkadaşı olmasaydı gitmeyecektim ama sırf çocuklar mutlu olsun diye gittim
1 tatli kaşıgi humus
1 tatli kaşıgi börülce
1 tatlk kaşıgi Girit ezmesi
2 Çiğ kofte
Çeyrek enginar
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
Çok az alkol
Elhan Mthn83 Zayif bir Dombili menekse_kokusu
Akşam antibiyotik almadımantibiyotikle alkol sıkıntı olur ama
Ay bilmiyorum o korkunç şeyi düşünmek istemiyorumHaşhaş ve tahin sever misin? Ya da kavrulmus fistik yemeyi? Tatlari arasinda bir fark yokta. Fistik yemeyide sevmiyor olman lazim begenmemen icin. Sen gidip olmadık şey almissin
Canım sen unuttun beni ama ben asla beceremem öyle şeyleri. Arkadaşıma vereceğim o sevmiş aynı marka onda da var (deli mi ne)o markayı bilmiyorum hiç duymadım. aklında olsun bazı markalar içine ayrıca yağ koyuyor. o zaman tadı kötü oluyor. belki öyledir. bunu sağlıklı kurabiye yaparak kullanırsın. ya da kuru meyveli kuruyemişli toplar yaparsın boşa gitmesin.
evde rondon varsa sana tarif vereyim. mesela 400 gram çiğ fıstığı alıp airfry da ya da fırında ya da tavada 10-12 dk kavuruyorsun. sonra hızla bir geniş bir mutfak bezinin arasın alıp ovuştur kabuklarını çıkar. fıstıkları direk rondoya at. soğumasınlar. sonra rondoda krema haline gelinceye kadar bızzzlat. tadı müthiş oluyor. zaten uzun sürede gidiyor. yani sürekli yapacağın birşey değil. hazırlardan hiçbiri evde yaptığın saf tadında değil.
Daha iyisindir umarim,ilaclar fayda ediyor mu?Ama iyileştirmek için canim ne isterse yedim zorla...
Kulağım hala tikaliDaha iyisindir umarim,ilaclar fayda ediyor mu?
Elhanım merhabaa, nasılsın? Geçen haftadan beri menü paylaşımı yapamadım.. Geçen haftanın sebebi yerli malı haftası olmasıydı..1 hafta sürdü. Her an kek pasta yazamazdım sessiz kalmayı tercih ettim Haftasonu da misafirim vardı ve fazlaca yoğun geçirdik,buralara bakamadım.. Yarından itibaren menülerimi paylaşacağım inşallahLimoni026 tatlım nereye gitti
Dünkü menum
Sabah ortada bir sürü şey vardı
Hiçbir şeyin tadını alamasamda biraz biraz yedim
Kavurmalı yumurta küçük bakır tavanın çeyreği
1 dilim ekmek
2 Isırık simit
4 parmak boyunda peynirli gözleme
2 3 tane sucuk
Öğlen yok
Bir davete gittik arkadaşlar çağırdı çocukların arkadaşı olmasaydı gitmeyecektim ama sırf çocuklar mutlu olsun diye gittim
1 tatli kaşıgi humus
1 tatli kaşıgi börülce
1 tatlk kaşıgi Girit ezmesi
2 Çiğ kofte
Çeyrek enginar
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
Çok az alkol
Menulerin karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım. Bir an önce iyileşip toparlarsin inşallah. Keşke kendin için biraz sebze ya da çorba türevi birsey yapabilsen... Bu arada orta kulak iltihabinda balon üflemek iyi geliyormuş. Yani çocuklara oneriyorlar belki sana da iyi gelir dene istersenBugünkü menum
Bugün toparlarım diye yedim baya ama hala tad alamiyorum
Sabah
2 kaşık kavurmalı yumurta
3 kurutulmuş domates cevizli
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 çatal vişne receli
Öğlen
Yok
Ara
1 mini magnum( kalorisine şimdi internetten baktım 138 kalori )
Akşam
Kendim evde çocuklara pizza yaptım ve incecik küçük hamur açtım
1 tane de pizza
1 bardak portakal suyu
Amann tadını bilmedigin Bir şey değil ki.. Sabah ki tartıyı düşün.. cok zorlanırsan da 1 kaşık tahin ye isteğini bastırmaya çalışKek istiyorum tahinli
Neden bu kadar çok zoooor
Aslında sınırlı yenirse kilo aldırmıyor.. Ben geçen hafta fazlaca karbonhidrat tükettim. Kilo kontrolümü günümü dengeleyerek sağladım. Öğle hamurişi akşam çorba ve salata tükettim.Bu şekilde kılo almadım fakattt veremedim de Canın çok istiyorsa pztsi yapıp bir kaç dilim tüketebilirsin. Akşamı dengelemen yeterli.Kek istiyorum tahinli
Neden bu kadar çok zoooor