Dünkü menum
Sabah ortada bir sürü şey vardı
Hiçbir şeyin tadını alamasamda biraz biraz yedim
Kavurmalı yumurta küçük bakır tavanın çeyreği
1 dilim ekmek
2 Isırık simit
4 parmak boyunda peynirli gözleme
2 3 tane sucuk
Öğlen yok
Bir davete gittik arkadaşlar çağırdı çocukların arkadaşı olmasaydı gitmeyecektim ama sırf çocuklar mutlu olsun diye gittim
1 tatli kaşıgi humus
1 tatli kaşıgi börülce
1 tatlk kaşıgi Girit ezmesi
2 Çiğ kofte
Çeyrek enginar
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
Çok az alkol
Elhan Mthn83 @deli bir dombili @menekse_kokusu
Yarın tartiniz güzel gelsin canımBugünkü menum
Bugün toparlarım diye yedim baya ama hala tad alamiyorum
Sabah
2 kaşık kavurmalı yumurta
3 kurutulmuş domates cevizli
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 çatal vişne receli
Öğlen
Yok
Ara
1 mini magnum( kalorisine şimdi internetten baktım 138 kalori )
Akşam
Kendim evde çocuklara pizza yaptım ve incecik küçük hamur açtım
1 tane de pizza
1 bardak portakal suyu
Elhan Mthn83 @deli bir dombili @menekse_kokusu
Tadını bilmemmi ah ahhAmann tadını bilmedigin Bir şey değil ki.. Sabah ki tartıyı düşün.. cok zorlanırsan da 1 kaşık tahin ye isteğini bastırmaya çalış
Şimdi fırında fısır fısır pogacam var. Arkasına kek yapmak istedim ama yaparsam ne olur uff olurAslında sınırlı yenirse kilo aldırmıyor.. Ben geçen hafta fazlaca karbonhidrat tükettim. Kilo kontrolümü günümü dengeleyerek sağladım. Öğle hamurişi akşam çorba ve salata tükettim.Bu şekilde kılo almadım fakattt veremedim deCanın çok istiyorsa pztsi yapıp bir kaç dilim tüketebilirsin. Akşamı dengelemen yeterli.
Ahh poğaça da mı varr o zaman nooo.. Bugün sakın yeme canımcım yarın istiyorsan bakarsın tadınaŞimdi fırında fısır fısır pogacam var. Arkasına kek yapmak istedim ama yaparsam ne olur uff olur
Erkekler biraz daha tahammül de bizim kadar değiller canım. Hemen sıkılıyorlar. En meraklı zamanları koreltmemek gerek benceBenim de eşim tarihçi canım o bile yeter artık diyecek konumda
Soğutmak istemiyorum ama çok bunaliyorum
Yaşı 12 canım. Bizde senelerdir aynı durumdayız. Kay poşet kitap verdik sağa sola. İkinci bir evimiz olsa baba oğul tüm odaları donatirlar benide içeri almazlar
Bana kaptanım diyebilirsin yavrum
O helva bitirdi beni oy oyy
Ablaaa bende istiyom
Ekip kalabalık canım. Amin diyelimTeşekkür ederim canim
Öyle demekki
Amin sagolasin
Oo ekip kalabalikmis Allah bagislasin
Amin sagol canim
Zaten sut peynir yoğurt içim almıyor yiyemiyorum suanda
Abovvvv
Canım ben özellikle seni merak ettim.Elhanım merhabaa, nasılsın?Geçen haftadan beri menü paylaşımı yapamadım.. Geçen haftanın sebebi yerli malı haftası olmasıydı..1 hafta sürdü. Her an kek pasta yazamazdım sessiz kalmayı tercih ettim Haftasonu da misafirim vardı ve fazlaca yoğun geçirdik,buralara bakamadım.. Yarından itibaren menülerimi paylaşacağım inşallah
Yok canım soğuyunca geçer gider inşallahAhh poğaça da mı varr o zaman nooo.. Bugün sakın yeme canımcım yarın istiyorsan bakarsın tadına
Biz de öpücük karışık iyi ol inşallah dileklerimizi gönderiyoruz.Kızlar merhaba
Dünden beri hastayım ama işler güçler derken giremedim buraya önce bir opucuklerimi gondereyim
Afiyet olsun canım17 Aralık pazar
Sabah 10.30
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Biraz peynir
Biraz domates
4 minik zeytin
Birkaç çatal sucuklu yumurta
Bir kaşık şekersiz fıstık ezmesi
Bir lokma su böreği
Ara
Bir dilim dil peyniri
Akşam 18.00
Mangalda balık
Mangalda biber
Salata
İnce baton dilim tahin helvası
Bir de iki fincan az sütlü şekersiz hindiba kahvesiElhan Mthn83
Bol yürüyüş yaptım su miktarını bilmiyorum bugün suluk aldım ölçerim
Evet farkındayım canim çorbanın lafi bile midemi bulandırıyor öğlen çocuklara yaptım içtiler ama ben gormeye tahammul edemiyorumMenulerin karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım. Bir an önce iyileşip toparlarsin inşallah. Keşke kendin için biraz sebze ya da çorba türevi birsey yapabilsen... Bu arada orta kulak iltihabinda balon üflemek iyi geliyormuş. Yani çocuklara oneriyorlar belki sana da iyi gelir dene istersen
Amin kaptanimYarın tartiniz güzel gelsin canım
Tadını bilmemmi ah ahh
İnşallah sagolBiz de öpücük karışık iyi ol inşallah dileklerimizi gönderiyoruz.
Bu cuma helva mi kavursak napsak kuzumBenim de eşim tarihçi canım o bile yeter artık diyecek konumda
Soğutmak istemiyorum ama çok bunaliyorum
Yaşı 12 canım. Bizde senelerdir aynı durumdayız. Kay poşet kitap verdik sağa sola. İkinci bir evimiz olsa baba oğul tüm odaları donatirlar benide içeri almazlar
Bana kaptanım diyebilirsin yavrum
O helva bitirdi beni oy oyy
Ablaaa bende istiyom
Çok teşekkür ederim Elhanımm ,beni düşünmen özel hissettirdi. Her şey yolunda çok şükür ablacımCanım ben özellikle seni merak ettim.
Yerli malı haftası öğretmenlerimizi fena etkiledi yalnız değilsin.
Sağlığın , moralin iyi olsunSen bir şekilde halledersin canım Ben de iyiyim.
yok unutmadım mutfağı sevmediğiniCanım sen unuttun beni ama ben asla beceremem öyle şeyleri. Arkadaşıma vereceğim o sevmiş aynı marka onda da var (deli mi ne)
Kek hakkında bitmiş o halde..Yok canım soğuyunca geçer gider inşallah
Keki cuma günü arkadaşım benim için yapmıştı yedim ama
yulaf unuyla elma ya da hurma suyuyla yapabilirsin. ölçülü yersin sorun olmaz.Kek istiyorum tahinli
Neden bu kadar çok zoooor
Rica ederim bitanemÇok teşekkür ederim Elhanımm ,beni düşünmen özel hissettirdi. Her şey yolunda çok şükür ablacım
Afiyet olsun ablacımm18 Aralık
Kahve
09.00 Bir tutam fıstık , üç beş kuru üzüm, çay
12.00 İki yumurtali omlet, yeşillik , domates, peynir, zeytin, bir dilim tb ekmeği
17.30 Tavuk ızgara iki parça , bol salata , yarım dilim siyez ekmeği
İki litre biraz fazla su
Eki Görüntüle 3353923
Mthn83
Rica ederim bitanemYokluğuna kayıtsız kalmak mümkün değil. İyi olduğunu bilmek çok güzel.
hindiba kahven hangi marka canım? bir de fayda görüyor musun?17 Aralık pazar
Sabah 10.30
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Biraz peynir
Biraz domates
4 minik zeytin
Birkaç çatal sucuklu yumurta
Bir kaşık şekersiz fıstık ezmesi
Bir lokma su böreği
Ara
Bir dilim dil peyniri
Akşam 18.00
Mangalda balık
Mangalda biber
Salata
İnce baton dilim tahin helvası
Bir de iki fincan az sütlü şekersiz hindiba kahvesiElhan Mthn83
Bol yürüyüş yaptım su miktarını bilmiyorum bugün suluk aldım ölçerim
Canım kek çekmiyor çekse yulaf unu ve dut kurusu ile ( çekilmiş ) yapardım tatlım . O da çok güzel oluyoryulaf unuyla elma ya da hurma suyuyla yapabilirsin. ölçülü yersin sorun olmaz.