Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun Leylacim sunumlarina bayıldım. :KK36: :KK36: :KK36:
Sen kuralları oturtamasan da olur. :KK51:Kediler çok tatlı o helvayı gormeyeydim iyiydi.:kk77: Kokusu burnuma geldi . İki kaşıkla geçiştirdigin için tebrikler kuzum. :KK5:
Teşekkür ederimmm🥰 sorma tadina bile bakmadan yaptim herseyini gozkarariyla sonra harika olmus bu diyince beyler 2 yk goturdum🙈 yakın olsak gün falan yapardik ne guzel olurdu😄🌸

Bugün ki menümü yazayım
9.30 2 dilim hindi füme 1 yumurta ile omlet 1 dilim peynir 2 zeytin 1 tk tahin pekmez Yeşillik havuç
14.00 1 hurma
17.30 1 latte
19.00 et haşlama salata 1 dilim tbe
Su 2 ye yakın
2 saat ev temizliği 600 p
30 dk yürüyüş 150 p
1 saat zumba 600 p
Toplam 1350 p
Elhan Elhan @Jasminium84
Öğünler, su ve spor harika menekşe kokulu yârim :KK73: :KK73: :KK73:

Teşekkür ederimmm🥰 sorma tadina bile bakmadan yaptim herseyini gozkarariyla sonra harika olmus bu diyince beyler 2 yk goturdum🙈 yakın olsak gün falan yapardik ne guzel olurdu😄🌸
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun Leylacim :KK60:
Allah bizi biliyor da hepimizi farklı illere atmış. :KK53: yakın olmayalım en iyisi her cuma gün yapar hafta boyu verdiğimizin fazlasını geri alırdık. :KK70:bence güzel olmazdı :-)

Yok bu hafta sanki gitmeyecek gibi hocam. Regl iken korkuyorum çünkü

Anlattiklarinda benim oğlumu görüyorum
Benimkinin tarih aşkı 3 sınıfta başladı. Halen daha da devam ediyor. Geçen veli toplantısı vardı. Sosyal bilgiler öğretmeni ayrı konuştu
Tarih profesörü diyormuş derste oğluma. Resmen aşık dedi. Küçükken ben yetiyordum canım tarih konusunda. Yemetemedigim yerlerde de gel bakalım beraber diyordum açıp inceliyorduk internetten. Dedemiz tarihçi. Çok biliirim babamla telefonda açıp tarih konuştuklarını. Yaşı kaç bilmiyorum ama seviyesine göre dergilere abone olabilirsin. Öğretmeni ile görüşüp onunda fikirlerini al istersen canım.
Benim de eşim tarihçi canım o bile yeter artık diyecek konumda🙄
Soğutmak istemiyorum ama çok bunaliyorum 😔
Yaşı 12 canım. Bizde senelerdir aynı durumdayız. Kay poşet kitap verdik sağa sola. İkinci bir evimiz olsa baba oğul tüm odaları donatirlar benide içeri almazlar 😅
İyi akşamlar 🥰🌸 bugünugrayamadim buraya evde olunca🙈

Sabah 30 dk eliptik sonrasi 400 ml su ve zencefil zerdeçal limonlu cayimi ictim

11:30 gibi bir krebi ikiye bölüp yarisini labneli otlu sardim yarisini yarım muz ve 1 tk tahin pekmezle sarip yedim

Ogleden sonra oglum ve kardesim helva isteyince mecbur kavurduk 2 yk ondan yedim

Sonrasinda 1.5 saat yürüyüş yaptim

Akşam yemegim 7 yk mor havuc ve soganla firinlanmis baharatli beyaz lanaha,1 adet yulaf gevregi

2 lt su ictim

Elhan Elhan ve diger kaptan arkadaslarim 😂 daha tam oturtamadim isimleri kurallari kusura bakmayin 🙈 @anneadayiiii ve Mthn83 Mthn83 miydi 🥲💞

Eki Görüntüle 3353867 Eki Görüntüle 3353868 Eki Görüntüle 3353869 Eki Görüntüle 3353870 Eki Görüntüle 3353871
Bana kaptanım diyebilirsin yavrum 😅😅
O helva bitirdi beni oy oyy
Afiyet olsun Leylacim sunumlarina bayıldım. :KK36: :KK36: :KK36:
Sen kuralları oturtamasan da olur. :KK51:Kediler çok tatlı o helvayı gormeyeydim iyiydi.:kk77: Kokusu burnuma geldi . İki kaşıkla geçiştirdigin için tebrikler kuzum. :KK5:
Ablaaa bende istiyom 😭😭

Geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin
Teşekkür ederim canim
Evet eliptik daha çok yakıyor
Öyle demekki
Sen benim canımsınn 🥰😍

Çok çok geçmiş olsun 🙏🏻

Sen sağol bitanem 🥰
Şahanesin sen yaaa hadi bakalım yansın yağlaaarrrr 💃🏼💙💙

Süper birşey, sağol canımm 😍🥰

Rabbim şifa versin kuzum

Ben de üzüldüm 🥺

Elhan Elhan canım bitanemi çok darlamak istemiyorum ama sana da katılmadan edemiyorum, bu isim bir değişik geldi, Elhanımla daha sıcaktı sanki 🥰
Amin sagolasin
:KK19: :KK19: :KK19:amin hocam inşallah

Martta 2 yaş diyecek canım inşallah. Şu an 21 aylık. Var canım ilk çocuğum 10 yaşında ikjnci numara 6 son numara da 21 aylık.
Oo ekip kalabalikmis Allah bagislasin
Çok geçmiş olsun canım öyle bir şeye gerek kalmaz inşallah 🙏
Amin sagol canim
Allah şifa versin canım kulak iltihabında süt ürünlerini kesmek de iyi geliyormuş diye duydum
Zaten sut peynir yoğurt içim almıyor yiyemiyorum suanda
Komşumun kızı da senin gibi oldu zar patlamış ihmal etme canım 😘

Yapmazsan ayıp 😍

Gardini al. Silahlarını Kuşan git
Abovvvv

Marmotini canım, marketteki tek şekersiz ezme buydu. Iyyyk
o markayı bilmiyorum hiç duymadım. aklında olsun bazı markalar içine ayrıca yağ koyuyor. o zaman tadı kötü oluyor. belki öyledir. bunu sağlıklı kurabiye yaparak kullanırsın. ya da kuru meyveli kuruyemişli toplar yaparsın boşa gitmesin.
evde rondon varsa sana tarif vereyim. mesela 400 gram çiğ fıstığı alıp airfry da ya da fırında ya da tavada 10-12 dk kavuruyorsun. sonra hızla bir geniş bir mutfak bezinin arasın alıp ovuştur kabuklarını çıkar. fıstıkları direk rondoya at. soğumasınlar. sonra rondoda krema haline gelinceye kadar bızzzlat. tadı müthiş oluyor. zaten uzun sürede gidiyor. yani sürekli yapacağın birşey değil. hazırlardan hiçbiri evde yaptığın saf tadında değil.

X